Крем за около очи - тема 10

• 79 624
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
От нотино си го купих преди месеци, трябва съвсем малко количество, богат е като текстура. Аз съм на 30, направи ми впечатление, че след няколко дни употреба, фините линийки се бяха скрили или заличили... и аз не знам какво точно им се случи

# 91
В нотино в момента не е наличен. Blush

# 92
# 93
Здравейте! Някой ползвал ли е околоочния на Khiels с авокадо,доволни ли сте? На 21г. съм имам фини линии,но засега не смятам да почвам с тежките кремове..търся нещо хидратиращо Simple Smile

# 94
Да, Khiels ще ти хидратира зоната, на бръчките няма да повлияе. Но мисля че за твоите години и цели ще бъде идеален.

# 95
Да, Khiels ще ти хидратира зоната, на бръчките няма да повлияе. Но мисля че за твоите години и цели ще бъде идеален.
А от кой сайт мога да си го купя? В аптеките няма,в дъглас също..

# 96
В инстаграм имат профил.

# 97
  • София
Имат физически магазин в Парадайс .

# 98
Здравейте! От скоро ползвам околоочни кремове, започвам да имам бръчици.Не бях много впечатлена от нито един от тях. Дори домъкнах един от Щатите, уж много хубав. Миналия месец ми дадоха един тестер на Лирак в аптеката, доста ми хареса и сега чакам промоции, че Лирак си е скъпа козметика. Иначе моя приятелка ползва на Авен.

# 99
Кое тяхно кремче ти дадоха?

# 100
Lierac Diopticerne, обаче са няколко. Този от тестера е сиво шишенце със сив надпис.

# 101
И аз отказвах да полвзвам крем за очи, защото е scam, обаче през последните месеци очите ми станаха супер сухи и заочнаха да ми се появяват финни линии. Кремът ми за лице просто не бе достатъчен(дори и мазните кремове за лице не ми се отразяваха добре) + когато си сложех коректор, той просто изглеждаше ужасно. Не очаквам кремът за очи да заличи финните ми линии, освен ако не е с някакъв вид ретинол, но очаквам да помогне със сухотата и текстурата на кожата под очите.

Та напоследък главно ползвам този крем на Дъглас, взимам си го в travel пакет и така ми излиза доста по-изгодно. Използвам го в комбинация с кремът ми за лице и понякога серум, седи доста добре под грим
Скрит текст:

Фаворит ми е този на Sisley, обаче е доста скъп и не мога да го намеря вече, имам към 5-6 мостри от него, просто е прекрасен. Попива веднага и оставя кожата стегната и хидратирана, също така работи много добре на устните. Много ще се радвам ако открия нещо подобно
Скрит текст:

Имам и един крем за Балеа за нормална кожа, хидратира но ми прави "кир ефект"

# 102
# 103
Кристалче, аз поръчах същото нещо, но на The Ordinary от Дъглас. Подобни съставки, би трябвало да няма голяма разлика. И цената е подобна.Супер добри отзиви имаше. Като го ползвам ще пиша.

# 104
Ползвам този на Ординари от няколко месеца, нямам много силно изразени тъмни кръгове и не съм забелязала разлика. Но за подпухването не ми помогна. Ползвам го вечер, пробвала съм и С и Без крем в/у него. Сутрин съм си подпухнала Sad
А в първата седмица, не знам сугестирала ли със се - виждах се по малко.

На Революшън има и ХК, в Ординари няма.

За протокола имам много суха кожа около очите.

В последно време съм с по леки кремове Филорга тайм-филър и с ЦеРаВе. Но ще трябва да търся вече нещо от по тежката артилерия.40те си казват думата

Общи условия

Активация на акаунт