Крем за около очи - тема 10

• 79 748
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
Записвам се в темата.Нямам голям проблем с околоочния контур, но все пак поддържам кожата там.Имам фини линии и леко хлътване под очите(което го голяма степен е физиологично)
Преди време ползвах слънцезащита на Lancaster около очите, не помня да ми е лютяла. Обикновено избягвам зоната там, защото много ми се дразнят очите.

# 181

Това е моят фаворит. Ползвам го превантивно към този момент, защото нямам мимически бръчки към момента.
За протокола - на 29 съм.

Здравейте, от къде го купихте? Търся точно този и навсякъде е изчерпана наличност...

# 182
Аз много държа околоочната зона да е защитена от лъчите и целогодишно слагам фактор 50 за лице под и около очите, но ужасно ми люти, понеже почти винаги при леко изпотяване, кремът навлиза в очите Sad. Търся BB или CC крем с 30 фактор, за да съм спокойна за тази зона.

# 183
Здравейте момичета,имате ли впечатления за този околоочен крем?
Пред финализиране съм на поръчка,но все още се колебая Rolling Eyes

# 184

Нали не очаквате чудеса? Отделно, че всеки тип кожа е индивидуална и човек трябва да пробва, за да разбере.

# 185
С бялата козметика винаги си е изстрел в тъмното.
Във възторг съм от Shiseido Beneficiance например. Околоочната ми зона претърпя огромна трансформация благодарение на карантината. Спя и мажа. Разликата на снимките е очеизвадна. Ползвам и масла- кафеено и бадемово под крема.

Според мен би трябвало и този Шисейдо да е сполучлив, защо не?

# 186
Deziderata, може ли линк или снимка на Shiseido Benefiance? Виждам два различни Shiseido Benefiance.

# 187

Този крем го пусна съфорумка, коятo каза, че от години го ползва и не е намерила никога по-добро. Аз чинно си го запазих, но после бърз сърч показа, че е нещо правено за евро пазара (или може би азиатския), във всеки случай на американския го няма лесно откриваем
.

A какwа е разликaта между горния и този:

# 188
Скрит текст:

бърз сърч показа, че е нещо правено за евро пазара (или може би азиатския), във всеки случай на американския го няма лесно откриваем
A какwа е разликaта между горния и този:
Скрит текст:
Бях загледала преди няколко месеца и аз крема за който пита stelmo, но не намерих информация за него нито в европейски сайтове нито в официалния на Шисейдо. Даже не успях да разбера за каква кожа е подходящ. Не го поръчах защото се притеснявах да не е се окаже някаква гелообразна текструра, че така се бях подлъгала по един на Сисли.

Долната снимка - Бенефианс съм ползвала , консултантка ми го препоръча за да заместя future-solution който е най-любимия продукт на моята много суха околоочна зона. Приятен продукт, който попива бързо, разбира се с последващи грим-продукти, за нормална кожа е ок. Но определено няма подхранващия ефект на черната кутийка.

# 189
  • BG
Здравейте, аз търся отзиви за този оклоочен крем на Шисейдо.

# 190
Това е серум. Под крема се ползва.

# 191
Поръчах го все пак,ще дам отзиви малко по-натам дали си струва

# 192
  • BG
Това е серум. Под крема се ползва.

Т.е усилва действието на крема ли? И дали може да се използва без крем отгоре?

# 193
Момичета, влизам само да предупредя.
Ползвах околоочения на Биотен от златната серия около 2-3 месеца. Нямах никакъв проблем, дори много ми харесваше.
Преди извънредното положение ми се получи някякво засушаване във външните ъгли на окото и подуване на клепачите. Не бях сигурна от какво е, защото нямах нова козметика и започнах да спирам продуктите един по един, за да разбера.
Колебаех се между околоочния крем на Биотен и коректора на Лореал, като даже клонях към коректора.
Е, вчера усетих леко суха околоочната зона и намазах обилно Биотена през деня, вечерта имаше леко засушаване във външния ъгъл, а днес се събудих с ужасно подуто, полузатворено око.
Попринцип харесвам продуктите им, не ползвам техен  околоочен за първи път, но е факт че след 2-3 месеца се получи алергична реакция.

# 194
Здравейте!
Някой ползвал ли е крио-крема на Galenic ?

Общи условия

Активация на акаунт