Крем за около очи - тема 10

• 79 753
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
Някой може ли да даде отзиви за околоочния хиалуронов гел на Агива ?

# 196
Момичета, от околоочния серум на Ланком имате ли впечатления. Харесвам матрицата на ЕЛ, но в момента е изчерпана навсякъде. Имам травъл опаковка, която стига за десетина дни и малко повече, неотварян кофеинов серум на The Ordinary, с който редувам, и една трета от Abeille Royalle на Герлен, но се оглеждам за следващ околоочен серум. Герленският не ми се повтаря, защото е двойно по-скъп, а като резултат не е по-добър. Ефектът му за подпухващи очи е слаб.

# 197
Light Beam,  aз имам. Освен, че няма никакъв ефект, а аз от ползвам и харесвам Ланком, ми излязоха неравности като топченца от него под очите.
От няколко дни ползвам серума Ултимин за под опи на Shiseido и отгоре крема Bio performance Super Corrective. Изглажда като с магическа пръчка всякакви наченки на фини линии.

# 198
За този серум ли говорите?

# 199
Аз пак да споделя за Diopti кремовете на Lierac... Ползвах тестер от аптеката на Dioptiride, който е за бръчки. Направо ме същиса , нямаше грам минимална бръчица останала. Аз не че имам много... имам мимически отстрани. Сега гледам, че са намалени в Санита на 31лв. Обаче гледам , че има Dioptifatigue , който е за умора, кръгове, бръчки и всичко с една дума. Някой ползвал ли го е него специално?

# 200
Dari , това е серумът на Ланком. За лице ползвам серума Genifique и съм много доволна. Но за очи не става за мен.
Mecha, кой е точно крема на Лиерak? Може ли да те помоля за линк или цялото му заглавие?

# 201
Light Beam,  aз имам. Освен, че няма никакъв ефект, а аз от ползвам и харесвам Ланком, ми излязоха неравности като топченца от него под очите.
От няколко дни ползвам серума Ултимин за под опи на Shiseido и отгоре крема Bio performance Super Corrective. Изглажда като с магическа пръчка всякакви наченки на фини линии.
Благодаря, marigold_, ще го пропусна в такъв случай. От този за лице съм изразходила няколко подаръчни опаковки от 7 мл и не е лош, затова мислех да пробвам и този.
Дари, този е серума, да.

# 202
Dari , това е серумът на Ланком. За лице ползвам серума Genifique и съм много доволна. Но за очи не става за мен.
Благодаря! Имам го и аз. Но съм го ползвала броени пъти, че не знам с кой крем да го комбинирам и мислих да купя от същата серия, та сега ще го мисля. Иначе ползвах крем за лице от същата серия и не беше лош.

# 203
Кремът за лице от серията Genifique го ползвах, когато бях на 36-37 и бях много доволна. После не ми беше достатъчен.

# 204
Кремът за лице от серията Genifique го ползвах, когато бях на 36-37 и бях много доволна. После не ми беше достатъчен.
Точно и при мен така, не че е лош, но вече не ми е достатъчен. За перлата се нагледах на реклами в youtube и реших, че ми трябва. Иначе студената перличка е много приятна на допир и за масаж на околоочната зона.
Т.к. и аз имах някаква алергична реакция на едното око, сменям нощния околоочен с Repairwear Laser Focus на Clinique. За него имате ли отзиви?

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 10:46 от Dari_77

# 205
За перлата се нагледах на реклами в youtube и реших, че ми трябва. Иначе студената перличка е много приятна на допир и за масаж на околоочната зона.
Т.к. и аз имах някаква алергична реакция на едното око, сменям нощния околоочен с Repairwear Laser Focus на Clinique. За него имате ли отзиви?

Не, но и той ми е в списъка с околоочни за изпробване и ще чакам да споделиш. Като цяло ЕЛ и Клиник се отразяват най-добре на околоочната ми зона за момента. Ако не друго, то поне я хидратират достатъчно, не съм правила реакция и не подпухвам от тях.
Последно поръчах Re-Nutriv Ultimate Renewal Nourishing Radiance на ЕЛ и си чакам доставката.

# 206
Ще споделя след две седмици.
Последно ми дадоха тези тестерчета на EL, ще следя за мнения и за него:

# 207
Аз го ползвам и съм доволна .

# 208
Аз - също. Един от любимите ми е. Веднъж-два пъти седмично може да се използва и като нощна маска.

# 209
  • София
А откъде взехте тестер?

Общи условия

Активация на акаунт