Крем за около очи - тема 10

• 78 824
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
  • някъде под слънцето...
От останалите продукти на марката които съм ползвала не съм особено впечатлена с изключение  на този , който е оцветен и с фактор.Озарява контура
Използвам го като коректор

https://www.druni.es/neometric-anti-wrinkle-capsules-dr-irena-er … R7pxoCCtAQAvD_BwE

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 10:42 от sl

# 631
# 632
Ако не редувам няколко продукта, а ползвам един, бих предпочела Revitalizing Supreme Gelee, след него - балсамът от същата серия, този в кутийката. ....
Това ли е:

# 633
Да, точно това. Като количество е наполовина на кутийката, но стига за също толкова време.

# 634
Момичета, според вас вечерно време проблем ли е да се нанася по-плътен слой от околоочния крем в зоната и да не се втрива, а да стои като маска по-скоро за цялата нощ?

# 635
  • Седмото небе
Няма никакъв проблем, според мен даже още по-добре така. Аз вечер го правя по същия начин и то доста често. Или пък така изразходвах кремовете, които не са ми били добра основа за коректора, когато се гримирах през деня. Сега с това ИП, маски и стоене основно вкъщи мажа от всичко обилно Joy
Което ме подсети колко много празни опаковки съм насъбрала.

# 636
Момичета, според вас вечерно време проблем ли е да се нанася по-плътен слой от околоочния крем в зоната и да не се втрива, а да стои като маска по-скоро за цялата нощ?
Да е проблем не е, но друг е въпроса има ли смисъл. По голямото количество просто ще си седи на повърхността на кожата без да попива

# 637
Честита Нова Година!
Не знам дали преди е обсъждано, но наскоро ми препоръчаха крем за околоочната зона на Ziaja. Някой ползвал ли го е и има ли ефект?

# 638
Момичета, за тъмни кръгове и изтъняла кожа под очите от кой крем сте доволни?

# 639
  • Седмото небе
А вие какъв ефект целите? Евентуално изсветляване на тъмните кръгове и уплътняване на кожата? В какъв ценови диапазон ви устройва да е продукта? Склонна ли сте да ползвате повече от едно нещо? Много важни уточнения трябват и рядко с един продукт могат да се постигнат всички цели...

# 640
Бадемовото масло изсветлява тъмните кръгове. Веднъж слушах обяснението, но не го помня. Действа, аз спрях да ползвам коректор, след като започнах да ползвам бадемово масложпод крема. Но все пак не съм имала огромни сенки.

# 641
А, след колко време забеляза промяна?
Аз слагам от месец може би и не виждам ефект.

# 642
Бързо, по-малко от месец. Но не съм очаквала да изчезнат, нито са били големи или много тъмни.

# 643
Ако не редувам няколко продукта, а ползвам един, бих предпочела Revitalizing Supreme Gelee, след него - балсамът от същата серия, този в кутийката. ....
Това ли е:
Влизам с взлом в разговора ви. И аз съм го харесала за проба, но в нотино и дъглас го няма в наличност. Идея от къде др мога да го поръчам.

# 644
А вие какъв ефект целите? Евентуално изсветляване на тъмните кръгове и уплътняване на кожата? В какъв ценови диапазон ви устройва да е продукта? Склонна ли сте да ползвате повече от едно нещо? Много важни уточнения трябват и рядко с един продукт могат да се постигнат всички цели...
Здравейте, искам и да ги изсветля и да уплътне кожата. Склонна съм да ползвам повече от един продукт, ценовия клас няма значение, ако има ефект Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт