Включете се в кампанията на La Roche-Posay и се запознайте с новия LIPIKAR Baume AP+M

• 9 606
  • 245
  •   1
Отговори
# 105
Aз страдам от суха кожа.Хидратирам кожата си с подходяща медицинска козметика.

# 106
След раждането развих АД и е супер неприятно. Ще се радвам да изпробвам козметиката и да видя как ще повлияе.

# 107
За съжаление в студеното време, често на малкия му се появяват сухи, грапави петна и се налага мазане с овлажняващи кремове поне три пъти на ден.

# 108
Не, не страдаме от атопичен дерматит. Аз имам суха кожа на места, например лакти.

# 109
За съжаление и двете ни деца бяха с атопичен дерматит, като малкият ни син все още е. Когато настъпи зимният сезон проблемът се задълбочава - в момента краката му под колената са целите на петна, като лишеи. Абсолютно всяка вечер мажа с различни мехлеми и хидратиращи кремове. Имам огромно желание проблемът да отшуми възможно най-скоро...

# 110
  • Варна
Синът ми страда от АД, определено се отразява неприятно - сърбеж, болка, нарушен сън..

# 111
Сина ми е с атопичен дерматит и на периоди се обостря а аз съм с много суха кожа. Използваме специална козметика, опитваме се да ограничаваме вредни храни, определено при него установявам последствие след прием на захари и шоколади.

# 112
  • in Wonderland
Да, аз и едно от деца ми сме с изключително суха кожа на ръцете, която се бели и сърби и в зимния период е чак болезнено. Хидратираме кожата с подходяща козметика.

# 113
Да, детето ни от малко е с АД. Като цяло през деня няма много оплаквания от АД, като зачервявания или сърбежи. Неприятното усещане от дерматита се появява вечер когато легне да спи. Тогава започва да се чеши, понякога и до кръв. Използваме душ олио при къпане и интензивно мазане с липидовъзстановяващ крем на засегнатите участъци през 3ч.

# 114
  • София
Две от децата ми страдат от атопипен дерматит. Обичайно се обострят в преходните сезони. Доста досадно е за тях, защото ги сърби, отделно знаят, че трябва да внимават каква козметика ползват.

# 115
  • София
Получавач дерматит от козметика - шампоани, бяла  и декоративна козметика, мога да съм ползвала един шампоан 1 месец и да не ми е влияел лошо и изведнъж веднага след къпане да започне да ме сърби много кожата.

# 116
  • Пловдив
Синът ми имаше лека форма на АД като бебе. Сега прерастна просто в суха и чувствителна кожа,  особено на лицето. С правилната козметика няма проблеми в момента.

# 117
Да, аз имам атопичен дерматит, който се отключи с първата ми бременност. Ползвам специална козметика за атопична кожа - душ гел, лосион за тяло, крем за ръце, за лице, дори и сапун за ръце.

# 118
Имам атопичен дерматит от дете. Целогодишно, като през зимата е по-обострен. Използвам специализирана козметика ежедневно.

# 119
Кожата ми е изключително суха в определени участъци.

Общи условия

Активация на акаунт