Включете се в кампанията на La Roche-Posay и се запознайте с новия LIPIKAR Baume AP+M

• 9 607
  • 245
  •   1
Отговори
# 120
При мен често се развива дерматит - сърби, щипе. Най-често от козметика се появява.

# 121
Малката ми дъщеря има проблемна кожа още от бебе, особено се влошава зимно време
Опитваме се да хидратираме кожата с подходящи козметични средства

# 122
До преди година никой от семейството не е страдал от атопичен дерматит. Синът ми нямаше проблеми като бебе, НО от близо година започна да развива някаква форма на това неприятно състояние. Кожата му се изсушава много бързо и става на червени, сърбящи петна. Опитах няколко марки медицинска козметика, но все още не съм открила, такава, която да ме удовлетворява.

# 123
Аз съм с много суха и чувствителна кожа, която се зачервява, започва да се лющи и сърби. Мажа се с хидратиращи лосиони за много суха кожа, но ефекта не е дълготраен!

# 124
  • Бургас
От скоро забелязах, че ми се появяват такива сухи участъци, неприятно е и се чудя с какво да си овлажнявам кожата

# 125
Не знам дали е дерматити или не, но на децата като застудее времето и се появяват сухи участъци по лицето и ръцете, които стигат и до кръв понякога. Решението е медицинска козметика, която силно овлажнява кожата. Мисля, че дори беше за АД.

# 126
Детето ми е ба 2г и отскоро има атопични участъци, още търсим ефективно решение.

# 127
Детето ми има дерматит, което е много неконфортно и през деня и през нощта.  Използваме медицинска детска козметика за проблема и памучни друхе, за да не се дразни кожата.

# 128
Майка ми е с проблемна суха кожа.Пробва различни овлажняващи кремове , но май още не е намерила "своя".

# 129
Жена ми има подобен проблем, с доста кремове се маже, за да може да намали проблема.

# 130
Да, дъщеря ми страда от атопичен дерматит. Непрекъснато се маже с подходящите кремове за атопична и суха кожа и въпреки това проблема е почти постоянен. Ползва и измиващо олио за проблема.

# 131
Проблемът е при мен. Засега съм пробвала с хидратиращи средства да се боря със сухотата на кожата...

# 132
Не, аз имам такъв проблем. Децата ми не.

# 133
  • София
Aз страдам от много суха кожа.Използвам за хидратация на кожата си по-мазни и освежаващи кремове.

# 134
Дъщеричката ми е склонна към атопичен дерматит.Водихме я няколко пъти на доктор и сме я мазали с предписани от тях мазила.

Общи условия

Активация на акаунт