Включете се в кампанията на La Roche-Posay и се запознайте с новия LIPIKAR Baume AP+M

• 9 602
  • 245
  •   1
Отговори
# 90
  • тук, на мястото си
Аз съм с дерматологични проблеми, суха кожа, зачервявания, всяка пролет правя слънчева алергия. Ползвам медицинска козметика, която е скъпа, но друг начин няма.

# 91
Аз страдам от известно време от атопичен дерматит на гърба. ММ го маже с Бочко, защото аз не мога да го достигна, но засега не виждаме реален резултат.

# 92
Много е трудно, понеже винаги трябва да чета каква е козметиката и състава й, добре че има продукти като  la roche  че да не се влошават нещата.

# 93
Нашето дете от малко страда от атопичен дерматит. С годините свикна, но притеснението от видимо влошеното състояние на кожата му го притеснява. В такава възраст е, че външният вид има голямо значение как го приемат останалите. Избягва честото мокрене, използва кремове за овлажняване и преписани от лекар.

# 94
  • Mediterraneo
Малката ми дъщеря е с атопична кожа. За наша радост, не в тежка форма. Много мазане с вазелини и подходящи кремове оправят нещата.

# 95
  • sofia
Всички у дома сме със сухи кожи, но моята кожа напоследък страда от атопичен дерматит. Преди ползвах всякакви силна аромати лосиони за тяло и изведнъж нещо се случи с кожата ми. Направих алергия и от тогава ползвам само избрана козметика. Неприятно е и ме дразни в ежедневието, защото по-често трябва да хидратирам кожата си, а не винаги ми е възможно. Ако не го направя обаче, започва още по-неприятен лек сърбеж и това ме влудява в забързан и пълен с ангажименти ден.

# 96
Дъщеря ми,опитваме се да го овладяваме с козметика.

# 97
От няколко години страдам от изключително суха и чувствителна кожа на тялото и лицето, както и ръцете. Много неприятен проблем и към момента кремове и лосиони, които силно хуфратират кожата не дават задоволителен резултат.

# 98
Дъщеря ми има този проблем. Все още сме в търсене на подходяща козметика най-вече за къпане, защото след това кожата и е доста суха и сърбяща. Смених праха за пране, старая се да и купувам дрехи от естествени материи, защото си мисля, че всичко това също оказва отражение върху състоянието на кожата й.

# 99
Кожата ми е изключително суха.Подобрявам състоянието и с хидратиращи и омазняващи кремове и лосиони.

# 100
Няма, но е с много суха кожа, за която ежедневно полагам подходящи грижи.

# 101
Страдам от атопичен дерматит след една ужасно студена зима, в която изкарах много вируси и бях под огромен стрес и използвах много и различни препарати в домакинството, горе върху китките ми има червени и сухи участъци,дланите  ми се белят, както и меджу пръстите
всеки ден трябва да подбирам измивните средства и мазилата, пробвала съм какво ли не
Lipikar са едни от малкото средства, които са ми осигурявали спокойни нощи , когато сърбежа е бил силен

# 102
Детето ми страда от атопичен дерматит. Има много ситни следи (пъпчици) на ръката в областта между лакътя и рамото. Положението се подобрява с използване на определени козметични медикаменти. Понякога има и дискомфорт с нужда от почесване, което се отразява неблагоприятно върху качеството му на живот. От естетична гледна точка също, лятото не изглежда особено добре.

# 103
При нас също се оказа голям проблем. Мина време, преди да разбера, че не щразположението идва от тук.
Още се чувствам виновна понякога, че не го открих по рано.
Сега сме изключително внимателни към козметиката и.

# 104
Аз страдам от атопичен дерматит. Ползвам специална козметика, като избягвам агресивни продукти.

Общи условия

Активация на акаунт