Включете се в кампанията на La Roche-Posay и се запознайте с новия LIPIKAR Baume AP+M

• 9 601
  • 245
  •   1
Отговори
# 75
Да, аз и моя близка сме със сухи участаци по кожата на лицето и ръцете. Гледам да използвам хидратиращи кожата продукти.

# 76
  • Елхово
Кожата ми е проблемна, затова полагам много грижи за нея! Ползвам качествена и изпитана козметика!

# 77
И двамата ми сина са с дерматит. По големия вече като, че ли го израсна. Сега, зимата го сърби доста кожата. Малкия е на 7 месеца и е с лишеи по краката и с червни петънца по бузите.

# 78
Синът ми е с столичен дерматит.появяват му се сухи петна по кожата,което е изключително неприятно както за него,така и за околните. Постоянно се чеше. това налага ежедневно ползване на специфична козметика

# 79
Страдате ли вие или детето ви от атопичен дерматит и как се отразява този проблем на ежедневието ви?
За съжаление атопичният дерматит е едно от съпътсващите страдания на хората с хранителни алергии. Затова и аз, и детето ми имаме проблеми. Мога да похваля Cicaplast Baume B5, който единствен ми понесе при остро състояние на слънчева алергия по лицето, шията и деколтето.
Ежедневието ни не се променя от този проблем, но козметиката изцяло се съобразява с него и задължително се носят кремове за намазване при нужда.

# 80
И двамата ми сина са с дерматит. По големия вече като, че ли го израсна. Сега, зимата го сърби доста кожата. Малкия е на 7 месеца и е с лишеи по краката и с червни петънца по бузите.
Къпя ги и ги мажа с подходяща козметика.

# 81
Да.. Отскоро кожата ми се промени. Имам сухи участъци по лицето, които третирам с хидратиращи продукти. Не всичко помага. Много бих се радвала да опитам тези продукти.

# 82
Ние сме с изключително суха кожа, която се бели и сърби,  хидратираме я  с овлажняващ крем, обаче май не е особено ефикасен.

# 83
Да, при мен се отключи преди 2-3 години. Сухи, сърбящи участъци, още не съм намерила решение. Sad

# 84
  • русе
Кожата на ръцете ми изсъхва само през зимата,хидратирам я.
Отскоро правя и маска със зехтин.

# 85
Когато беше по - малка голямата дъщеря и се белеше около пръстите. Всички имаме чувствителна, суха кожа и имаме склонност към дерматит.

# 86
Половинката страда от атопчен дерматит - суха кожа, на места зачервявания и направо лющене. Неприятно е. Ползва хипоалергенни продукти и такива, предписани от дерматолог.

# 87
Детето ми страда от атопичен дерматит.
Когато бе още бебе, не намерих продукт, който да помогне кой-знае колко добре...Добре че с растежа, нещата се нормализираха и положението не е толкова тежко.
През зимата обаче се влошава и се налага често да хидратираме кожата му.

# 88
Не, но брат ми има този проблем, стараем се да ползва подходяща козметика.

# 89
Имам атопичен дерматит. Използвам медицинска козметика.

Общи условия

Активация на акаунт