Включете се в кампанията на La Roche-Posay и се запознайте с новия LIPIKAR Baume AP+M

• 9 600
  • 245
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Дъщеря ми страдаше от атопичен дерматит като бебе. Беше доста неспокойна. С подходяща медицинска козметика се разреши проблема. И досега ползваме само специална козметика.

# 61
Да, със суха кожа съм предимно през студените месеци. Тогава се старая да хидратирам добре кожата.

# 62
При мен се изостря, особено през зимните месеци. Изключително е неприятно.За съжаление в първите седмици след раждането забелязах, че и дъщеря ми има такъв проблем и педиатърката препоръча специализирана медицинска козметика.

# 63
Детето ми като беше малко страдаше от атопичен дерматит, който овладяхме с козметика. Неприятно е.

# 64
Аз не страдам от такъв дерматит,  но имам суха кожа.Детето ми има сухи участъци и в момента изпитвам различни  продукти за да ги оправим.

# 65
Да, аз. Сухи участъци, сърбеж, много неприятно. Най-вече по лицето, защото седят като петна.

# 66
  • Велико Търново
Детето ми е с АД от шести месец. Вече е на две и в общи линии посредством хубава козметика, особенно внимание и грижа, съм закрепила състоянието му, така че да не му се отразява на ежедневието.

# 67
  • при моите деца .....
Синът ми страда от столичен дерматит.
Ползваме медицинска козметика вече 4 години.
Есенно-зимният сезон се обостря.
Появяват се обриви по крачетата, ръцете, врата

# 68
Аз страдам от атопичен дерматит, пробвала съм различни кремове, но нищо не действа. Кожата става суха напуква се и сърби, доста неприятно

# 69
  • София
Дъщеря ми страда от атопичен дерматит. За съжаление се превърна в част от ежедневието ни. Мажа сутрин и вечер със силно хидратиращи продукти и през лятото избягваме силното слънце.

# 70
  • София
Здравейте, единият близнак страда от атопичен дерматит и се нуждае постоянно от мазан със специална козметика

# 71
# 72
Малката ми дъщеря (5г.) страда от бебе от дерматит, покрай нея страдам и аз. Справяме се, но особено зимата е много неприятно.

# 73
Страдате ли вие или детето ви от атопичен дерматит и как се отразява този проблем на ежедневието ви?
За жалост детето ми е с диагноза "атопичен дерматит" и имахме сериозни проблеми с това. Чеше се до кръв , не спи спокойно , когато е в остра фаза. Сега вече когато е сериозно мажем с кортикостероиди , а в спокойната фаза с хидратираща козметика за АД , която все още напасваме . Не сме ползвали на La Roche-Posay и мисля , че ще ни е от полза да опознаем козметиката и да я използваме редовно , ако се отразява добре на детето ни.

# 74
Кожата на лицето ми е много проблемна. На места се появяват много сухи участъци. Не съм попаднала на нищо, което да ми подейства успокояващо и добре, затова и не ползвам козметични продукти.

Общи условия

Активация на акаунт