Цветята в нашия дом - тема 78

• 28 409
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
те са си с характер. Simple Smile растат когато искат, спят с години когато искат...

# 391
На лян ми прилича, но гледам през телефона и вероятно греша.
Не е лян.Листата му са твърди като на фикус еластика,но много по-малки.

# 392
те са си с характер. Simple Smile растат когато искат, спят с години когато искат...

Явно спящата красавица съм уцелила. Joy

# 393
  • Бургас
Днес пресаждах, тази красавица.
Голям зор видях. Исках да отделя няколко чепки, за да си разсадя, а и съм обещала на Happy Mijj, обаче това растение, не можеш да ми мръднеш основата. Измъчих се, изпопада му пръстта, с хиляда зора отделих едни мижави стръкчета. Утре ще ги щракна.
Дано да не съм му навредила. Исках да си го завъдя в още една саксия... Ама, ха дано!

# 394
  • на острова на мечтите
Голям зор видях. Исках да отделя няколко чепки, за да си разсадя, а и съм обещала на Happy Mijj, обаче това растение, не можеш да ми мръднеш основата. Измъчих се, изпопада му пръстта, с хиляда зора отделих едни мижави стръкчета. Утре ще ги щракна.
Дано да не съм му навредила. Исках да си го завъдя в още една саксия... Ама, ха дано!

Прекрасни кротони!Дано да успееш!!!

# 395
данилу, маранти. Simple Smile

# 396
  • на острова на мечтите

не е ли това!?

# 397

Явно спящата красавица съм уцелила. Joy
Да не те отчайвам, ама една такава спяща красавица, при майка ми, цъфна чак след 15 години!

# 398
  • на острова на мечтите
Хм, моята хоя цъфтя, но откакто я преместих зад къщата не е цъфтяла. Дали защото й смених мястото?!

# 399
  • София
Хоята не обичала да ѝ се сменя мястото. Моята я уморих. Преместих я няколко пъти.

# 400
  • на острова на мечтите
Хоята не обичала да ѝ се сменя мястото. Моята я уморих. Преместих я няколко пъти.
Ще я оставя да се климатизира! Благодаря!:hugs:

# 401
  • Вестерос

Много е красиво това ктенанте! Моето е по-мъничко Simple Smile

# 402
Подариха ми голяма юка, била е гледане вътре, но аз ще я гледам на двора. Нали няма да й е зле?

# 403
  • София
Подариха ми голяма юка, била е гледане вътре, но аз ще я гледам на двора. Нали няма да й е зле?

Лятото ще ѝ е добре навън до късна есен. После прибирай вътре. За разлика от градинската юка, тази в саксия мръзне.
Макар че моята на вилата ми мръзна няколко пъти и все покарва пак... Simple Smile

Karz, много ти благодаря, че не си забравила за ктенантето ❤️
На мен свеки ми намери едно, но е друг вид сякаш... Ще очаквам да ми пишеш, когато имаш възможност за пращане :*

# 404
голяма мешавица стана Simple Smile
ктенанте, да. Simple Smile аз пък все на маранта го правя Simple Smile
данилу, как хоя зад къщата? хоята е домашно растение.
Скрит текст:
а кротон е това
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт