Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 393

• 43 952
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
Аниста, като ни оставиха без втори фрагман се чудим с кой да се заядем и Яхя го отнесе 🙂
  Чакай сега да си кажа за Зехра и Каврук 😁. От дамите в сериала най-ми е на сърце Зехра, след Нарето естествено. Много ми е чаровна и добричка  и да ви кажа не ми се ще да я давам на Каврук 🙈. Той си е добричък, малко е хилав и макар да не е пръв красавец бива долу-горе 😜, ама много е отнесен бе хора. Сякаш на Зехра и подхожда някой по-снажен и напет момък 😎. Пък и обективно погледнато те се познават от 100 години, до сега на Зехра нещо като не и е трепнало, тепърва ли ще става 🙄. Мъчно ми е за таз добра душица  Каврук, вижда се, че губи звук и картина около Зехра 😂 ама мисля, че няма шанс в случая.  Вие как мислите?

Последна редакция: сб, 29 фев 2020, 23:24 от araselia

# 346

"Човекът е устроен така, че когато нещо запали душата му, всичко става възможно..."
Жан дьо Лафонтен

Лека да е.Hearts

# 347

"Човекът е устроен така, че когато нещо запали душата му, всичко става възможно..."
Жан дьо Лафонтен

Лека да е.Hearts

Като гледам Санджар как се е привел и почти навсякъде влиза по този начин, се чудя тези врати каква височина имат - 1.80м ли 🙄 Ще вземе да си сецне кръста Енгин, вече не е първа младост 😁

Хармония, лека 🤗

# 348
  • Пловдив

Здравейте и добро утро момичета.
Днес - релакс. Но, ще чакаме и нещо ново...
Успешна неделя, Честита Баба Марта и честит празник.
Прошка искам, прошка давам!

Скрит текст:

# 349

Добро утро момичета 💕
Хубава и слънчева неделя 🌷🌷🌷
Честита Баба Марта!
Честита Сирница - прошка искам, прошка давам!Да пием по кафе и към празничния ден! ☕

# 350
Добро утро!

Бъдете здрави !

Простено и прощавайте!

Марта - Честит форумен имен ден Purple Heart

# 351
Добро утро,

"Животът не е в дните, които са преминали, а в тези, които са запомнени..."
Пьотр Павленко, писател

Момичета, Hearts

Честит първи март!
Скрит текст:

Скрит текст:

Приятен, празничен ден!

# 352
Добро утро, момичета!
Честита Баба Марта на всички момичета от форума!
Марта, Честит имен ден! Да си много здрава и хубав празник!!!

# 353
Момичета 💕
Сърдечно благодаря!
Понеже съм само телефонна - ще имате скромна, но от сърце почерпка...
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪😄😄😄😄😄😄😄
Казвам довиждане на Златоград засега, отивам до Мадан, после отново тук за да пием характерното им въртяно кафе и... към дома.

# 354
  • Варна
Добро утро и честита ви Баба Марта!
Простено и прощавайте!

Марта_49 , честит имен ден макар и форумен !

Приятен ден!

# 355
Честита баба Марта! Мартенички, мартенички - бели и червени - Да сте здрави, румени, весели и засмени!

Марта честита да си !🥂🍭🎂
Простете!

# 356
# 357
  • София
Sparkling HeartFlowers Hibiscus  Честита Баба Марта на всички! Sparkling HeartFlowers Hibiscus

# 358
  • Пловдив

https://twitter.com/RoxaniAkyurek/status/1234049258342551553

От Роксани колажче:

Смазах шофьора!!!

Една информация. Дали ще е вярна, предстои.
В супермаркет Мигрос - Бодрум, сутринта ще има снимки с Енгин, Неслихан и други.

Санджар замина за Швейцария, за да чуе поредната приказка...

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 12:29 от mariana51

# 359
Добро утро момичета!

Честита Баба Марта да сете живи и здрави ,румени и червени като мартеничките!

Честит имен ден и на Марта!

Честити сирни Заговезни!

Скрит текст:

Изгледах серията прочетох всичко което сте коментирали Развили сте си фантазиите изразили сте си мнението кой както го вижда.

Санджар отиде в Швейцаия да разбере истината за Наре ,а получи още една лъжа от Изабел.От озета разбрахме, че тя му е разказала историята за Отело.В десетте серии които изгледахме всички крият истината от Санджар ,да не станел убиец на Акън да отиде в затвора а Мелек да расте без баща. Наре и Гедиз също скриха видеото от него и му показаха друго видео с Акън и посланика.Добре, че е Мелек ,и му казва някой истини и Санджар разбра че Сибел е акушерката на Мелек.Какво ни очаква в понеделник,каквото са написали сценаристките, аз не смея да гадая защото не познавам.

Весели парзници на празнуващите и лек ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт