Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 393

• 43 956
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
Да добавя,преди да тръгвам😁😁😁
Ако съпругът ви работи с жена,за която знаете ,че е влюбена в него...
Замислете се дали няма да ви минават мисли на ревност от време на време.
🥰🥰🥰
Със сигурност всеки би ревнувал но има едно но, тя не му е жена и той няма никакво право да и нарежда какво да прави, но като човек обичащ някого го разбирам.

Не искам да остана недоразбрана от някого. Аз харесвам и двамата персонажа в сериала, бих се радвала за щастлив край но не бих била нещастна също така ако Наре намери и другаде спокоен и нормален живот, не е задължително да бъде Гедиз. След всичко което се е случило между Санджар и Наре не мисля, че тя толкова лесно би преглътнала всичко и особено бракът и първата брачна нощ на Санджар. Пак уточнявам аз харесвам много сериала и актьорите в него, както Енгин е много добър актьор ( гледала съм го в “Ако бях облак”, “Фатмагюл) мога да кажа наистина много добър актьор, Неслихан също я харесвам много(гледала съм я в “Двете лица на Истанбул” и “Черна любов”) много добра актриса с много изразени емоции и двамата си пасват перфектно. Много силно се надявам накрая на сериала да е да с “хепи енд” а не драма както в повечето турски сериали.

# 331

"Открий покоя в собствената си душа. Всичко останало само ще те намери!"
Ошо, духовен учител

# 332

Преди да напиша накратко защо споменаваме 13 епизод, имам въпрос.
Гледали ли сте сериала "До живот" с Енгин?

Мариянче, ако все още ти се разказва ще ми е интересно да прочета Simple Smile
Не съм гледала този сериал.

Общо взето съм гледала половин сериал с Енгин, половин с Неслихан и нито един с Ураз Smile
Трудно си избирам, какво да гледам...
Водещото при мен, никога не е актьорския състав, а сценарият Simple Smile
Много сериали съм започвала и зарязвала, когато се разводнят. Бързо губя интерес.
Други, въпреки добрите отзиви, които съм чела, дори не съм започвала да гледам, заради самия ангажимент Stuck Out Tongue
Абе, труден зрител съм. Понякога се впечатлявам от неща, които не са интересни за голяма част от хората, друг път се отегчавам от други, които виждам, че се харесват на повечето, но... това съм си аз Smirk
За сега " Дъщерята на посланика" ми е фаворит. Интересът ми, към всеки следващ епизод расте и този интерес не се поддържа само от загадката, как ще се чифтосат героите накрая. Защото според мен там няма да има изненади. По- скоро се интересувам от вътрешните борби, които всеки персонаж преживява, от реакцията им пред трудните избори, които им предстоят. От това, колко всеопрощаваща може да бъде любовта към любимите хора, къде са границите на истинското приятелство и изобщо има ли такива, от какво си готов да се откажеш в името на щастието на любим човек, и как това би те променило.

# 333
  • Варна
Привет в съботния ден  Satisfied
Да понапиша и аз малко по серията. Сериала определено ми харесва. Има тръпка и щом коментарите са толкова разнопосочни за мен значи, че дотук СЦ успяват със задачата  си. Няма скука  Smiley
Сега по същество. Да започна с Гедизката. Прекалено ми е добричък, не може така  Imp  , но все нещо ще му изкарат мисля понататък и на него. Но не мога да си кривя душата, че е добър приятел. И на Санджар и на Наре. Да, с Наре се познават от много малко време, но са на едни вълни, хубаво е когато човек срещне хора с които се разбира от още първия момент от една дума, все едно че се знаят от сто години. Мисля, че случая е такъв. Но категорично не виждам нищо друго освен отлично разбирателство помежду им. Не знам къде виждат някои от вас флирт, аз не го видях, върнах се да изгледам сцената им със сладоледа, но освен загриженост и опит да накара Наре да помисли за себе си, а не да тича и спасява всички около себе си, а да не мисли за себе си не видях. Може и да трябва да си сменям очилата  Smiley

Сцената с паник атаката беше страхотна. Изведнъж  цялото напрежение,  което е помежду им изчезна и попаднаха за миг в друго измерение, където са само те двамата и Наре е в безопасност, беше изиграно брилянтно и от Неслихан и от Енгин.
„Всеки си има причина, всеки може да направи грешка” думите на Наре обобщават всичко, което се случва. Да , Санджар е направил грешка, Мюге също, сгрешили са в преценките си за ситуации и хора, манипулирани умело от някой друг, имат си причина за последващото им поведение, и те са в някаква степен жертви на болния мозък на Акън . Разговора на Наре първо с Мюге и после с Гедиз беше много  интересен и много важен и за мен беше аналог на случилото се между Наре и Санджар преди 9 години, реакцията на Мюге е също толкова неадекватна и в мъката си имаше тежки думи към Наре, изказани без да мисли. В такива моменти, човек е склонен да търси вината не на правилното място, там го търсиха и Санджар и Мюге.
 Но Наре е минала вече по същия път, тя също е сгрешила в реакцията си след случката, само че не е наранила някой друг, а  е наранила себе си скачайки в пропастта. Но вече е научила урока, знае че когато човек е наранен, не мисли за нищо друго освен за болката си и прави неща, които не би направил в нормално състояние.
Ненапразно са подбрали Мюге да е психолог, ами дори и професионалист да си, когато нещата се случват не при пациентите ти, а при теб реакциите ти са като на всеки един обикновен човек.
И друго, края на разговора с Гедиз, когато Наре му изкрещя,  че години наред се е молила да разбере Санджар истината и да съжалява, но сега вече не, ЧЕ НЕ ИСКА да го нарани. На Гедиз му стана  ясно, че Наре  обича Санджар толкова много, че да не иска да го нарани, макар, че той да я е наранил. Какво по голямо доказателство затова , че обича Санджар. И в протегнатата към Наре ръка за подкрепа от Гедиз и в погледа му видях единствено, че се опитва да я  разбере  и  че иска да я подкрепи като приятел, но и  той е в подобна ситуация/ не иска Наре да страда/. А сладоледа и чувството му за хумор накараха Наре бързо да излезе от афекта си. Не мога да отрека, че Гедиз за нея е като спасителен пояс, като отдушник а такива могат да бъдат само добрите приятели. Късмет е когато човек има такива около себе си.
Избирането на новата къща беше приятен момент, малко мир и спокойствие на фона на всички проблеми. Но в стила на Санджар пак , не мина и без „ считай, че си уволнена”. Харесва ми хумора на СЦ .
А това с раздаването на картите от Гедиз не мисля, че иска да направи нещо с лоша умисъл, просто иска да накара Наре да хване здраво живота си в ръце и да отстоява правата си.
Лошото държане на Гедиз с Мюге и то е продиктувано от собствената призма на  случващото се, той е потърпевш от действията на сестра си/ и заради ареста и косвено  заради Наре/ и той постави собствената си болка на първо място , вместо да прегърне и утеши кака си.
И още нещо каза Гедиз на яхтата на Санджар на въпроса му" как е" , отговори  – Ядосан съм.Чувствам се излъган, чувството е ужасно, че не съм хванал с радара какво се случва.
Това ми се струва, че се отнася и за Санджар и неговото усещане за случилото се преди 9 години.
И тук идва и откровението на Мюге, че не й пука ни за Наре, ни за някой друг , важната е нейната болка и нищо друго няма значение. Санджар я разбра добре, просто и той беше преминал през същото. Мисля, че в този момент вече за него няма съмнение какво е станало преди 9 години и неговата реакция как изглежда отстрани тогавашното му поведение.
За мен всичко , което се случи в серията има своята логика и дано продължават така .

Джули07  чудесно си го казала
"За сега " Дъщерята на посланика" ми е фаворит. Интересът ми, към всеки следващ епизод расте и този интерес не се поддържа само от загадката, как ще се чифтосат героите накрая. Защото според мен там няма да има изненади. По- скоро се интересувам от вътрешните борби, които всеки персонаж преживява, от реакцията им пред трудните избори, които им предстоят. От това, колко всеопрощаваща може да бъде любовта към любимите хора, къде са границите на истинското приятелство и изобщо има ли такива, от какво си готов да се откажеш в името на щастието на любим човек, и как това би те променило."

# 334
Здравейтее 🤗🤗🤗🤗
Намерих време да пиша 🤫
Така да се върна на серията от понеделник...  И да коментирам фрага...

Колко пъти писах.. САНДЖАР не е хич глупав.. Подкрепям го с двете ръце, че застана зад Наре, че предпочетв нея пред майка си... Строг, но справедлив...
Малката е само в помощ на Ефето, защото всички го лъжат.. Да питам аз след години отсъствие и доказване  с днк тест, и слвд като искаш да страда, защо искаш да го СПАСИШ, оня който не ти повярва... Онзи, който ти каза и тогава, че не е до коланчето, а до скриването на истината... Този въпрос го нищихме знам, ама.  Не мога.. Ефето и каза, че няма за какво да се сърди, което ме навежда на мисълта, че малко или много Наре хич не познава любовта на живота си... Написах Наре... Все повече усещам промяната в Наре и не е към добро да Ви кажа... Тя иска да направи същото, което Санджар и е направил, че не е повярвал?? А извинете, той ли я вкара в клиника, той ли я бутна от скалата, той, той черния рицар...  Може би тук идва колебливото и държание за отмъщение, защото не е толкова виновен...
Мелек ще помагам винаги на баща си, без да иска го прави 🤫🤫🤫
Абе аз съм се замислила дали въобще Яха е брат на Санджар истински.. Тука скоро ще  излезе нещо... 😀😀😀 Държанието му е, щом ти не командориш и не защитаваш, аз съм следващ по ранг и го правя... 😅😭😅
Гедиз.. Ах този Гедиз... Без извинение н***а.. Собствената си сестра защото тя била с Акън и била влюбена...  Пред Санджар да бъде послушна като котенце...  Разговорът, който беше с Наре след всичко даже се извини за думите си... Знае че тя няма вина по никакъв начин... Но пак се осъзнава на момента, а Наре? Гедиз я защитава, ама не разбирам нещата от страна на Наре хвърли бомбата и край всички трябва да я разбкрат ме съм съгласна... Това е мое мнение да изстрадала е да всичко е така, но тя не мисли нещата и си мисло, че ЛюбимияТ Санджар е прост... Предполахам, че Санджар знае за парите от Гедиз и е платил на посланика, за да разбере къде е Акън и срещу чъкълък.. Изабела на хоризонта... Да видим колко добрата приятелка ще е и тя... И какви ще ги надроби Simple Smile
Ха стигнах до Акън.. Малко беше назаден план господина ама ще избухва хахах.. Как не се сети, че я познава Изабела... 😅😅😅 Тя специално милата литнала от Цюрих до Барселона 🧐🧐🧐???
Елван милата ще страда, но поне им го каза, че е справедлива Simple Smile
Другите са ми безинтересни мамето да.... Заслужава си всичко, защото сама си го прави!!!!
Фрагманът....
Акън разбира, че Наре го е изиграла със смс-а... Санджар ще разбира нещата ама по лъжичка на 3 4 епизода..  Както писах да видим Изабела какви ще ги надобри.. Чудя се как се видяха с Акън като той не беше тръгнал още 🧐🧐.. А Изабела как позна, че това е Санджар и даже и сълзи има в очите 🤣🤣🤣
Според мен Наре ще изпадне пак в криза и ще се заключи, за да не се притеснява малката... Ма така мисля аз 🤣🤣🤣
В гонено Санджар май ще е блъснат 🙄🙄
Изкривена работа ми идва на мен сериала... На моменти ми е в последните епизоди.. Ще има втори сезон не за друго, а заради парите, които прави сериала..
Иначе, изпепеляващата любов хич не я виждам 🤕🤕🤕

Да видим  дали ще познаят повечето пишещи за наре Гедиз 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬😁😜
Кати ги знам сценаристите нищо ново... Както писах преди, ще разводнят нещата такива са... Сериал за това го гледаме😁
Май леко се улях... 😁 Ама нейсе
Will see in Monday чок гюзел епизод 😁☺️☺️☺️

# 335
  • Пловдив

Juliya07, паролата ни 13 епизод.
Накратко. Договор:  Договорът е съглашение между две или повече страни, което установява, определя или прекратява техни права и задължения(справка най-общо в уикипедия). Анекс или допълнително споразумение към договор, е промяна към основния договор.

В случая, всеки актьор сключва договор при започване на нов проект. Те са обикновено за 4, 5, 9 до най-много 13 епизода, ако става въпрос за сериал. В зависимост от рейтинга, проектът го има или се сваля от екран. Силата на този договор по принцип е, ако се свали преди договорените епизоди, актьорът си получава хонорара за договорените такива, без значение дали са излъчени останалите. Затова се сключват договори за по-малко епизоди. За определени актьори, да не изпадам в пристрастност, наложени като имена, продажби в чужбина на предишни проекти, печелили престижни награди и т.н. - 13 епизода. Е,  Енгин е от тези актьори. Да спомена сериалите му: "Каква е вината на Фатмагюл?", "Мръсни пари и любов".

Сериалът "До живот" започна с еуфория за всички. Рейтингът беше средна работа. Историята - отново прекрасна.
Първи епизод e излъчен на 12 януари 2017 г., последният 13 на 13 април 2017 г. Символика????
В 8 епизод продуцентите включиха актьора Месут Акуста. Участвал почти все в силно отрицателни роли. След неговото влизане в сериала, сценарият направи завой - мафиотски истории смразяващи кръвта и опит главният персонаж Даахан Сойсюр да играе по техните правила.

Имахме, както винаги информации и снимки от сета. Чакахме пореден епизод, снимаха и изневиделица излезе новина. Преснимат отново 13 епизод и той е финал. Епизодът си има финал, но той бе осакатен, чувстваше се набързо прекрояването му. Е, Енгин не подписа анекс за продължаване на проекта.

Сериалът не бе зле, но рейтингът взе да пада след 8-ми епизод. Продуцентът, в т.ч. и съпругата му, пишеха в туитър: обичаме си сериала, снимаме, спокойно... Техни проекти не са сваляни от екран и с рейтинг около 1%. Няма да цитирам кои, един от тях е с участие на бивша партньорка на Енгин. Феновете на Енгин, питаха и се чудеха. Това не бе обещаната история. Има още много подробности, няма смисъл да ги коментирам - минало.

Дано накратко стана ясно. Ако подминем 13-ти епизод, историята върви по първоначален сценарий. Енгин е подписал.

Има много информация за "До живот" на 1 стр. Просто хвърли бегъл поглед.

Последна редакция: сб, 29 фев 2020, 17:00 от mariana51

# 336
Благодаря ти Hug

# 337
  • Варна
Върнах се да ви чета и това мнение ми допада и аз ги мисля така нещата  Thinking

Санджар задава въпроси на Изабел, но  Гедиз намира отговорите.
Наре споделя всичките си тайни с Гедиз, има му толкова голямо доверие, че да му разкаже какво се е случило в психиатричната клиника в Швейцария

Вие разказвате ли всичко на любимият си,естествено,че е по-лесно да споделяш тайните си с приятел.Ако Наре обичаше Гедиз не като  приятел няма да си сподели така лесно.

След всичко преживяно в Швейцария, на Наре й е трудно да се справя със създаващата й трудности Мелек сама, в отсъствието на баща . Опитва се да унищожи мечтата на дъщеря си да живее заедно с майка си и баща си.

Наре знае,че Санджар е женен мъж и се опитва да предпази Мелек ,за да не се надява детето ,че тати ще живее  с тях.

Санджар не се държи, както Наре очаква и това прави задачата й още по-трудна.

Само аз ли виждам изпепеляващата им любов.Вярно,че съм зодия риби ,но за мен няма такава между Наре и Гедиз.Гедиз е добър приятел ,след време ако "занулят" Санджар може и да се съберат заедно,но никога няма да имат това което са имали Н и С.Още повече сц постоянно ни показват какво е желанието на детето,мисля че тя ще спаси татко си,когато  той разбере истината.

А за любовта между Наре и Санджар не коментирам, защото за мен тя е очебийна  Heartpulse  Ами като се погледнат само и всичко е ясно. Нито за него, нито за нея може да има друг Thinking
За мен финала не може да бъде друг освен любовта между двамата да възтържествува, всичко друго би ми било нелогично  Rolling Eyes

# 338
Да добавя,преди да тръгвам😁😁😁
Ако съпругът ви работи с жена,за която знаете ,че е влюбена в него...
Замислете се дали няма да ви минават мисли на ревност от време на време.
🥰🥰🥰
Със сигурност всеки би ревнувал но има едно но, тя не му е жена и той няма никакво право да и нарежда какво да прави, но като човек обичащ някого го разбирам.

Не е на документе,но в сърцето му ,тя е единствена. 😍

Видимо ни липсва фраг,такива дебати и писанки😁

Да добавя, за Яхя също смятам ,че ще сътвори много гадости, много стават враговете на Наре и Санджар,трудно ще им е доста.Елван може да отиде да живее при Наре и Мелек ,твърде добър човек е за да има съпруг ,който не я уважава.Елван +Гедиз,помислих си го,но много са различни, противоположна двойка на НарСан,защо не😉😉😉
Честно казано Дуду също ме изненада,макар че в случая тя хареса колата не патрона Яхя,😁😁😁,коъто няма късмет-или харесват майка му ,или колата,но него не,дали е случайно .

Последна редакция: сб, 29 фев 2020, 17:23 от Дарриди

# 339
Честно казано Дуду също ме изненада,макар че в случая тя хареса колата не патрона Яхя,😁😁😁,коъто няма късмет-или харесват майка му ,или колата,но него не,дали е случайно

GrinningGrinningGrinning
Ами той, за това откачи човека Grinning

Мисля, че историята на Елван за първата и любов- Халисе, беше силно преувеличена от нея.
Целта и беше с един удар да повали и двата заека пред нея Smirk
Яхя го засегна по наболялата тема- чувството му за малоценност, защото знаеше, че ще го заболи.
Халисе по болезнената тема за нея- хорското мнение, намеквайки и, че то е до време, и че когато си гнил отвътре това рано или късно лъсва, колкото и да го прикриваш.

Яхя до момента беше добър и симпатично обидчив човек, не вярвам за един ден да се превърне в ожесточен враг. Струва ми се, че трудно гледа в очите брат си и жена си, а това за мен е знак, че нещата, които прави не му идват от вътре и той се срамува от тях, но е решил да бъде забелязан на всяка цена.
Мисля си, че скоро ще съжали за това и ще му се наложи да поиска прошка от много хора Simple Smile

# 340
Дарри, че какво друго, освен майка му или колата да му харесат на Яхя 🙄😂

Не че съм много критична, ама при него положението е драматично, толкоз е грозноват, че е смешен 😁 Като сложи слънчеви очила малко по-поносимо е, ама пак се вижда кой е по-добрия избор от братята 😜

Всъщност за всеки влак си има пътници и Елван го засегна жестоко, нямаше нужда толкова да го унижава, то и за нея не говори добре.

Последна редакция: сб, 29 фев 2020, 19:31 от araselia

# 341
Елван прекали,но тя е обидена жена,че той нито ляга с нея ,халкати си носи,какво да му щади.😉
Но нейната героиня също претърпя трансформации-от повърхностна и лековата,вярна на семейството и свекърва си(помните ли когато Мюге я покани на  гости и видя Наре,как дори не искаше да влезе  в стаята при тях)отиде на противоположния бряг.Застана на страната  на Наре .Едно не може да не и призная, винаги е страната на правдата

# 342
# 343
  • Пловдив

Ей, оставиха ни без втори трейлър.
Може би е по-добре. Дали???

# 344
  • Варна
Много лошо сте го захапали Яхя Smiley
„Всеки си има причина, всеки може да направи грешка” тези думи важат и за него. Ами човекът се чувства пренебрегнат от целия свят, колко му е да кривне от правия път.  Откровението на  Елван си беше удар под кръста, изобщо връзката между тях не е таман. Всеки да си търси човека е най-добре.
araselia  Two Hearts  е, не може всички да са харизматични от семейство Ефеолу, един ни е напълно достатъчен,   
ама си има харизма за двама  Smiley

Общи условия

Активация на акаунт