Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 393

• 43 957
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
Добро утро и от мен 😊

Наре и Санджар се обичат близо 20 години, та те са били заедно по 12 дни в годината, оновно са комуникирали с писма.За единият любовта е била спасение,за другият е била светлина в мизерията.Те не са се познавали ,но дълбоко в себе си са вярвали,че това е правилният човек.
Когато си млад си първичен в действията и постъпките, и мислите.За теб света е черен или бял,но с годините започваш да виждаш и други цветове ,сега 9 години след ноща в колибата Санджар проглежда.
Не забравяйте ,че той звъни на Акън в болницата-бива излъган,че Наре е на екскурзия.,отива в Черна гора вижда Акън в тяхната къща -бива излъган...Е ,на кого да вярва...
Колко от вас,мили дами ще мълчите  ако имате съмнение,че любимият е бил с друга...Не толерирам ревноста,но във всяка връзка,повтарям -във всяка я има .
Обичам Енгин  и Санджар,за първи път гледам Неслихан,изненадана съм колко добра актриса е ,но аз също започнах сериала заради Енгин и ще го гледам докато Енгин играе.Харесвам героят му ,харесвах го и като Мустафа, и като Керим.Всички фенски брътвежи за Наре и Гедиз за мен са преувеличени.
Приятна да ви е съботата  аз съм на работа 😍😍😍

# 316
  • Пловдив

Здравейте и добро утро.
За мен също историята в която Енгин е тръгнал на пътешествие си е уникална. Вярвам в избора му.

Petie29, и аз понякога се чудя...
Успешна събота и да видим, ще ни пуснат ли втори трейлър.

# 317
Да добавя,преди да тръгвам😁😁😁
Ако съпругът ви работи с жена,за която знаете ,че е влюбена в него...
Замислете се дали няма да ви минават мисли на ревност от време на време.
🥰🥰🥰

# 318
Добро утро и хубав уикенд!

Благодаря за сутрешното четиво към кафето!

Ваня , ти тълкуваш постъпките на Санджар като желание да защитава, други го определят като  ограничаване и деспотизъм . Изобщо всичко е въпрос на гледна точка и колкото и да се смяташ за обективен, няма как да се абстрахираш от пристрастия, аз си го признавам и затова и не съдя другите за тяхното мнение. Просто си споделям моето и си обяснявам аргументите.
  Но това, което ме изкарва от обувките е когато се изопачават думите ми , волно или неволно.И понеже гледам ,че се събраха много камъни в моята градина Stuck Out Tongue Winking Eye ,мисля да се обясня все пак,а пък който иска да го вземе под внимание Hands V

Petie29 ,здравей, никой тук не е обидил някой с различно мнение ,така че спокойно си коментирай. Само че не мога да не те опонирам, поне за себе си ,защото не е вярно

Всички от вас съдите Наре как била флиртувала с Гедиз и прочие, тя е свободна жена а Санджар дори и по документи е обвързан

Още при втора или трета серия аз казах (който иска да ми търси поста, ако не вярва), че Наре има право да прави с живота си каквото иска , да е щастлива с който си иска - с Гедиз или някой друг. Само, че тогава бях убедена на 100%, че Наре още обича Санджар, но сега вече се съмнявам. И когато съм коментирала за флиртуване ни най-малко не е обвинение, а констатация на това, което виждам с МОИТЕ очила Blush  За Ураз и Неслихан само суперлативи мога да кажа, страхотни актьори са Hands Ok HandHands Clap Абсолютно си права , че Наре и Гедиз са свободни и могат да си правят каквото си искат, да си се вземат и заживеят щастливо до края на дните си . Само, че това вече НЕ Е МОЯТ ФИЛМ, така че ми позволи да съм разочарована от такъв развой на събитията. Но пък това явно се иска от много други зрители, така че като не ми харесва няма да гледам и толкова. Проблемът си е мой Blush

И да, фенки сме на Енгин, за луди не знам Rolling Eyes не съм се консултирала със специалист Stuck Out Tongue Winking Eye  Шегувам се, да се уточня , че явно доста от шегите ми се разбират точно обратно

Дарри Hands Raised Hands

Добро утро и от мен 😊

Обичам Енгин  и Санджар,за първи път гледам Неслихан,изненадана съм колко добра актриса е ,но аз също започнах сериала заради Енгин и ще го гледам докато Енгин играе

+100000000000000000000000000000  Heartpulse

Хубав ден , девойки, и помнете

Последна редакция: сб, 29 фев 2020, 08:18 от araselia

# 319
  • Пловдив

araselia, "Когато нямаш нищо, няма какво да губиш" вероятно не се отнася за сериала ни.
Защото в него всеки има нещо и се старае да го опази, предпази...
Харесваш Леонардо ди Каприо. Като "подсказка" не ми харесва... Или греша??

# 320

araselia, "Когато нямаш нищо, няма какво да губиш" вероятно не се отнася за сериала ни.
Защото в него всеки има нещо и се старае да го опази, предпази...
Харесваш Леонардо ди Каприо. Като "подсказка" не ми харесва... Или греша??

Ами, Марианче, приеми го като иронично самопожелание да нямам големи очаквания за тази история на Наре и Санджар , за да не се разочаровам 😏
  А иначе много харесвам Леонардо ди Каприо и Титаник, гледала съм го не знам колко пъти и всеки път рева накрая 😭🙈 Много е тъжно, когато виждаш една красива мечта да умира....

# 321
Добро утро,

- Виж, как Менеше яде палачинки .... сякаш цяла седмица е гладувала ...
- Че тя яде така, от тъга!

Blush

Как ли ще "набиват канчето" на Санджар, другите "луди фенки"/мога да изброя съществуващи от всяка тема/

когато, СЦ започнат да се занимават с Менекшето.Hug

Момичета, Hearts

Приятна събота.

# 322

Аз бих гледала Дъщерята на посланика дори да е с дължината на Дързост и красота 🙂

Миранда, твойта е лесна, ти тъчеш на два стана, доволна ще си при всички случаи 😉 😂  Ураз и мен ме разсмива, но грам не ми действа романтично, нищо не мога да направя 🙈

# 323
Арисея, не съм съгласна, че съм на два стана. Станът е само един - Санджар.
Но това не ми пречи да се посмея с Гедиз.
До сега постоянно се усеща, че Гедиз помага за събирането на Санджар и Наре. И винаги с разбиране гледа, когато припламват искри между двамата ГГ. Защо всички се тревожат от неговите чувства... Напротив! Той разпалва ревността у Санджар, поддържа тайните, за да има много серии... Какво повече да искам от него - страхотен е! И изобщо не го чувствам като заплаха за връзката на Наре и Санджар! Да страхотен е! Но пък чак такава паника да има сред нас ☺ Само да вметна, че според мен паниката се създава, защото четете други групи. Аз съм само тук.

# 324
Миранда, извинявай, ако не съм те разбрала 🙂. Аз не мисля, че това е точно помощ, да провокира ревността у Санджар, но пък и не е длъжен да го щади, проблема си е негов . И не мисля, че гледа с разбиране, когато има някакви мигове между Санджар и Наре, по-скоро с разочарование за себе си, миг на разколебаване какви шансове има с Наре. Но когато са насаме с нея колебанието изчезва и виждаме част от арсенала на шармантния Гедиз Ишикли, защото той може и още, хич не се и съмнявам 😉
  Пак казвам, не обвинявам никого, аз и женените не бих ги обвинила 😜 не съм чак такава моралистка, като се обичат хората имат право на щастие, и обратно, ако са изстинали(в нашия случай с Менекше така и не разбрах какво се е загряло, та да изстине 😏) всеки по пътя си ако може пак да бъде щастлив.

Последна редакция: сб, 29 фев 2020, 11:09 от araselia

# 325

... ако с л у ч а й н о ?, в някой друг живот...
Съдбата ме ориса да съм Птица –
ще съм щастлива. И ще ми е гот –
да изпламтя ( в най-жарките зеници).

... а ако... ме ориса във Сърна,
аз трижди ще ѝ бъда благодарна.
От Извора ще пия Светлина,
на ж а ж д а т а си – вечно ще съм вярна.

# 326
  • Пловдив

Клякал само когато танцува зейбек.
Ами, ако не ме лъже паметта, трети път кляка пред дъщеря си. Браво.
Дали ще си спомни тези думи, ако в края на сезона клекне пред Наре???
Закле се, че няма да споменава името на Наре, но вече втори път чухме Нар...
И това чакам в края на сезона - клекнал да каже Наре.
Човек се променя и това е похвално. Санджар се променя и това е чудесно.
Той не го усеща, но след посещението в Швейцария, ще има преосмисляне.
Същото се отнася и за Наре - няма да позволя мъж да ме докосне...
Ами Санджар, колко пъти вече, Гедиз и той.... И още колко изречени неща се обръщат...

Та, отново виждаме промяна в Санджар и Наре: 50 на 50.
Каквото за единия, това и за другия.

velichka060,

# 327

Йомер и Санджар.Heart

# 328
Момичета 💕
Аз пък съм по пътищата на България. Дестинация Златоград и прочие.
Целта беше Гърция, но заради обстановката маршрута се промени.
Интересни  постове, успях да ви прочета.

# 329
  • Пловдив

Чак сега забелязах - раните са заздравели.

Общи условия

Активация на акаунт