Наре и Санджар се обичат близо 20 години, та те са били заедно по 12 дни в годината, оновно са комуникирали с писма.За единият любовта е била спасение,за другият е била светлина в мизерията.Те не са се познавали ,но дълбоко в себе си са вярвали,че това е правилният човек.
Когато си млад си първичен в действията и постъпките, и мислите.За теб света е черен или бял,но с годините започваш да виждаш и други цветове ,сега 9 години след ноща в колибата Санджар проглежда.
Не забравяйте ,че той звъни на Акън в болницата-бива излъган,че Наре е на екскурзия.,отива в Черна гора вижда Акън в тяхната къща -бива излъган...Е ,на кого да вярва...
Колко от вас,мили дами ще мълчите ако имате съмнение,че любимият е бил с друга...Не толерирам ревноста,но във всяка връзка,повтарям -във всяка я има .
Обичам Енгин и Санджар,за първи път гледам Неслихан,изненадана съм колко добра актриса е ,но аз също започнах сериала заради Енгин и ще го гледам докато Енгин играе.Харесвам героят му ,харесвах го и като Мустафа, и като Керим.Всички фенски брътвежи за Наре и Гедиз за мен са преувеличени.
Приятна да ви е съботата аз съм на работа 😍😍😍