Наре и Санджар се обичат близо 20 години, та те са били заедно по 12 дни в годината, оновно са комуникирали с писма.За единият любовта е била спасение,за другият е била светлина в мизерията.Те не са се познавали ,но дълбоко в себе си са вярвали,че това е правилният човек.
Когато си млад си първичен в действията и постъпките, и мислите.За теб света е черен или бял,но с годините започваш да виждаш и други цветове ,сега 9 години след ноща в колибата Санджар проглежда.
Не забравяйте ,че той звъни на Акън в болницата-бива излъган,че Наре е на екскурзия.,отива в Черна гора вижда Акън в тяхната къща -бива излъган...Е ,на кого да вярва...
Колко от вас,мили дами ще мълчите ако имате съмнение,че любимият е бил с друга...Не толерирам ревноста,но във всяка връзка,повтарям -във всяка я има .
Обичам Енгин и Санджар,за първи път гледам Неслихан,изненадана съм колко добра актриса е ,но аз също започнах сериала заради Енгин и ще го гледам докато Енгин играе.Харесвам героят му ,харесвах го и като Мустафа, и като Керим.Всички фенски брътвежи за Наре и Гедиз за мен са преувеличени.
Приятна да ви е съботата аз съм на работа 😍😍😍

,мисля да се обясня все пак,а пък който иска да го вземе под внимание 
За Ураз и Неслихан само суперлативи мога да кажа, страхотни актьори са 
Абсолютно си права , че Наре и Гедиз са свободни и могат да си правят каквото си искат, да си се вземат и заживеят щастливо до края на дните си . Само, че това вече НЕ Е МОЯТ ФИЛМ, така че ми позволи да съм разочарована от такъв развой на събитията. Но пък това явно се иска от много други зрители, така че като не ми харесва няма да гледам и толкова. Проблемът си е мой
не съм се консултирала със специалист