Ако съпругът ви работи с жена,за която знаете ,че е влюбена в него...
Замислете се дали няма да ви минават мисли на ревност от време на време.
🥰🥰🥰
Не искам да остана недоразбрана от някого. Аз харесвам и двамата персонажа в сериала, бих се радвала за щастлив край но не бих била нещастна също така ако Наре намери и другаде спокоен и нормален живот, не е задължително да бъде Гедиз. След всичко което се е случило между Санджар и Наре не мисля, че тя толкова лесно би преглътнала всичко и особено бракът и първата брачна нощ на Санджар. Пак уточнявам аз харесвам много сериала и актьорите в него, както Енгин е много добър актьор ( гледала съм го в “Ако бях облак”, “Фатмагюл) мога да кажа наистина много добър актьор, Неслихан също я харесвам много(гледала съм я в “Двете лица на Истанбул” и “Черна любов”) много добра актриса с много изразени емоции и двамата си пасват перфектно. Много силно се надявам накрая на сериала да е да с “хепи енд” а не драма както в повечето турски сериали.

, но все нещо ще му изкарат мисля понататък и на него. Но не мога да си кривя душата, че е добър приятел. И на Санджар и на Наре. Да, с Наре се познават от много малко време, но са на едни вълни, хубаво е когато човек срещне хора с които се разбира от още първия момент от една дума, все едно че се знаят от сто години. Мисля, че случая е такъв. Но категорично не виждам нищо друго освен отлично разбирателство помежду им. Не знам къде виждат някои от вас флирт, аз не го видях, върнах се да изгледам сцената им със сладоледа, но освен загриженост и опит да накара Наре да помисли за себе си, а не да тича и спасява всички около себе си, а да не мисли за себе си не видях. Може и да трябва да си сменям очилата

Ами като се погледнат само и всичко е ясно. Нито за него, нито за нея може да има друг

е, не може всички да са харизматични от семейство Ефеолу, един ни е напълно достатъчен,