Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 393

• 43 820
  • 747
  •   1
Отговори
# 75

Сигурното е само, че Мелек заобича татко си и той, нея.Значи, мама е била права......

# 76
Наре отдавна е надживяла недоверието на Санджар от преди 9 години.
За нея беше важно, тогава да и повярва. Сега, след 9 години той се сети, че иска истината, а тя трябва да му се обяснява и да му дава доказателства! Ай стига бе!
И, какво ще промени това?

не виждам да го е надживяла тя това недоверие.... Simple Smile просто още повече забърква каши от една на друга... Simple Smile

Откакто Наре разбра, че не е станала убийца иска едно единствено нещо- живот! "Не искам мъж, а живот!" Нали това казва на Халисе в следващия епизод.

Целта и е да изгради нов живот за себе си и дъщеря си. Да спре да живее, като прелетна птица. Да пусне корени, чрез детето си, както пишеше в писмото. Мелек да има родина и дом, които тя не е имала. Да започне работа и да издържа и двете сама, без да е зависима от друг. Да не лишава дъщеря си от бащино присъствие, подкрепа и любов, които на самата нея са и липсвали. Наре вижда, че Мелек е все по- привързана към Санджар и той към нея.

Надживяла е недоверието, защото е в състояние да започне нов живот, в който Санджар присъства, дори и само като баща на Мелек. Тя не би могла да иска друго най- малкото, защото той е женен.
Целта и не е да отмъщава и търси възмездие. Не знам, дали е простила, но си мисля, че е превъзмогнала първоначалната обида и всичко което иска сега е място под слънцето за нея и Мелек.

Заблудата, в която живее Санджар, колкото и иронично да звучи е единствената му спасителна сламка благодарение, на която е изплувал. Истината научена сега ще го запрати отново на дъното в изходна позиция, а Наре не иска да допуска това, не и сега, когато Мелек откри баща си.

# 77

Дотук беше тежко на Наре, от сега-нататък тежкото го поема Санджар.
Утрешната серия, както писах /сама си пиша -сама си отговарям/ ще е преломна в сериала.
Да видим какво са измислили СЦ.

Аз каквото и да предположа - или няма да е вярно, или няма да се хареса на никого.

# 78

"Колкото и да мислим, понякога сърцето избира пътища, които главата никога няма да разбере."
Станислав Йежи Лец, полски юрист, писател и поет сатирик

# 79
  • Пловдив

"Колкото и да мислим, понякога сърцето избира пътища, които главата никога няма да разбере."
Станислав Йежи Лец, полски юрист, писател и поет сатирик
Много актулно към показаното ни в историята до момента.

# 80

За неделната вечер.Heart

Ами нещо различно, че и аз ще получа комплекси, като Санджар.HugWink

# 81
Здравейте момичета!

Най големия герой на едно дете е баща и,а най голямото и щастие е, че нейния герой е до нея.

# 82
Мисля че всички, забравяме едно нещо - съществуването на Акън и неговите вероятни планове спрямо Наре. Той няма да се откаже от своята фикс идея и нищо друго не го интересува.
  Ние можем много да си спорим кой крив, кой прав - Наре или Санджар, но това би имало смисъл в една нормална, ситуация, при която двама разделени родители с дете трябва да организират живота всеки сам за себе си, съчетавайки го със споделените грижи за детето. В случая Наре като самотна майка иска сама да се справя, да работи и отглежда дъщеря си, като естествено очаква и Санджар като баща да поеме своите задължения и той както виждаме не бяга от тях, даже напротив.
  Само че ситуацията не е нормална, Акън съществува и злото дебне зад ъгъла, така че Наре иска не иска трябва да се оглежда и съобразява с това, защото става въпрос и за сигурността на дъщеря и. А ако има някой, който е създаден да се грижи и защитава това е Санджар. Дори Гедиз знае това и го цени.

Психически не знам Наре на какво дередже е, държи се твърдо, решително, действа бързо, дори агресивно когато трябва, но за човек с два опита за самоубийство е въпрос на време да има момент на срив, сега има хора до нея, които я подкрепят и държат - Гедиз, Каврук Санджар . Дори и да се противопоставя на опитите за протекция от Санджар, тя все пак не иска да се отдалечи от него, и това не е само дъщеря му да е близо до баща си, а несъзнателно тя се чувства по-сигурна като знае, че той е наблизо.

# 83
Цитат
Ние можем много да си спорим кой крив, кой прав - Наре или Санджар, но това би имало смисъл в една нормална, ситуация, при която двама разделени родители с дете трябва да организират живота всеки сам за себе си, съчетавайки го със споделените грижи за детето.

Араселия Two Hearts
Спорим за истината, такава каквато всеки я вижда през собствения си мироглед. Хубавото при нас е, че приемаме  различното мнение, без излишни репресии.

Не съм се примирила все още с някои неща направени от Санджар, а сега към недоволството и разочарованието ми се прибавя такова и от Наре. Да, бих  продължила да критикувам това което не ми харесва и у двамата.
Но може би критиките ми не намират своето място за дискусия в темата, затова ще направя най-доброто за всички -
А и като чета  позитивните ви постове -  това ми действа  успокояващо.

Все някак ще стигнем и до финала на тази история, който страшно много ми се иска да е хубав, да победи любовта и разбирателството, приятелството да е истинско, семейството да е задружно.

Така, както Санджар разказа на Мелек историята за прадядовците, които са били приятели в добро и зло, и я разказа с гордост - ами нека внуците също да покажат, че имат своето достойнство и чест.

Досега губещият във всичко е Санджар, който  е станал жертва на хитрия и комбинативен ум на Акън.
Искам да видя как ще се справи с тази неправда и то сам. Не му трябват "помощници".

Както казваше Йомер Демир - "Сам я загубих, сам ще я намеря" /отнасяше се за любовта - в лицето на Елиф/.

Пожелавам на  Санджар наистина сам да намери  истината и да направи най-доброто за всички.

# 84
  • Пловдив

На тати момичето...
Санджар е най-печелившия в историята ни.
Разбра, че има дъщеря и любовта им е взаимна.

# 85
Марта, може би не съм била ясна, естествено , че всеки си коментира според своите разборания. И нека всеки си казва какво го вълнува,да критикува, хвали, прехвалва ако иска 🙂

Досега губещият във всичко е Санджар, който  е станал жертва на хитрия и комбинативен ум на Акън.
Искам да видя как ще се справи с тази неправда и то сам. Не му трябват "помощници".

Пожелавам на  Санджар наистина сам да намери  истината и да направи най-доброто за всички.

[/b][/color]
 Не съм съгласна, че само Санджар е губ ещ, Мелек е расла без баща, Наре изгуби любовта си.
  Но към последното изречение се присъединявам на 100 % 👍
 П. П. Тегавото за мен в случая е, че Санджар обича Наре, винаги я е обичал и не може да обича друга. Реално той не е бил наранен по никакъв начин от нея, освен илюзията, че го е излъгала и предала. Докато за Наре не съм сигурна дали може да забрави всички тежки и грозни моменти, които той и причини в състояние на афект и гняв, може да си има обяснение но не и оправдание за грубостта. Това все пак променя отношението, колкото и да обичаш някой. И при алтернативата Гедиз, а и да не беше той, всяка интелигентна жена би се замислила.

Последна редакция: нд, 23 фев 2020, 23:03 от araselia

# 86

https://youtu.be/oft45Hu82x4

Eнгин Акюрек

https://youtu.be/ubtzW26-b_U?list=RDubtzW26-b_U

Санджар и Наре

# 87
  • Пловдив

Интересно ми е да видя в новия епизод, пък и занапред в историята, Гедиз кога се примири или "прие" изцепките и това, че Мюге е къртица, та взе да пренарежда картите. И картите към момента Санджар ли ги раздаваше - ако е в спасяването на холдинга им съм съгласна. Това е добре, а че се досеща за всичко сам, без да е на масата за игра, нещо тези приказки на Гедиз: "До сега винаги сме играли с картите, които Санджар раздаваше", не ги разбирам.
Дано ми се изясни в епизод 10.

# 88

Интересно ми е да видя в новия епизод, пък и занапред в историята, Гедиз кога се примири или "прие" изцепките и това, че Мюге е къртица, та взе да пренарежда картите.

Мюге се оказа жертва, както всички останали. Нищо не е направила умишлено. Тя е споделяла с Акън, като с приятел и любим човек, не е подозирала, че той вреди на близките и с информацията, която получава.
Мисля, че това я оневинява.
Да видим, как ще се държи от тук нататък. Това ще е същественото.

# 89
  • Пловдив

Помните ли радостта ни от тези първи снимки.
И, ха, къде е Ураз??? Аааа - това са главните актьори - Енгин и Неслихан.

Мюге се оказа жертва, както всички останали. Нищо не е направила умишлено. Тя е споделяла с Акън, като с приятел и любим човек, не е подозирала, че той вреди на близките и с информацията, която получава.
Мисля, че това я оневинява.
Да видим, как ще се държи от тук нататък. Това ще е същественото.

Да, за Мюге ми е ясно, че е жертва на гнусаря Акън.
Акцентът ми е за Гедиз. Кога и дали успя да се съвземе след тези новини за сестра си.
За оневиняване - да не бързаме. Що обиди отправи към Наре. И влюбена разбирам, ама загубена - не мога да я разбера. В смисъл - всичко, каквото я е питал Акън - не толкова за Наре, ами за делата във фирмата, се чудя защо ги е коментирала. Брат й заради нея влезе в затвора - не говоря за Санджар. Ами парите, които отиде с него в дома на Дуду да му даде, какво щеше да обясни на садъчите??? Че иска да си купи кола ли? Не стана, щото Санджар разбра, че бележката не е от Наре... Вероятно щеше да измисли някаква лъжа за да спаси "любимия". Ще видим - наистина е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт