Много силна сцена с пристъпа - страхотна игра на Неслихан и Енгин.
.gif)

Наре дали си е задавала въпроса "ЗАЩО?", когато водеше първия разговор с Изабел и при разговора й с Гедиз?

Ако не знае отговора, аз ще й подскажа - ЗАЩОТО ОЩЕ ГО ОБИЧАШ. Колкото и да се дърпа и да вика, че не го иска и е само баща на дъщеря й, това е истината. А и Гедиз вече трябва да е съвсем наясно, че сърцето й принадлежи на Санджар.
Гедиз ме подразни с отношението си към Мюге. Вярно е, че сестрите ревнуват братята си от съпругите им и гаджетата им /зълви/, но Мюге малко прекали. Май първо говори, а после мисли. При разговора й със Санджар той успя да научи това, което го интересуваше, въпреки старанието на Гедиз. Не знам как въобще Наре си помисли, че Санджар може да се върже на видеото, което му показа.
Сцените Санджар-Мелек са неповторими.

Яхя дано се осъзнае, че иначе лошо му се пише.
Каврук и Зехра са много сладки. Ако Зехра не прогледне, Елван ще й помогне.
Браво на Елван - щом е за справедливостта, тя е първа. Май само тя знаеше за заминаването на Санджар.
Голямата господарка и дребна душица Халисе въобще не ми се коментира. Мислеше си, че като е майка на Санджар, той ще я пожали. Да, ама не - пред него всички са равни.

Много хубаво впечатление ми направи Санджар, когато Мелек поиска нещо, как поглежда към Наре, за да разбере нейната позиция по въпроса и тогава отговаря.
За сега толкова от мен.
.gif)