Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 393

• 43 998
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
Евееет, ще започна, пък докъдето стигна.
Много силна сцена с пристъпа - страхотна игра на Неслихан и Енгин. И това недоизказано "Нар...". Ох, няма да ми стигнат думите, за да я опиша, ще я покажа.

Наре дали си е задавала въпроса "ЗАЩО?", когато водеше първия разговор с Изабел и при разговора й с Гедиз?

Ако не знае отговора, аз ще й подскажа - ЗАЩОТО ОЩЕ ГО ОБИЧАШ. Колкото и да се дърпа и да вика, че не го иска и е само баща на дъщеря й, това е истината. А и Гедиз вече трябва да е съвсем наясно, че сърцето й принадлежи на Санджар.
Гедиз ме подразни с отношението си към Мюге. Вярно е, че сестрите ревнуват братята си от съпругите им и гаджетата им /зълви/, но Мюге малко прекали. Май първо говори, а после мисли. При разговора й със Санджар той успя да научи това, което го интересуваше, въпреки старанието на Гедиз. Не знам как въобще Наре си помисли, че Санджар може да се върже на видеото, което му показа.
Сцените Санджар-Мелек са неповторими.
Яхя дано се осъзнае, че иначе лошо му се пише.
Каврук и Зехра са много сладки. Ако Зехра не прогледне, Елван ще й помогне.
Браво на Елван - щом е за справедливостта, тя е първа. Май само тя знаеше за заминаването на Санджар.
Голямата господарка и дребна душица Халисе въобще не ми се коментира. Мислеше си, че като е майка на Санджар, той ще я пожали. Да, ама не - пред него всички са равни.

Много хубаво впечатление ми направи Санджар, когато Мелек поиска нещо, как поглежда към Наре, за да разбере нейната позиция по въпроса и тогава отговаря.
За сега толкова от мен.

# 196
https://

https://twitter.com/RoxaniAkyurek/status/1232609850443608071

Епичната любов
Жокерът

Жокери се слагат в тесте от карти. Целта на тези допълнителни карти жокери е, да замени такава, ако се нарани или загуби от тестето.

В допълнение от Уикито Smirk
"В някои варианти на игри като Покер, Война, 3-5-8 и др. жокерът е най-силната карта."

Много, много благодаря за експресния превод на епизода Hug
Сега остава да намеря време да го изгледам Smile

# 197

Ако не знае отговора, аз ще й подскажа - ЗАЩОТО ОЩЕ ГО ОБИЧАШ. Колкото и да се дърпа и да вика, че не го иска и е само баща на дъщеря й, това е истината. А и Гедиз вече трябва да е съвсем наясно, че сърцето й принадлежи на Санджар.

Е, аз не виждам точно това, Гедиз е наясно от самото начало , но това не му пречи да я сваля ,пуска целия си чар без задръжки вече  ,здравословния егоизъм е печелившата карта в живота - първо гледаш себе си ,после се съобразяваш с другите, Гедиз го знае, това съветва и Наре. И сестра си не жали, стана му просто кофти, даже го е срам от нея до някъде, че е замесена с човека ,изнасилил любимата му. И реално погледнато той е сингъл, Наре също , има някаква си хипотетична спирачка да не нарани приятеля си , но както знаем в любовта и войната всичко е позволено.  Така че, за мен топката е в Наре и сега ще видим ще се спука ли балонът за епичната любов.

Е те това на какво ви прилича - за мен си е флиртуване, и то двустранно

И аз мисля, че само Елван знаеше че Санджар няма да дойде в съда.

Последна редакция: ср, 26 фев 2020, 15:09 от araselia

# 198
Ваня 👏👏👏+1
Не съм гледала епизода още,но за мен любов между Наре и Гедиз не съществува.Има приятелство,уважение,но не и Любов.Любовта е между Наре и Санджар и се вижда във всеки поглед и сцена между двамата.Преди 9 години е било повече страст,но сега е изпепеляваща обсебваща любов.В предният епизод Санджар си призна,че не си представя вече живота без Наре,обвинява се,че е сгрешил със змията менекше),но съм сигурна ,че ако реши ще намери начин да се събере с майката на дъщеря си,ако си прости изобщо...
Наре прави всичко възможно да предпази Санджар от истината  и не само заради дъщеря си,прави го защото го ОБИЧА .Дали ще му прости -незнам ,надявам се.Аз съм за щастливият финал
Мелек с мама и тати.
Последно,замислете се ,че Санджар също е жертва,първо на дядото и бащата на Гедиз след това на любовта си,на майка си.Да не забравяме,че Наре легна с него в деня след като беше изнасилена.Как би повярвал в това,та той още се чуди какво е обичала в него...
Извинете ме за дългия, несвързан пост,вълнувам се просто 😍😍😍
Даже няма да го преглеждам за да не се откажа да го публикувам 😂😂😂

# 199
araselia, съгласна съм, че Наре и Гедиз са сингъл, но това няма никакво значение. Тя го приема само като приятел. Всички знаем, че за да се получи една връзка, трябват двама, а аз засега не ги виждам. Надявам се Гедиз да не потъпче приятелството за едното нищо. Макар, че Санджар май вече не му се доверява напълно, щом не знаеше, че е заминал..

Сцената баба-внучка беше супер.

Но и Санджар жеУезен.

Допълвам се.
Много ми е интересно какво уловиха радарите на Гедиз, когато Санджар го е убедил да дойде в съда.

Последна редакция: ср, 26 фев 2020, 15:35 от Ваня_С

# 200
  • Пловдив

Е, не случайно са поставени така персонажите.
Обратната страна на монетата, на палачинката...

Ваня_С, обичам да чета постовете ти.
+ 100 от написаното от теб.

# 201
Ваня, може повредата да е в моя телевизор Blush Честно казано не знам кой филм гледам вече  Rolling Eyes.

Казвам , че са сингъл в смисъл , че никой не може да ги упрекне в нищо, свободни са да си завързват отношения с който си поискат. После,нещата се променят, аз виждам промяна в Наре.

# 202
Ваня, може повредата да е в моя телевизор Blush Честно казано не знам кой филм гледам вече  Rolling Eyes.

Казвам , че са сингъл в смисъл , че никой не може да ги упрекне в нищо, свободни са да си завързват отношения с който си поискат. После,нещата се променят, аз виждам промяна в Наре.
Извинявам се, че се намесвам във вашите постове, но каква промяна виждаш в Наре?

# 203
  • Пловдив

От нашата сценаристка Айше Ферда Ерйълмаз написа за епизод 11 на сериала ни:

Не полудявай, когато си луд.
Опитах, нали?

Какво ли се опитва да ни подскаже?

# 204

Момичета, Hug

Благодаря за интересните ви мнения.Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

# 205

Телевизорите ни са си наред, просто виждаме нещата от различен ъгъл.
Да и аз виждам промяна в Наре при разговорите й със Санджар в положителна посока . Започна да разговаря с него с по-мек тон. И да ви кажа, установих, че тя се държи агресивно с него, когато го лъже. А от толкова много лъжи, човек се натоварва. Защото Санджар като превключи на поглед "скенер" нищо не остава скрито-покрито. На мен, например, не ми се нравят лъчезарните й усмивки към Гедиз, но ги приемам като приятелски и разтоварващи я. Така са решили СЦ и режисьорът, филм да става.

# 206
Не ми е ясно Санджар за какво  иска да  разбере какво е станало ? Наре правилно му казва какво го "интересува след като няма да повярва ."
Толкова  открито ѝ казва ,че не ѝ вярва и продължава да рови - И какво като разбере истината ,какво ще направи Санджар ?!?!?
Ще изтрие ужаса от изнасилването ,отчаянието когато я изхвърли ,скока от скалата или ще ѝ компенсира /спести болките ,когато е била пръсната на парчета и са я събирали наново , за да се получи  човек или ще ѝ излекува пристъпите ,останали като "награда "???? ???
Не му показали видеото ...и какво ,ако му го покажат ? Можеше отново да не повярва ,както и Мюге избра по-лесното ..така ли не намери или нямаше ли друг ...нещо подобно /по  памет / защото така ѝ се  иска ,както и на Санджар ..за всичко Наре да е виновна . Ако беше видял видеото ,щеше да се откаже от пътуването ,едва ли ?
Риск има и ще  има в тази  история,независимо  от "вината им "

Наре каза ,че не иска мъж ,иска живот //и най-вече иска баща за Мелек .,сега вече при тези  обстоятелства.//
За какво дойде Наре ?За да остави Мелек при баща ѝ  ,защото я грозеше затвор . Друго не е поискала ,освен сама да се справя в живота . Дори и това не може да  направи без да "разреши " Санджар .

Наре и другите не му казвали  истината /истините ...а той като се пазареше с брокера ,беше много "честен " /много ми беше забавен /Честен ли е спрямо Менекше ,независимо каква е тя . Законна съпруга с брачно свидетелство и "узаконена " от него ..........Лесно е когато ти е изгодно да мериш с два  аршина .....

Ясно е ,че и двамата не могат един без друг ,но обстоятелствата са други . А и Мелек такива въпроси задава ,точно в целта ...спира им дишането ....сладурана .....

# 207
  • Пловдив

Момичета, излезе бр.31 на списание Kafasına göre.

# 208

За какво дойде Наре ?За да остави Мелек при баща ѝ  ,защото я грозеше затвор . Друго не е поискала ,освен сама да се справя в живота .

Тя и до сега се е справяла сама. Вече не иска да остави дъщеря си на баща и, иска да прави кариера, да живее с дъщеря си, а Санджар като баща  да е на линия,  когато се наложи и когато на нея и е удобно. Добре, съгласна съм, който си има дъщеря, трябва да се грижи финансово и всячески. Наре иска да работи, добре, той се съгласи. А защо не погледнем от друг ъгъл защо не иска тя да работи на пристанището - Санджар знае, че Гедиз е влюбен, да не би да е сляп и не вижда и Наре колко добре си общува с него, или мислиш, че му е лесно да гледа как  единствената любов в живота му се усмихва само на влюбения Гедиз, а той получава в най-добрия случай поглед на благодарност, обикновено овикване и шамари. И това ще трябва да го гледа целодневно. Сега ще кажеш това заслужава, може и така да е, но аз разбирам как се чувства Санджар защото е човек, не е робот. И защо точно той да трябва да е мазохистът.
   А относно лъжите съм крайна като него, разбера ли, че някой веднъж е излъгал, повече не приемам за чиста монета нищо от него.
   Санджар иска да разбере случилото се до най-малката подробност. Такъв му е чипа и няма да спре докато не направи пълна възстановка.
  Обаче не съм сигурна дали ще е жив след следващия епизод.

"Не полудявай, когато си луд.
Опитах, нали?"

Това  ми звучи като монолог на Санджар, прощален

Марта, аз виждам промяна в погледа, в действията й, по-рязка е в разговорите с него,  виждам някакъв страх как ще реагира той, може би респект на моменти , но това е. Сигурно и заради всичките лъжи се чувства гузна и затова избягва да го гледа в очите.

Последна редакция: ср, 26 фев 2020, 18:08 от araselia

# 209
Цитат
Марта, аз виждам промяна в погледа, в действията й, по-рязка е в разговорите с него,  виждам някакъв страх как ще реагира той, може би респект на моменти , но това е. Сигурно и заради всичките лъжи се чувства гузна и затова избягва да го гледа в очите.
Цитат
Санджар иска да разбере случилото се до най-малката подробност. Такъв му е чипа и няма да спре докато не направи пълна възстановка.

Араселия Two Hearts благодаря за отговора!
Санджар хубаво ще иска да разбере какво се е случило, но за 1 милион евро такава история ще му спретнат, че ще му стигне докато е жив!
И ако го направят, с какво Наре и Гедиз ще са по-различни от Акън и посланика?
Ето нов  въпрос за размисъл.

Наре и Гедиз знаят колко е упорит и инатлив Санджар, знаят че го излъгаха, знаят  че ще направи това което си е наумил...
Вместо да споделят със Санджар всичко и да направят заедно план как да "хванат" Акън, как той да си признае сам за стореното и да го тикнат в затвора - Наре се крие зад "И да ти кажа, няма да ми повярваш".

От трейлъра - много "загрижени" го раздават... Пак на сладка приказка, Гедиз пак си повтаря мантрата "Ти няма да му простиш"...

Честно казано -  започнах да губя всякаква логика в поведението на Наре. Гедиз е ясно - действа в своя полза, маскирана като полза за Наре.

Общи условия

Активация на акаунт