А иначе за Гедиз,мисля,че грешиш.Аз също се настроих срещу актьора и срещу образа му,благодарение на ТТ.Няма пак да пиша за това.Но смятам,че той е благороден човек,ще осмисли нещата и ще докаже,че е верен приятел и брат за Санджар,както и за Наре.Е,ако в утрешния ден сгреша,ще си посипя главата с пепел,но така ме осени в този епизод.Нито Гедиз,нито Наре искат да се случи нещо лошо със Санджар,а знаят,че ще полудее,когато се увери в истината.Той всъщност я знае вече,но ще търси доказателства и ще се увери в това.А тогава.....Бог да му е на помощ!!!!Забележи,че и Наре това повтаряше”Санджар няма да стане убиец”.Няма как да се каже леко такова нещо,а нашият човек е краен,при него няма две възможности.Затова и Наре се стреми да го опази.А Гедиз и съчувства,влюбен е,но още по- отдавна е приятел ма Санджар и години наред е бил свидетел ма страданието му.Каза го ма Наре в 1 еп.,когато ме знаеше коя е.Просто болката на Наре го заслепи,защото тя чу каза и показа истината.Тази истина,която и двамата знает,ще съсипе Санджар.Но Гедиз е добър човек и ще се осъзнае.