Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 393

• 43 848
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив

Да не забравяме, че в него също бушуват чувства, за които никой не знае или не го е грижа!

Мисля си, че пропускаш нещо. Санджар знае за чувствата на Гедиз към Наре. И много го е грижа. Почти няма епизод да не показва и предупреждава Наре и самия Гедиз, дори само с предупредителен поглед. Какво ще ни покажат занапред, ще видим. Дали Гедиз ще остане само приятел на двамата, ще видим. Разбира се, Гедиз е част от настоящата история, не от миналото.
Мюге също знае и го предупреди няколко пъти да внимава. В момента тя си има други емоции - страда от това, че е измамена и използвана.

# 601
Хармония,моля те коментирай...Интересна ми е твоята гледна точка ♥️😊🥰.Да не мислиш,че Санджар обича с гордоста си.🤔
Аз нямах възможност снощи да гледам(нападнаха ме гости😪😪😪)от тук от там си откраднах някоя сцена,но ми липсва цялостната картинка.
Хубав ден,момичета!
Слагам пак колажчето.

Как гледа Наре и кака гледа Санджар.Hug

Неслихан/Наре/ много го добре показва, особено при срещите си със Санджар и Халисе.

# 602
Хармония,моля те коментирай...Интересна ми е твоята гледна точка ♥️😊🥰.Да не мислиш,че Санджар обича с гордоста си.🤔
Аз нямах възможност снощи да гледам(нападнаха ме гости😪😪😪)от тук от там си откраднах някоя сцена,но ми липсва цялостната картинка.
Хубав ден,момичета!
Слагам пак колажчето.

Как гледа Наре и кака гледа Санджар.Hug

Неслихан/Наре/ много го добре показва, особено при срещите си със Санджар и Халисе.

Разбрах,Благодаря.
Хоресват ми стиховете ,които слагаш  и затова би било интересно да чета и мислите ти.😊

# 603

Следобедно здравей, компания Two Hearts
Направете си една кафе-пауза после отново продължете обсъжданията.
Като написах обсъждане, та се сетих - снощи ви зададох едно въпросче, ама гледам, че  няма отговор от никого...
Но пък и мълчанието също е отговор.
Знаете ли, човек всяка година на един определен, лично негов си ден, си прави равносметка за изминалата една година  и слага в една специална кутийка с надпис "опит" всички изводи направени от преживените  добри или лоши неща. Казва си и друго - това спечелих, това загубих.
Но винаги най-доброто което може да направи за себе си е  да запази себеуважение и да продължи напред въпреки всичко.

# 604
Марта,три страници връщах назад,но въпрос не видях, да не би да си писала в друга тема🤔🤔🤔
Наслади се на кафето🥰

# 605
  • Пловдив

Този момент не е случаен. Знаят, че Енгин не пие чай от пакетче и са решили да го включат в епизода - Санджар също да не пие такъв чай. Добра хрумка.

# 606
Марта,три страници връщах назад,но въпрос не видях, да не би да си писала в друга тема🤔🤔🤔
Наслади се на кафето🥰
Дари Two Hearts
Започвам отзад-напред. В други теми не пиша, освен за някой специален поздрав или да споделя мнение по въпрос, който засяга авторитета на Енгин като актьор. Въпросът беше зададен тук, но тъй като никой не ми обърна внимание на питането - тази сутрин си изтрих поста.
Имам този навик - да изтривам неща, които не са били интересни на пишещите в темата и по никакъв начин не са отреагирали на тях.
Мислех, че ще ви провокирам да видите още нещо категорично свързващо Мелек и баща ѝ, дори въпросът ми и снимката на съответния момент бяха в отговор на друг пост - този на Араселия №548.
Но, каквото било - минало е.

П.П. А, всъщност точно този пост си стои - намерих го.

Скрит текст:

Замислих се за Зехра. Обикновено  хората имащи сходен  проблем лесно завързват познанство помежду си.
 Ей, така в разговор на кафенце Акън ще омае Зехра и тя ще е следващия доносник.
Да видим за колко време ще бъде използвана и най-вече за какво.
Зехра е мило, доверчиво момиче. В неговият свят има само чистота, няма черни краски.
Остава Наре и Гедиз да ги разкрият. Ако ми повторят  сценката   "незаслужения бой" - ще бъде супер оригинално.

Сестрата на единия, после сестрата на другия.

Интересно какво още би видял Санджар от скритите видеа.
Най-вероятно да е това с намушкването. Ама тя Наре нали го унищожи, остава да има копие още някъде.
А доколкото разбрах посланикът предложи на помощника си Керем да влязат в съдружие и да оцуцат и парите на Гедиз.
Накрая ги виждам разорени и двамата.
А четох мнения, че приятелството между Санджар и Гедиз вече е пропукано и се разпада. Това не се  било  харесало много на публиката.
Също така недоволстват, че важните сцени на серията - остават за финал.
Най-вероятно Мюге ще рани /ако въобще това прави/ Акън накрая на серията, след като той е свършил някоя гадост със Зехра.

Много ще ме е яд, ако по СЦ това се случи.

Нашият Санджар може да не знае кой е Отело, чувал е само за Шекспир, но е честен и много принципен човек.
Офф, ще има да стои и той на тази скала... 

А тук  забелязахте ли? Добър замисъл на СЦ.
Дъщеря и баща - пак еднакви.

# 607
Наслади се на кафето🥰
Дари Two Hearts
Започвам отзад-напред. В други теми не пиша, освен за някой специален поздрав или да споделя мнение по въпрос, който засяга авторитета на Енгин като актьор. Въпросът беше зададен тук, но тъй като никой не ми обърна внимание на питането - тази сутрин си изтрих поста.
Имам този навик - да изтривам неща, които не са били интересни на пишещите в темата и по никакъв начин не са отреагирали на тях.
Мислех, че ще ви провокирам да видите още нещо категорично свързващо Мелек и баща ѝ, дори въпросът ми и снимката на съответния момент бяха в отговор на друг пост - този на Араселия №548.
Но, каквото било - минало е.

П.П. А, всъщност точно този пост си стои - намерих го.

Скрит текст:

Замислих се за Зехра. Обикновено  хората имащи сходен  проблем лесно завързват познанство помежду си.
 Ей, така в разговор на кафенце Акън ще омае Зехра и тя ще е следващия доносник.
Да видим за колко време ще бъде използвана и най-вече за какво.
Зехра е мило, доверчиво момиче. В неговият свят има само чистота, няма черни краски.
Остава Наре и Гедиз да ги разкрият. Ако ми повторят  сценката   "незаслужения бой" - ще бъде супер оригинално.

Сестрата на единия, после сестрата на другия.

Интересно какво още би видял Санджар от скритите видеа.
Най-вероятно да е това с намушкването. Ама тя Наре нали го унищожи, остава да има копие още някъде.
А доколкото разбрах посланикът предложи на помощника си Керем да влязат в съдружие и да оцуцат и парите на Гедиз.
Накрая ги виждам разорени и двамата.
А четох мнения, че приятелството между Санджар и Гедиз вече е пропукано и се разпада. Това не се  било  харесало много на публиката.
Също така недоволстват, че важните сцени на серията - остават за финал.
Най-вероятно Мюге ще рани /ако въобще това прави/ Акън накрая на серията, след като той е свършил някоя гадост със Зехра.

Много ще ме е яд, ако по СЦ това се случи.

Нашият Санджар може да не знае кой е Отело, чувал е само за Шекспир, но е честен и много принципен човек.
Офф, ще има да стои и той на тази скала... 

А тук  забелязахте ли? Добър замисъл на СЦ.
Дъщеря и баща - пак еднакви.

Благодаря за разяснението.
Наистина  всяка реплика и сцена във сериала е със смисъл.Няма нищо случайно...😊

# 608

araselia, не знам дали ще ми повярваш, но и след третото четене на тази част не схванах, кои са 20 годишните, кои 40-50, и как кастът на актьорите е повлиял върху възприятието на различните възрастови групи?

Джули07, не мога да се обясня с думи, а и няма особен смисъл. Всеки си държи на неговото така или иначе. Онагледявам с тази класация, който както иска да си я тълкува. Аз си казах мнението 🙂

Лека вечер!

# 609
Цитат
Дари Two Hearts Или ми се подиграваш или не искаш да кажеш кое точно видя?
Защото ако наистина не сте видели /защото не казвате точно кой е детайла/  - ще ви го кажа.

Не напразно съм се заинатила, защото е интересно.

# 610
Lack of attention - това е синдром на дефицит на внимание. Всячески  искаш да си център на внимание за другите, те да се съобразяват с теб, да те забелязват, но в повечето случаи не се получава и самооценката на индивида пада...да не си помислите нещо друго- разказвам за Мюге. Но именно нейният образ е повод да си кажем- нека живеем заради себе си, за своето себеуважение, а не за това какво ще кажат другите. Това се опитва да прави Наре. За съжаление в онази среда въвлича в личната си битка едно дете, което съвсем не бива да има такива проблеми. Заради ината на двама души Мелек пораства без нужда и се превръща в малък възрастен. Ето това е истинският проблем на Наре, това е нейният грях. Тя трябва да пази детето си. Санджар и сам ще. Се справи...

# 611
  • Пловдив

Чака тати. Каквото каже го изпълнява.
Да видим, ще успее ли тати да закачи някоя дреха в гардероба, да преспи някоя вече в новия дом.
Мама няма да дава. Кой ще надделее - Наре или Мелек.
Не случайно е подадено това в епизода.

# 612

Момичета Two Hearts
За днес стига толкова писане - утре по-малко.
Оставям ви две неща -  един отговор, защото нямам повече време.
И нещо вкусно... Да не ме споменавате с лошо...  

Скрит текст:

# 613
  • Пловдив

https://www.tvyayinakisi.com/bein-movies-turk-yayin-akisi

Филмът "Поверявам ти децата" ще се излъчи тази вечер по канал  beIN MOVIES TURK, който излъчва за Турция, Северен Кипър и Азърбейджан от 22:00 ч. турско време.

# 614
Цитат
Дари Two Hearts Или ми се подиграваш или не искаш да кажеш кое точно видя?
Защото ако наистина не сте видели /защото не казвате точно кой е детайла/  - ще ви го кажа.

Не напразно съм се заинатила, защото е интересно.

Марта,явно не виждам.🤔
Не бих ти се подигравала,😊

Общи условия

Активация на акаунт