Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 393

• 43 861
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
  • Pleven, Bulgaria
Привет от мен,сладурки.Бързам,защото Марианка ме чака да и пращам нещо,а аз се занимавам с друго,но не исках да пропусна да поздравя.
Момичета,днес да не би да имаме ден на неразбирането или на закодираните постове?Извинявам се,но не схващам.Марта,честно,продължавам да не разбирам подсказката.Бях отговорила на твоето запитване/говоря по памет/,ако някой вижда добро развитие на сюжета и бъдеще за Наре и Санджар....или нещо такова беше.Мислех,че това е въпроса ти.И двете сцени в къщата между Мелек и Санджар са страхотни,еднакви са баща и дъщеря,но мислех,че това е хрумката на СЦ,която ти е харесала.Какво още си видяла?Гледам,гледам и виждам две възможности.Или искаш да подчертаеш,че ръчичките на Мелек приличат на татковите,или си отбелязала факта,че Санджар слага отпечатъка си встрани от тези на Наре и Мелек.Може би виждаш поличба,че ще будат винаги разделени или пък че ще скача от високото?.....Наистина ми стана интересно какво сме пропуснали.Обясни ми,моля те.
Джули,аз изтълкувах думите на Араселия по следния начин-публиката на сериала е от различни възрастови групи.Ние,по-възрастните можем да разберем повече неща от младите.А младите хора дори в задръстена Турция /или точно по тази причина/мислят различно и се опитват да променят нещата и света.Оффф,оплитам се в приказките си,но мисля,че ще разбереш какво исках да кажа,т.е.че Араселия коментира публиката.
Колкото до бъдещето време в моя пост,смятам че във второто подчертано изречение си е точно на мястото.Вярно,че любовта не пита в кого трябва да се влюбиш,но мисля,че Гедиз не постъпи правилно още от началото.Пак почвам да се обяснявам...Не може от един дву- или тричасов разговор с един човек да се влюбиш безвъзвратно и безпаметно.Искам да кажа,че Гедиз хареса Наре от първия момент,беше привлечен от нея,но трябваше да си наложи да се отдръпне в момента,в който разбра коя е тя.Казвам да се отдръпне в сърдечен план,можеше да си остане приятел и на двамата,но да потуши любовните чувства.Щеше да си спести страданието.А иначе,точно защото е разкрепостен и модерен човек успя да научи истината от Наре.Точно затова и застана на нейна страна и я подкрепи.Но знае всичко.А Санджар горкия от дебелата си глава и прибързани изводи само ядове бере.За мен поведението на Гедиз щеше да е идеално,ако беше прескочено влюбването му.Той знае и какво Санджар е преживял.Сам каза на Наре в 1 еп.,че в гърдите му има забит нож,който постоянно се върти и причинява болка.Затова казах,че ще се осъзнае.
Ваня,чакам следващия ти пост за специалните сцени с нетърпение...
Виктория,на фен страницата на Енгин във Фейсбук можеш да намериш още много прекрасни мисли,заедно с огромен брой снимки,колажи и мнения на хората за твореца.А иначе и теб не разбрах какво искаш да кажеш и в двата си поста.Искаше да обидиш някого конкретно или всички заедно?Поне на мен така ми звучи.Тук си пишем мнението за сериала и си обсъждаме.Не е нужно да пеем всички в един глас и да сме съгласни с мнението на другите.Различни сме.Но нека да е с добър тон,моля те.Който иска да сподели нещо за сериала винаги е добре дошъл.Нека не плашим четящите,да не смеят да слязат от балкона.Приемаме всяко мнение,с изключение на лоши думи към Енгин.А на който не му е интересно сред нас,просто не ни чете и не пише.Всеки заслужава уважение,ние също.Както тези момичета,които поддържат темата,когато Енгин не е на екран,така и тези,които се включват,когато има проект или тези,които тепърва го откриват за себе си като творец!
Хубава вечер на всички!

# 616
  • София
Арт Деко,добре дошла сред нас.Радвам се,че ДП предизвиква размисли и страсти и че толкова нови момичета се решават да слязат от балкона,за да споделят усещанията си.Единственото важно нещо е да запазим добрия тон и толерантност между нас,като съфорумки и между темите,които пишат по един и същ сериал.А ние обикновено сме много уважителни и толерантни към всички или поне се стараем да бъдем такива.Разбира се,това е фенската тема на Енгин във форума и ние сме тук,защото сме намерили място да изкажем възхищението си,уважението си и обичта си към човека и твореца Енгин Акюрек.Но не забравяме,че всяка тема е посветена на определен творец и техните фенове също обичат и уважават патроните си.Не смятам,че приемаме нещата на живот и смърт.Тук вече ще говоря от мое име,без да обременявам момичетата със собственото ми мнение.Аз лично,следя,гледам и съм фен на Енгин.Подкрепям всичките му проекти до край,с всичко,което мога.Знам,че не всички го харесват.Някои не харесват външността му,други-играта му,трети-определен проект.Уважавам мнението на всички,то с нищо не ми пречи и няма да промени моето собствено.Та,щом Енгин е в проект с актриса,тя за мен става също толкова важна.Не си позволявам да обидя негова колежка или да я критикувам в никакъв случай.Подкрепям я така,както и нашето момче.Това,че има различни мнения за героите в сериала е нормално,всеки си има предпочитания.Ако историята беше простичка,нямаше да има сериал и нямаше да се гледа.Обаче,когато се поставя под въпрос професионалността на Енгин Акюрек,или се пишат глупости и измислици за него като човек,просто не мога да се въздържа и изваждам нокти в защита.Не ми пречи да се критикува Санджар.
Теменужке, благодаря, че ми отдели време, букетчето е за теб!
И дума не съм споменала за Енгин! Аз не съм му фен, просто, защото го виждам за пръв пръв път, така че не мога да го коментирам като актьор. Доста истеричен е героят му до момента и не виждам много нюанси в играта му, което е едно от условията да оценя, който и да е актьор, така че всичко което написах е свързано само и единствено със Санджар. А относно Енгин, може и аз да му стана фен по-нататък... знам ли... Simple Smile
Санджар ме дразни най-вече с това, че търси истината навсякъде другаде, а не от любимата си и приятелите си, които бая отдавна му казаха една основна част от нея, че Наре се е хвърлила в пропастта /Каврук и Гедиз/. Готов е да повярва на всеки идиот и дори на враговете си, но не на най-близките си! Дано поумнее и проумее... Wink
Арт Деко,радвам се,че ти харесва ДП и моля те,не спирай да споделяш какво те е впечатлило.Щом заглеждаш и други сериали и без да знам дали познаваш творчеството на Енгин,веднага ти препоръчвам да разгледаш първа страница на темата ни,където Марианка услужливо и много подредено е предоставила всички проекти на Енгин.Аз,разбира се,съм пристрастна,но съм сигурна,че ще намериш какво да гледаш и да ти хареса.Замислих се исе отказвам да изброявам подред,защото не мога да реша кой проект на кое място да сложа...Всички са страхотни за мен,а ти няма да съжаляваш .
Благодаря, за препоръката, обещавам да опитам!

# 617
Всеки вижда само това, което е в самия него. Благодарих на съфорумка за интересния принос с цитатите. Изказах мнение за герои в сериала. Не виждам кого плаша. Доколкото не нарушавам правила на форума,  моля да не ми се вменяват мисли или намерения, които нямам. Този, който го прави трябва да се замисли дали е прав- кое от казаното от мен е лош тон? Хубава вечер!

# 618
Привет от мен,сладурки.Бързам,защото Марианка ме чака да и пращам нещо,а аз се занимавам с друго,но не исках да пропусна да поздравя.
Момичета,днес да не би да имаме ден на неразбирането или на закодираните постове?Извинявам се,но не схващам.Марта,честно,продължавам да не разбирам подсказката.Бях отговорила на твоето запитване/говоря по памет/,ако някой вижда добро развитие на сюжета и бъдеще за Наре и Санджар....или нещо такова беше.Мислех,че това е въпроса ти.И двете сцени в къщата между Мелек и Санджар са страхотни,еднакви са баща и дъщеря,но мислех,че това е хрумката на СЦ,която ти е харесала.Какво още си видяла?Гледам,гледам и виждам две възможности.Или искаш да подчертаеш,че ръчичките на Мелек приличат на татковите,или си отбелязала факта,че Санджар слага отпечатъка си встрани от тези на Наре и Мелек.Може би виждаш поличба,че ще будат винаги разделени или пък че ще скача от високото?.....Наистина ми стана интересно какво сме пропуснали.Обясни ми,моля те.
Джули,аз изтълкувах думите на Араселия по следния начин-публиката на сериала е от различни възрастови групи.Ние,по-възрастните можем да разберем повече неща от младите.А младите хора дори в задръстена Турция /или точно по тази причина/мислят различно и се опитват да променят нещата и света.Оффф,оплитам се в приказките си,но мисля,че ще разбереш какво исках да кажа,т.е.че Араселия коментира публиката.
Колкото до бъдещето време в моя пост,смятам че във второто подчертано изречение си е точно на мястото.Вярно,че любовта не пита в кого трябва да се влюбиш,но мисля,че Гедиз не постъпи правилно още от началото.Пак почвам да се обяснявам...Не може от един дву- или тричасов разговор с един човек да се влюбиш безвъзвратно и безпаметно.Искам да кажа,че Гедиз хареса Наре от първия момент,беше привлечен от нея,но трябваше да си наложи да се отдръпне в момента,в който разбра коя е тя.Казвам да се отдръпне в сърдечен план,можеше да си остане приятел и на двамата,но да потуши любовните чувства.Щеше да си спести страданието.А иначе,точно защото е разкрепостен и модерен човек успя да научи истината от Наре.Точно затова и застана на нейна страна и я подкрепи.Но знае всичко.А Санджар горкия от дебелата си глава и прибързани изводи само ядове бере.За мен поведението на Гедиз щеше да е идеално,ако беше прескочено влюбването му.Той знае и какво Санджар е преживял.Сам каза на Наре в 1 еп.,че в гърдите му има забит нож,който постоянно се върти и причинява болка.Затова казах,че ще се осъзнае.
Ваня,чакам следващия ти пост за специалните сцени с нетърпение...
Виктория,на фен страницата на Енгин във Фейсбук можеш да намериш още много прекрасни мисли,заедно с огромен брой снимки,колажи и мнения на хората за твореца.А иначе и теб не разбрах какво искаш да кажеш и в двата си поста.Искаше да обидиш някого конкретно или всички заедно?Поне на мен така ми звучи.Тук си пишем мнението за сериала и си обсъждаме.Не е нужно да пеем всички в един глас и да сме съгласни с мнението на другите.Различни сме.Но нека да е с добър тон,моля те.Който иска да сподели нещо за сериала винаги е добре дошъл.Нека не плашим четящите,да не смеят да слязат от балкона.Приемаме всяко мнение,с изключение на лоши думи към Енгин.А на който не му е интересно сред нас,просто не ни чете и не пише.Всеки заслужава уважение,ние също.Както тези момичета,които поддържат темата,когато Енгин не е на екран,така и тези,които се включват,когато има проект или тези,които тепърва го откриват за себе си като творец!
Хубава вечер на всички!
Нуше,Saludos!!:hearts:

# 619
Хармония, благодаря за цитатите! По- ценни са ми от повечето коментари тук!
За мен текстът, който подчертах определено показва, че не са ви особено ценни повечето коментари тук! Което прозвуча обидно при всички случаи!
Живи и здрави, и вашите коментари не са ми толкова ценни, колкото цитатите на Хармония!

# 620
Здравейте, момичета!

Искам да споделя нещо по повод негативните реакции на разни зрителки в ТТ и други теми по отношение на филмовия герой Санджар, и които си позволяват доста неадекватно на моменти да негодуват и срещу актьора Енгин Акюрек.

През 2008/2009 г. Енгин участва като изпълнител на главната мъжка роля в сериала "Ако бях облак" /АБО/. След излъчването на сериала той дава интервю, в което споделя следното:

Енгин: "...Един ден, когато снимахме в Диарбекир, една жена ме наблюдаваше много нервно и си гризеше ноктите. По едно време се приближи към мен и каза:
"Мразя ви, много ви мразя. Защо не оставите момичето на мира?"
Бях леко шокиран, след това се усетих. Това означаваше единствено, че добре си играя ролята - толкова добре, че ме смятаха за същия човек в живота.
Всъщност, към това се стремим ние в работата си."

Снимка на Енгин от сериала АБО

Правя аналогия и смятам, че всъщност негодуванието, което предизвиква поведението на Санджар сред зрителите е умишлено търсен от актьора резултат и е доказателство единствено, че добре си е свършил работата.

Хубава вечер!

# 621
Фрагманът е ужасен 😱😭

И ако Акън е изнасилил и Зехра каква беше ползата Санджар да не види записа, да не го убие и да не влезе в затвора или да се самоубие. Пак това ще стане, само, че и живота на Зехра ще е съсипан.

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 21:54 от araselia

# 622
Може да е ужасен фрагмана, но накрая Санджар прошепва Наре 😁

# 623
Хармония, благодаря за цитатите! По- ценни са ми от повечето коментари тук!
За мен текстът, който подчертах определено показва, че не са ви особено ценни повечето коментари тук! Което прозвуча обидно при всички случаи!
Живи и здрави, и вашите коментари не са ми толкова ценни, колкото цитатите на Хармония!
Въпрос на разбиране на езика- ако едно нещо е по- ценно от друго, това не прави второто лошо. Само изтъква достойнствата на първото. За мен проявявате мнителност, но нейсе...И да, съгласна съм, че цитатите на Хармония са по- ценни от моите коментари, но не виждам причина да сте агресивни, нито “обидени при всички случаи”...

# 624
Фрагманът е ужасен 😱😭

И ако Акън е изнасилил и Зехра каква беше ползата Санджар да не види записа, да не го убие и да не влезе в затвора или да се самоубие. Пак това ще стане, само, че и живота на Зехра ще е съсипан.
Hands Plus1Акън предупреди Наре.

# 625
Може да е ужасен фрагмана, но накрая Санджар прошепва Наре 😁

Миранда, Ако Зехра е изнасилена, ми е все тая вече, съжалявам 💔

# 626
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=BESmiRCaamc

Трейлър 2 на български.

# 627
Ох, този фрагман и без превод ме разплака!
Дано само да ни объркват и този изрод да не е навредил и на Зехра!
Еее, тези сценаристки са много жестоки!!!
Много гаден прийом да накарат Санджар да каже Наре!

# 628
# 629
  • Варна
Привет, момичета Two Hearts хубави постове изчетох, няма да цитирам, много са Heart Decoration Да започна и аз отнякъде Smiley  по новия епизод.

Поставени в извънредни ситуации, хората показват истинската си същност. В случая Наре е извънредната ситуация и тя е катализатор, който кара с действията си героите да извадят наяве скритите си черти и връзките, които са били на пръв поглед безметежни под влияние на новосъздадените обстоятелства да бъдат преразгледани наново. Откъде да захвана Thinking – Халисе, Мюге, Яхя  се показаха  в неприятна светлина с постъпките си , Санджар по принцип си показва слабите черти от характера, начело с ревността и мнителността когато Наре е наблизо, единствено май Елван показа  израстване, заставайки на страната на правдата и справедливостта, като с това рискува удобното си съществуване в конака. Чак се чудя откъде й дойде толкова смелост та да го направи и засега нямам отговор. За Гедиз, той май е единствения, който всъщност Наре не извади от коловоза, поне засега. Неговите действия са най- последователни за момента.
Да продължа с връзките, които не издържаха под действието на събитията – да почна от Елван и Яхя, ами то е било въпрос на време да се случи, просто се ускори процеса, връзката им не издържа ; после брат- сестра Мюге и Гедиз, и при тях нещо се скъса; Гедиз и Санджар, при тях се вижда , че не е лесно да се зачеркнат, бият се , карат се, но още са приятели и ортаци; майка и син Халисе и Санджар и тук нещо им е липсвало и май още го няма. Яхя и Санджар, тук стана страшно, нещо е съществувало недоизказано между тях, но сега избухна с все сила, а тук мисля връзката им беше повече от здрава.
 Изобщо поставени под натиск слабите връзки се късат, физика, няма как. А всъщност връзката на Халисе с другия й син Яхя, когото не зачиташе много-много претърпя положително развитие. Менекшето е извън схемата, тя с никого не е била в някаква връзка, аааа забравих Локи  Smiley ,  и той изтрещя.
Ето това ми харесва в този сериал, кара те да мислиш, да си поставяш въпроси, да търсиш правилните отговори, не е просто за забавление. Изобщо съм отвикнала да гледам безмислици и все търся някакви по  смислени филми, ама то е невъзможно май да намериш Rolling Eyes

В тая връзка,    Арт деко  Two Hearts   от турските сериали сигурно 90 % са пълна боза, има много малък процент смислени сериали, да не говорим че основна тема на огромната част от тях е отмъщението, която е вече преексплоатирана.
В нашия случай, СЦ са напипали интересна жилка, дано да успеят да развият добре всичко.

Араселия  Two Hearts , не знам дали имаше предвид за  възрастовите групи това , което  аз мисля , че по-младите фенки в сектора сериали не се замислят над сериозни теми, но те са в ТТ и от тях зависи рейтинга в социалните мрежи   Smiley

Гедиз не разочарова и в тоз епизод,  як си е пича  Rage  Smiley ама само толкоз, добро другарче  Neutral Face
Любовта е за Санджар, луд за връзване, ама него си е избрала Наре  Blue Heart
И колкото дълъг път е извървяла Наре от това " не прощавай никога на Санджар" до " не съм казала, че няма да се тревожа" толкова дълъг ще трябва да е и пътя на Санджар за да се върне отново близо до нея. Но смятам, че ще са заедно на финала.

Общи условия

Активация на акаунт