Момичета,днес да не би да имаме ден на неразбирането или на закодираните постове?Извинявам се,но не схващам.Марта,честно,продължавам да не разбирам подсказката.Бях отговорила на твоето запитване/говоря по памет/,ако някой вижда добро развитие на сюжета и бъдеще за Наре и Санджар....или нещо такова беше.Мислех,че това е въпроса ти.И двете сцени в къщата между Мелек и Санджар са страхотни,еднакви са баща и дъщеря,но мислех,че това е хрумката на СЦ,която ти е харесала.Какво още си видяла?Гледам,гледам и виждам две възможности.Или искаш да подчертаеш,че ръчичките на Мелек приличат на татковите,или си отбелязала факта,че Санджар слага отпечатъка си встрани от тези на Наре и Мелек.Може би виждаш поличба,че ще будат винаги разделени или пък че ще скача от високото?.....Наистина ми стана интересно какво сме пропуснали.Обясни ми,моля те.
Джули,аз изтълкувах думите на Араселия по следния начин-публиката на сериала е от различни възрастови групи.Ние,по-възрастните можем да разберем повече неща от младите.А младите хора дори в задръстена Турция /или точно по тази причина/мислят различно и се опитват да променят нещата и света.Оффф,оплитам се в приказките си,но мисля,че ще разбереш какво исках да кажа,т.е.че Араселия коментира публиката.
Колкото до бъдещето време в моя пост,смятам че във второто подчертано изречение си е точно на мястото.Вярно,че любовта не пита в кого трябва да се влюбиш,но мисля,че Гедиз не постъпи правилно още от началото.Пак почвам да се обяснявам...Не може от един дву- или тричасов разговор с един човек да се влюбиш безвъзвратно и безпаметно.Искам да кажа,че Гедиз хареса Наре от първия момент,беше привлечен от нея,но трябваше да си наложи да се отдръпне в момента,в който разбра коя е тя.Казвам да се отдръпне в сърдечен план,можеше да си остане приятел и на двамата,но да потуши любовните чувства.Щеше да си спести страданието.А иначе,точно защото е разкрепостен и модерен човек успя да научи истината от Наре.Точно затова и застана на нейна страна и я подкрепи.Но знае всичко.А Санджар горкия от дебелата си глава и прибързани изводи само ядове бере.За мен поведението на Гедиз щеше да е идеално,ако беше прескочено влюбването му.Той знае и какво Санджар е преживял.Сам каза на Наре в 1 еп.,че в гърдите му има забит нож,който постоянно се върти и причинява болка.Затова казах,че ще се осъзнае.
Ваня,чакам следващия ти пост за специалните сцени с нетърпение...
Виктория,на фен страницата на Енгин във Фейсбук можеш да намериш още много прекрасни мисли,заедно с огромен брой снимки,колажи и мнения на хората за твореца.А иначе и теб не разбрах какво искаш да кажеш и в двата си поста.Искаше да обидиш някого конкретно или всички заедно?Поне на мен така ми звучи.Тук си пишем мнението за сериала и си обсъждаме.Не е нужно да пеем всички в един глас и да сме съгласни с мнението на другите.Различни сме.Но нека да е с добър тон,моля те.Който иска да сподели нещо за сериала винаги е добре дошъл.Нека не плашим четящите,да не смеят да слязат от балкона.Приемаме всяко мнение,с изключение на лоши думи към Енгин.А на който не му е интересно сред нас,просто не ни чете и не пише.Всеки заслужава уважение,ние също.Както тези момичета,които поддържат темата,когато Енгин не е на екран,така и тези,които се включват,когато има проект или тези,които тепърва го откриват за себе си като творец!
Хубава вечер на всички!