Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 393

• 43 838
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив

Здравейте и добро утро.
Да порещнем деня с усмивката на Санджар, че в новия епизод надали ще има такива.
Днес ни е ред на снимки и озет.
Успешен петък на всички.

# 646
Привет, момичета.
Благодаря за фрага и превода му.
Очертава се динамичен и тежък епизод - ще останем без нокти, на маслините или на мачтите...
Но аз продължавам по серията. В интерес на истината, доста ме пораздруса. За да не се повтарям, всички играха повече от прекрасно.
Една жена, която си пише в дневника всеки ден "Никога няма да простя на Санджар!", но не казва, че няма да се тревожи за него. Един мъж, тръгнал да търси истината с изпълнено с тъмнина сърце, попиващ всяка дума. И един влюбен мъж, за когото няма никакъв шанс, но надеждата умира последна.
Но най-много ме разтърси Мелек. Милото детенце, та то не разбра какво е да си дете - винаги се съобразява и съгласява с възрастните, но никой не се съобразява с нейните мънички желания. Наре, без да иска, я натовари с толкова тежко бреме /случаят в Черна гора и последствията от него/, непосилно за крехките й рамена, че е много малко да й се извинява. Разбирам я, че не иска да дава напразни надежди на детето, но по въпросите за тате отговорът винаги е "НЕ". Не знам как ще успее да компенсира всичко това.

Този път тате взе сам решение и изпълни желанието на детето, без да се съобразява с мнението на мама.

Сърцето ми се къса като гледам дъщеря и баща заедно.

Гедиз - много ми се искаше да дадат ретроспекция на "заповедта от горе" за явяването в съда. Интересно ми е как Санджар я е "издал", по какъв начин е оправдал отсъствието си в съда. По тази причина Гедиз може да е решил да помогне на Наре с ремонтите и обзавеждането - тя не познава майсторите. А може и Санджар да му е подсказал? Сигурно му се искаше да благодари на Наре, че се е появила в живота му, но тя, без да дочака отговор на въпроса си, набързо го приземи - в мислите й е само Санджар.

Наре - "бял памук", нашата Дездемона. Хем плача с нея, хем й се ядосвам. Споделеното за престоя в клиниката беше силна сцена - да забравиш името на детето си, защото не знаеш кой е бащата. Цяла година да живееш с тези съмнения, никак не е лесно. Опитвам се да се поставя на нейно място и все се питам "Ако на мен ми се беше случило всичко това /да не дава Господ/, какво бих направила?" Честно казано, не знам. Но все си мисля, че не бих била толкова агресивна - въпрос на темперамент. Аз бих предпочела по-мекия тон, бих разказала нещата, може би не всичките, не знам. Мисля си, че след тези 9 години бих преосмислила нещата и бих реагирала по друг начин, дори и заради детето. Още повече, че Санджар й каза, че проблемът не е в червената лентичка, а защото не му е казала. Упреквам я за това, че винаги казва "дъщеря ми", докато Санджар казва "нашето момиче" или "дъщеря ни". Да, тя не знае за чувствата на Гедиз, приема го само като приятел и трето дете и с негова помощ успява да се откъсне от натрупалите се тежки проблеми, които понякога сама си създава. Упреквам я и затова, че винаги, когато Санджар я притисне в ъгъла, се измъква от въпросите с неща, които ще го наранят - майка му, жена му, месторабота, дори накрая се възползва от лъжата на Акън. ОК, нека отстоява правата си, но не по този начин. Тя много добре знае, че Санджар няма да се спре пред нищо, докато не разплете възела и не научи ЦЯЛАТА истина. По нищо не отстъпва на Санджар с ревността си.

Санджар - "черно желязо", нашият Отело. Ееех, Санджар, Санджар. Защо отново се върза на лъжата на Акън, защо послуша лошия? Боли ме за него - още много безсънни нощи ще изкара.

Като дете слушаше и попиваше всичко, казано от Избел. За него най-важното беше преди 8 години, когато се обади по телефона, дали Наре е била тук, друго не го интересуваше. Да произнесе "Наре" за него си е огромно постижение и как успя този "лош човек" да разплаче Изабел. Много ми е интересно тя какво видя в очите му.

Вие сте казали почти всичко, но аз направих някои асоциации и ще ги споделя с вас.

Кой как слуша приказки.

Това е от мен. Пожелавам ви хубав петък, момичета.

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 07:24 от Ваня_С

# 647
Добро утро,момичета.
Аз докато изгледам серията ,те трейлър качиха.Какво да кажа-впечатлена съм за пореден път от Неслихан,много добре играе,разплака ме няколко пъти.Сцената в клиниката беше ключова за да се разбере каква болка е изживяла.Сега явно почваме със страданието на Санджар.
Няма ли кой да каже на този човек истината.Размотават го и това ме дразни вече.Особено Гедиз,нищо не му харесвам на него,извинете ме ,но ми е навлек.Обича на приятеля любимата ...Без думи.Ако беше приятел ще каже истината на Санджар и ще му помогне да преминат през това,особено след Мюге.
За Мелек-Какви думи само слага в устата на това дете.Ризите в гардероба,обувките пред вратата,разплака ме и тя...😊
Халисе ханъм толкова не познава сина си,че се чуди дали Санджар не се разкайва в планините,че я е изгонил😂😂😂ОМГ.
Яхя е чехльо,който се опитва да не е,но няма шанс.Дали с Елван,дали с Дуду пак ще е чехльо.Дуду ме изненада,голяма мръсница излезе-с мустак ли,без чустак ли...,ааааа!
Елван милата ми,толкова добра и доблестна,Гедиз хубаво им каза ,че всички взети заедно не струват колкото нея. Изгониха я като мръсно коте,но дано номери щастието си.
За финала искам да кажа,че не ми хареса  Санджар отново дя е метнат по върбите. Сц малко прекаляват, след като търси истината за Наре не можа ли да се сети защо е наръгала Акън...Отново страхотна игра на Енгин,този човек може всяка сцена на направи значима.Как му се променя интонацията погледа,като пита Наре защо не дойде 5 мин по-рано и все пак завърши с надежда в погледа му...
За трейлъра ще пиша после,че ще тръгвам пак на работа.🥰
Приятен ден

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 07:50 от Дарриди

# 648
Добро утро,

"Няма сиви дни за човеците, които ЖИВЕЯТ ЦВЕТНО..."
Ива Богданова

Момичета, Hearts

Лек и приятен петък.

# 649
  • Пловдив

Дамгоса го Наре право в сърцето. Не че раната на Санджар не е там от 9 години.

# 650
# 651
Добро утро момичета.
Нека денят ви е слънчев, усмихнат и пълен с положителни емоции.

И една очарователна усмивка от Санджер за начало на деня.

Успешен ден на всички. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 652
Момичета, гледайки двата фрагмана, ме навява мисълта, че ни подготвят за финал. Санджар на скалите и пред къщичката с това "Наре", казано с толкова болка ...
Дано не позная.

# 653
Lack of attention - това е синдром на дефицит на внимание. Всячески  искаш да си център на внимание за другите, те да се съобразяват с теб, да те забелязват, но в повечето случаи не се получава и самооценката на индивида пада...да не си помислите нещо друго- разказвам за Мюге.

victoria, не знам за Мюге, но този синдром бих го лепнала от раз на Яхя Smirk

Понеже всички сме ядосани на Яхя и го изразихме в коментарите си, та се питам, бихте ли искали Елван да му прости, ако Яхя се осъзнае?

# 654
Момичета, гледайки двата фрагмана, ме навява мисълта, че ни подготвят за финал. Санджар на скалите и пред къщичката с това "Наре", казано с толкова болка ...
Дано не позная.

И аз така мисля .

# 655
Скрит текст:
Lack of attention - това е синдром на дефицит на внимание. Всячески  искаш да си център на внимание за другите, те да се съобразяват с теб, да те забелязват, но в повечето случаи не се получава и самооценката на индивида пада...да не си помислите нещо друго- разказвам за Мюге.

victoria, не знам за Мюге, но този синдром бих го лепнала от раз на Яхя Smirk

Понеже всички сме ядосани на Яхя и го изразихме в коментарите си, та се питам, бихте ли искали Елван да му прости, ако Яхя се осъзнае?
Аз не бих искала, но си мисля, че Елван ще му прости.

# 656
Абсурдно е скоро да е финалът. Менекшето докато я разкара ще минат поне 2 сезона. Сега предстоят най-хубавите серии!

# 657
Всички вървим с идеята, че Санджар е научил истината, но дали е така?
Може би не е ...
Рано е за развръзка.
Мисля си, че ще научава всичко бавно и болезнено.
Колкото и да ни се иска смятам, че в този епизод Санджар ще научи само за Зехра и Акън.

# 658
  • Пловдив

Една от сценаристките ни, Айше Ферда Ерйълмаз написа:

Здравейте всички. Имам новина. Блокирам обиждащи последователи и коментари. Тези, които не ме следват, може да обиждат.

Някои "фенове" май прекаляват. Може да напишеш желание за промяна или какво искаш да видиш в сериала, но възпитано, а не просташко. За да излезе с това заявление, представете си на какво ниво са обиждали.

Рано е още за финал. Но е време за разстърващи моменти.

Пуснаха снимките към епизод 12.

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 10:40 от mariana51

# 659
Абсурдно е скоро да е финалът. Менекшето докато я разкара ще минат поне 2 сезона. Сега предстоят най-хубавите серии!
А дано. От твоята клавиатура при СЦ.
Благодаря за снимките.
Поне та са малко по-ведри.

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 10:40 от Ваня_С

Общи условия

Активация на акаунт