Кръстова вада също има предимства и недостъци, казвани са вече, но частта до Парадайз е близо до цените в горната част на Лозенец, а е прекалено нагъсто застроена, с много интезивен трафик наоколо, а навътре из уличките наистина няма инфраструктура. Но пък училищата са несравнимо по-добри по НВО (отвъд личните впечатления на този и онзи) от тези в ХД, плюс голям хубав парк наблизо, плюс метрото.
Добре де, ама айде сравни и цените между Кръстова и ХД, защото сме ходили на огледи и на двете места. Колко струва този апартамент, за който говориш в Кръстова? Защото ние гледахме в ХД за 105 000 евро НС С паркомясто в цената и то на хубаво място и силно се съмнявам, че другата цена ще е същата.
Да кажа малко за Цариградски, ако някой обмисля апартамент тук:
Не бих казала, че е зле, вътре в комплекса даже си е съвсем хубаво и приятно, много места за отдих, пейки, площадки, деца, има частна детска градина, има и общинска не далеч, има еконт, Лъчони, кафенета, има си аптека, малки магазинчета, плод зеленчук, месарница и т.н. За училища нищо не мога да кажа. Хубаво е, че оправиха ул. "Обиколна" до метрото, но пак си имаш едно 15-20 минути ходене до там. Друг ГТ не ползвам, но мои приятелки успяват да стигнат до нас без проблем.
Голям проблем тук е паркирането, ако не обмисляш взимане на паркомясто или гараж, по-добре не си го причинявай. Паркира се пред, зад, на пешеходни, на завой, в поляни, пред бариери, пред кофи, къде ли не. На места едвам минаваш с колата, а ако се засечете 2 коли една срещу друга - успех. Говорено е улиците да станат еднопосочни, ама не са. Друг проблем е идващи деца от Дружбите и правещи мизерия, щото то като не е в твоята градинка, що да го пазиш. На мен ми е на 15 минути пеша до работа, колата я използваме само уикендите. Обаче цените тук са доста високи, а има изгледи цялата ул Обиколна да тъне в строежи години напред, според това, което съм гледала, така че всеки да си прецени.

Също апартаментите на 2рите етажи нямат тераси на места, а последните етажи са твърдо не, постоянно има оплаквания за течове.
И тук говоря за червено-бежавите блокове, за сините с бяло нямам наблюдения.