На море в България 2020 г.! - 1

• 46 415
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
Скубиду, да вероятно няма да работи до края на изв.положение. Но ме хвана яд, защото са 2000 лв.и ги поисках седмица преди да го обявят....

# 301
Сега ще има масово фалити на ТА и хотели и пари ще видим на куково лято. То май и лято няма да видим Grinning

# 302
  • There I was on a July morning
bubkab, дано по-скоро да ти ги върнат! Както се очертава, едва ли ще отворят хотелите в близките няколко месеца.
На мен ми е интересно дали и плажовете ще отворят, тъй като в Гърция забраниха ползването им.

# 303
Аз пък не знам защо така с лека ръка зачерквате целия летен сезона не мога да си представя , че още 5 месеца ще продължат мерките и ще живеем по този начин, абсурдно ми се струва. А и толкова много ангажирани в този бизнес, тотално ще се срине икономиката.

# 304
  • София
А някой все пак успя ли да се свърже с Ник Травел?

# 305
  • София
Хора, що се карата за глупости? Ще поживеем , ще видим.
Моята резервация е за август, още се ослушвам, но мъжът ми вече е против да ходим на море, та незнам ...

П.П. Spastic Shildren, сега Герджиков ли е ректор? Поздрави на СУ!
Да, но аз съм там хоноруван преподавател там. Обучението не е спирало, всичко става през Мудъл, та нито на учениците, нито на студентите ще обявят нулева година.

Нашата резервация е за юли, казват че пикът ще е през май и аз изобщо не си правя илюзии, че след месец ще си щракаме с пръсти. Съмнявам се, че и ние ще рискуваме да идем юли. Много ми е тъжно. Цялото положение е такова. Чудя се, телата ни искат да спасят, а някой пита ли се какво ще стане с душите на хората? След цялото напрежение, дори няма да можем да разпуснем на плажа.

# 306
Преди малко си пуснах клипче от миналото море..
Не съм излизала от 10 дни и усещам как всичко почва да ме дразни. Дано почнат масово тестване и изолиране, че иначе ще се проточи с месеци и наистина душите, а и телата ни ще страдат.
Дай боже края на лятото да сме на плажа!

# 307
  • ВАРНА
Скубиду, да вероятно няма да работи до края на изв.положение. Но ме хвана яд, защото са 2000 лв.и ги поисках седмица преди да го обявят....

Най-добре отложете за средата на август или началото на септември.

Ще стартират хотелите които оцелеят след 22-25 юни най-рано...вкл. и тези които стартират обикновено 25-28 март....лошото е че психозата е огромна и дори за юли и август не просто се отлагат - а се искат директно парите....това озачава масови фалити.

# 308
Мислех, че няма да ми отговорят от Съни Турс, защото мина доста време, но днес имам мейл с прикачен файл.
Честно казано не задълбочих, защото май няма да ми върнат парите. Който иска може да прочете. Ние сме за 18 юли.
Скрит текст:
До 13.04.2020 или до отменяне на Извънредното положение екипът на Съни
Турс ще работи дистанционно, в намален състав и с намалено работно време.
Промени на вече потвърдени резервации с дати на престой до 31.05.2020 ще бъдат
обработвани приоритетно, а всички с дата на настаняване след 01.06.2020, според
реда на тяхното получаване.
Обща информация за всички клиенти с резервации с дати на настаняване след
01.06.2020:
Молим да имате предвид, че заради обявеното извънредно положение и наложените
ограничителни мерки, по-голямата част от хотелиерите в момента или не работят
или не обработват промени или анулации на резервации с дати на настаняване след
01.06.2020! Съответно за нас е невъзможно да възстановим заплатения от Вас
депозит, ако не получим потвърждение от хотелиера, че анулирането на
резервацията ще бъде без неустойка. С оглед на факта, че повечето резервации
направени по ранни записвания са заплатени към съответните хотели, то ние правим
и невъзможното, за да можем да гарантираме поне частично връщане на Вашите
депозити.
Напомняме Ви, че за момента извънредното положение в България е обявено до
13.04.2020 г. и съгласно договора ни, ако решите да анулирате на този етап
резервация с дата на настаняване след 01.06.2020 г. и държите да Ви възстановим
заплатената сума, попадате под т. 5.3. (При резервации, анулирани по-рано от 14
дни преди началната дата на почивката, се удържат 50% от платения депозит).
На такива клиенти се възстановяват сумите в 7 дневен срок, както е по договор.
Точка 2.9 от договора ни, касаеща извънредни обстоятелства или неопредолима
сила, важи само за резервации с престой до 13.04.2020 вкл.
Ако пандемията продължи до лятото, бъдете сигурни че резервациите ще бъдат
прехвърлени за бъдещ период според Вашите желания и нашите възможности.
Молим Ви да обмислите идеята си за анулация и да изчакате!
Алтернативен вариант за анулация без неустойка, който можем ние да предложим е
внесените до момента авансови суми по анулираните резервации да останат под
формата на „Ваучер за усвояване с неограничен срок в бъдеще”.
За целта след като анулирате, е нужно да ни потвърдите писмено, че желаете да се
възползвате от предложението „Ваучер за усвояване с неограничен срок в бъдеще”.
При нова резервация на сайта visit.BG въведете номера на сегашната резервация в
полето „Ваучер за подарък” или в полето „Допълнителни изисквания”.
Това ще Ви гарантира прехвърляне на заплатената сума по новата резервация.
Съгласно указанията на КЗП и Министерството на Туризма Съни Турс гарантира
ликвидността на ваучера!
Имайте предвид, че дори и да потвърдим анулация без неустойка, възстановяване на
заплатения депозит ще бъде възможно едва след като сумите ни бъдат върнати от
нашите партньори (хотели, туроператори, авиокомпании и др.).
На база препоръките на министъра на туризма г-жа Ангелкова, почти всички наши
доставчици предлагат в момента ползване на заплатените суми с презаверка до 24
месеца.
В тази комплицирана ситуация за всички нас Ви молим за разбиране!
Искаме да Ви уверим, че Водим постоянна кореспонденция с колегите хотелиери и
правим всичко по силите си за да защитим интереса на Вас, нашите клиенти, както и
ще продължим да го правим, след като тази криза отмине!

# 309
  • София
Мен и презаверка за 24 м ме устройва. Говориха по ТВ Европа за летния сезон. Очакват първите резервации на-рано за юни, но това са си само техни предположения. В момента не се правели резервации и масово се анулирали.

# 310
Мен и презаверка за 24 м ме устройва. Говориха по ТВ Европа за летния сезон. Очакват първите резервации на-рано за юни, но това са си само техни предположения. В момента не се правели резервации и масово се анулирали.
е, аз пък щях много да се учудя, ако се правят резервации, едва ли някой ще си помисли такова нещо

# 311
  • София
е, аз пък щях много да се учудя, ако се правят резервации, едва ли някой ще си помисли такова нещо
Аз няма да се изненадам, ако някой си прави резервация за август-септември. Има и такива хора около мен, които вярват, че това ще свърши до лятото и ще си ходят на почивка.

ЕДИТ: Включете БТВ

ПС: По БТВ нищо не казаха. Общо взето всичко, което си знаем - или ще връщат пари, или ще отлагат почивката, или ваучер за 24 м.

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 18:09 от Spastik Children

# 312
Това за ваучара за близката година си е подарък на агенцията.Аз имам резервация за август и мисля да изчакам до юли .А ваучарите си е чиста проба подарък за агенцията.

# 313
  • София
И също казаха, че парите, които сме платили, вече са в хотелите. Т.е. от хотела зависи какво ще се случи с нашите пари. Т.е. оставят си вратичка...

# 314
Това за ваучара за близката година си е подарък на агенцията.Аз имам резервация за август и мисля да изчакам до юли .А ваучарите си е чиста проба подарък за агенцията.
Е, точно това призовава и Ангелкова. Да подходим с разбиране и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт