На море в България 2020 г.! - 1

• 46 252
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
Аз по-скоро исках да се ориентирам за моите приоритети, които са хубав и чист плаж, топло и плитко море и храна, в която да мога да хапвам салати, зеленчуци и скара. Не обичам гадна кайма и колбаси. Искам също места за спорт и забавления за децата.
Кое не ми е важно - все ми е едно колко пъти ще се почисти стаята и дали е луксозна, почти не стоим в нея.

Тогава това е твоето място! Най-силната страна на хотела е анимацията - за деца, за възрастни, за тийнове Simple Smile
Храната също е ок. Има достатъчно видове салатки,месо и десерти.
Стаята е голяма и повреме на няколкото ни престоя се почистваше ежедневно.

Стискам палци да ви хареса!

# 31
Аз по-скоро исках да се ориентирам за моите приоритети, които са хубав и чист плаж, топло и плитко море и храна, в която да мога да хапвам салати, зеленчуци и скара. Не обичам гадна кайма и колбаси. Искам също места за спорт и забавления за децата.
Кое не ми е важно - все ми е едно колко пъти ще се почисти стаята и дали е луксозна, почти не стоим в нея.

За плажа отговаря , за хранате не много . Писала съм  в  предните теми за разочарованието си от третото и последно посещение на хотела . Но всеки трябва да види и прецени за себе си .

Паркинг няма , ние всяка година паркирахме под едно дърво точно до плажа  .

# 32
Здравейте, детето прави май 12 години, дали някой хотел би направил компромис.

# 33

Има  доста хотели с  безплатно дете до 12.99 , освен , ако нямате някой конкретен предвид .

# 34

Има  доста хотели с  безплатно дете до 12.99 , освен , ако нямате някой конкретен предвид .
Всъщност, Бела Виста визирам. В Приморско дел сол е безплатно, доволни сме от него. Предложения от неговия ценови диапазон, но не Арапя дел сол или Блек сий стар?

# 35
  • Сф
Блу ориндж е до 13, но не знам сега как е с цените.Моето дете прави 12г март.Аз хванах ранните с 20%. Плюс това нали за тръбата на Златна рибка някои се притесняват. А В другата тема за Италия и корона вируса вече се плашат..та тая година доста рискова за ранни май излиза.
Виж хотелите на Александрия травел.Там май са до 14.Само че там май са с чешки туристи предимно, за анимацията ако ви притеснява.

# 36
  • София
Отзиви за агенция Новотон? Мернах я в предишните страници, пратих запитване за Аполония Ризорт и ми изпратиха оферта със 130 лв по евтина от Визит, което доста ме учуди. Единственото, което ме смущава, е че искат цялата сума до 05.03, но може би ще се чуя с тях по телефона, да видим има ли други варианти.
940 лв за 5 дни, апартамент море, 2+2,  само закуска, ако на някой му е интересно.

# 37
  • В.Търново
Новотон не съм я чувала.
А за корона вируса си мисля, че тепърва ще се разпространи по Европа.Интересно ми е какво ще стане , когато летния сезон започне и туристи от Централна и  Западна Европа започнат да идват в България.

# 38
Здравейте, случайно някой да има информация за хотел Синема - Приморско. Нов хотел, изглежда много добре на снимките, но не намерих друга информация. Искам да резервирам за юни, но малко ме е страх, дали ще успеят да го пуснат навреме.

# 39
Резервирала съм с Новотон и съм много доволна. Обади се на телефона и разговаряй с тях за сроковете на плащане. Гъвкави са и откликват, стига самият хотел да няма прекалено твърди правила за предплащане. Успех!

# 40
  • В.Търново
Разгледах сега този хотел Синема.Дори снимките му са 3Д, няма реални, дори на гугъл картите го няма.Интересно ми е да разбера на коя улица е, пише 100м от морската градина.Че къде в Приморско има морска градина, да не е паркчето с фитнес уредите, което е под Перлите?
Пише, че е на ол инклузив, но са обявени само часовете, няма снимка дори на басейна, който е на покрива.На човек в двойна стая в активен сезон е 99лв без отстъпката, на мен ми се вижда много.-Нищо няма за този хотел като информация, има ли градинки, външна градина към ресторанта, колко е голям басейна, нищо.
И на мен ми е интересно да получа повече информация. Simple Smile

# 41
Този хотел в Поморие е нов, мисля че е от миналата година
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-ueyv-rizort-pomorie-24416/

Вече направих резервация за него в края на август които второ море. Ще дам отзив, но уви в края на сезона!!!

# 42
Този хотел в Поморие е нов, мисля че е от миналата година
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-ueyv-rizort-pomorie-24416/

Вече направих резервация за него в края на август които второ море. Ще дам отзив, но уви в края на сезона!!!

Ще чакам отзива ти с нетърпение! Много ме грабва този хотел, но цената не ме устройва Disappointed Relieved

Имам резервация за Дюни, но все още не съм платила аванса и затова не бързам да се хваля

# 43
  • В.Търново
Наистина е много хубав хотела, но за активен и междинен сезон дори не дава отстъпка, а само за крайни.

# 44
Благодаря за новата тема!
Дали тази година ще има заслужаващи си last minute - оферти, как мислите?
Ами аз не мисля, че ситуацията от миналото лято ще се повтори. Струва ми се, че заради въросният коронавирус, много хора, които по-принцип почиват в чужбина, може би тази година ще се насочат към нашето Черноморие и така хотелите ще имат досто по-запълнен капацитет в сравнение с предходни години. Поне с такова впечатление оставам, като слушам мои колежки, които иначе щъкат по Италия, Гърция и т.н. как коментират, че вече са си отменили резервациите.

Общи условия

Активация на акаунт