На море в България 2020 г.! - 1

• 46 277
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Странно ми е, че още не сте вдянали, че почивката в къмпинг не е евтина почивка. Няма нужда да си избивате комплексите тук. Масова практика за българите е да ходят в Гърция юни и септември, когато и температурите, и цените са по-добри. Ако човек не пие алкохол, чак двойно не излиза и то при положение, че се храните в заведения със сервиране, а не на блок-маса.
more789, за мен ол-инкузив тук не си струва, но зависи какво търси човек. Ние алкохол почти не пием, анимация не ползваме, аз имам непоносимост и към блок-масите, та за нас не е опция, но за семейства със злояди деца може би е добро решение.
[/quote]
123, искам да Ви обърна внимание, че до сега в темата успяваме да запазим добър тон. Никой и никога не е избивал никакви комплекси. Видно от това, което сте написала, какво Ви харесва и какво не, явно нямате опит в почивки на база ОИ и не считам, че сте полезна на Море789.

Море789, може да разгледаш среднити хотели: Сънрайз Ол Суит Резорт, Блу Меджик, Казабланка, Риу Хелиос и Мирамар вските в Обзор.  Приморско Дел Сол в Приморско, Серенити Бей Сунео Клуб до Царево, Белла Виста в Синеморец, Рена  и Еврика Бийч в Слънчев бряг, Цезар Палас в Св. Влас, Блу Орндж до Созопол. Това са хотелите, които са с добри отзиви в темата от лято 2019г.

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 14:07 от fatalina

# 76
До сега не съм ходила на ал инклузив на нашето море.Заслужава ли си и какво бихте ми препоръчали като хотел на южното море на плажа?Не излиза ли колкото в Гърция като пари?
Ако сравнявате еднакви като услуга хотели и условия, в Гърция е двойно по- скъпо за същият период през лятото. По - евтино е в Гърция, само ако пазарувате в Лидъл и готовите на газов котлон пред палатката в някой къмпинг. Blush
Странно ми е, че още не сте вдянали, че почивката в къмпинг не е евтина почивка. Няма нужда да си избивате комплексите тук. Масова практика за българите е да ходят в Гърция юни и септември, когато и температурите, и цените са по-добри. Ако човек не пие алкохол, чак двойно не излиза и то при положение, че се храните в заведения със сервиране, а не на блок-маса.
more789, за мен ол-инкузив тук не си струва, но зависи какво търси човек. Ние алкохол почти не пием, анимация не ползваме, аз имам непоносимост и към блок-масите, та за нас не е опция, но за семейства със злояди деца може би е добро решение.
Искам да Ви обърна внимание, че до сега в темата успяваме да запазим добър тон. Никой и никога не е избивал никакви комплекси. Видно от това, което сте написала, какво Ви харесва и какво не, явно нямате опит в почивки на база ОИ и не считам, че сте полезна на Море789.
Я вижте горе подигравката с готвенето пред палатката, своя тон и тогава коментирайте тона ми! Аман от манията за превъзходство на нашенските олинклузив туристи! Като сектанти звучите! Освен това не съм твърдяла, че имам опит, а споделих защо избягвам такава пакети.

# 77
Леле пък ако влезем в турската тема, с мнение, че българския ОИ ни харесва и някои хотели (малко) могат да се сравняват и са по-добри от  някои турски, ела да видиш каква ерес ще се избълва ...

И Честита Баба Марта! Живи и здрави да отидем на море и да се върнем от него!

# 78
  • Sofia
Скрит текст:
Леле пък ако влезем в турската тема, с мнение, че българския ОИ ни харесва и някои хотели (малко) могат да се сравняват и са по-добри от  някои турски, ела да видиш каква ерес ще се избълва ...

Това изобщо не е вярно! Всеки сам определя, къде и как да харчи парите си. Редовно чета и двете теми, даже мислех да ви предложа, ако може да се сложи информация за хотелите, от които сте доволни на 1-ва страница. Така всеки, който се интересува от даден хотел ще може да прочете и няма да се задават едни и същи въпроси за едни и същи хотели. Simple Smile
Успешни резервации на всички и нека всеки намери това, което търси. Simple Smile

# 79

Честита Баба Марта! На мен и турски хотел с олинклузил не ми е хващал окото, но за чужбина ми е една идея по-разбираемо.

# 80
  • В.Търново
Fatalina беше направила списък за добрите хотели през 2019г, но въобще не мога да се сетя къде, на коя страница остана.

# 81
Fatalina беше направила списък за добрите хотели през 2019г, но въобще не мога да се сетя къде, на коя страница остана.
Ето го списъка  -пост 65, но ми се струва, че след това имаше още предложения за включване.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1144054.60

# 82
Благодаря за информацията за хотели Ал инклузив.Като чета мненията какво бихте ми препоръчали за семеен хотел,за прилична стая със собствена баня или бунгало на брега на морето пак със собствена баня.

# 83
  • В.Търново
Ако се изпише по-бързо темата може при следващата да се постави списъка начело.

# 84
Това  е идейно ,за да не питаме постоянно да се сложат в началото хотелите и т.н бунгала и семейни хотелчета ,които са с добри отзиви,актуални от миналото лято.

# 85
Ако се изпише по-бързо темата може при следващата да се постави списъка начело.
Русалка, може да пишеш на админите и да ги помолиш те да го сложат в началото на тази тема, а пък за следващата ти ще го постнеш. Ако някой се сеща и за други хотели с добри отзиви от лято 2019 г.може да допълни списъка.
Относно бунгалата има няколко отделни теми.

# 86
  • В.Търново
Админите са ни изненадали. Smiley Още преди обяд към 11:30ч са вмъкнали списъка с хотелите в първия пост, за което благодаря! Flowers Hibiscus
Може да го разгледате. Simple Smile

# 87
Flowers BouquetСупер! Браво на админите!  Flowers Bouquet

# 88
Благодаря и аз за този списък! Мисля, да ги прегледам и отметна един по един. Само да попитам дали са подредени в някакъв ред или на случаен принцип?

# 89
Благодаря и аз за този списък! Мисля, да ги прегледам и отметна един по един. Само да попитам дали са подредени в някакъв ред или на случаен принцип?
Списъкът е направен, според това кога във времето са постнати отзиви в темата от завърнали се от почивка потребители във форума. Не са подредени в някаква класация. Тези от първата част са с по-добри отзиви, а тези от втората част с негативни мнения за част от предлаганата услуга, но като цяло добри хотели. Самите коментари с в темата от 2019 г.

Русалка, за следващата тема в първия списък може да добавиш хотел Феста Виа Понтика - Поморие /нов град/, а във втория Ариана в Китен и Белла Виста в Синеморец.

Общи условия

Активация на акаунт