На море в България 2020 г.! - 1

• 46 427
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
  • В.Търново
Никой не го съобщава по новините.Преди да е наближила датата 12 април няма да съобщят за промени.

# 271
  • София
Извънредното положение вече е до 12 май.
Кой ви каза?
Мутафчийски каза на един брифинг, но може и да не е още официално. В СУ отмениха занятията до 10 май. Най-вероятно училища и детски градини до края на учебната година няма да работят. Абе да сме живи и здрави.

# 272
  • София
Кой ви каза?
Мутафчийски каза на един брифинг, но може и да не е още официално. В СУ отмениха занятията до 10 май. Най-вероятно училища и детски градини до края на учебната година няма да работят. Абе да сме живи и здрави.
Това не е вярно, също така е забранено разпространението на невярна информация! За СУ е така, прочетох официално, но най-вероятно децата ще се завърнат на училище след Великден или даже предната седмица. Никъде не се говори за удължаване на ИП!
Редактирам се, ето и последна информация: https://stolica.bg/oshte/ot-mon-ucheneto-vkashti-nai-veroyatno-do-13-april

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 16:13 от blondorkata

# 273
To па тоя сайт от най-достоверните.
Нека се появи в сайта на съответното министерство  !!!

Още някой да мисли, че ще ходи на море по-рано от Август ? Grinning

# 274
Аз съм през Съни в Гърция  за началото на Май,избрах да задържа 50те процента внесена сума като ваучер. Мога да го използвам в рамките на 24 месеца. Simple Smile Иначе ми предложиха и връщане на сумата.

# 275
  • here and now
Като гледам брифингите и изявленията на премиера, се съмнявам, че децата изобщо ще се върнат на училище в близките 2 месеца.

# 276
  • В.Търново
Дано само цените за 2021г не са двойни.Ако въобще можем да си позволим да платим, ако въобще има работа.....

Децата може да ги оставят до края на учебната година вкъщи.
Дори да изчистят болните от България, ако отворят границите все някой заразен ще внесе заразата на ново.Трябва целия свят да се изчисти.Което ми се струва загубена кауза вече.

# 277
Не е загубена кауза. Ще се изчисти щом стане топло. Не вирее на сухи горещини, само на влажни.
Ще изчезне, точно както е изчезнал и другият корона вирус SARS.

# 278
  • В.Търново
Дай Боже, защото сега в Тайланд, Бразилия, Австралия например е топло, но болните се увеличават.

# 279
Не се дерзайге повече. Каквото стане това ще е. Аз още изчаквам и все още мисля, че пък може и да си осъществя почивката през юни, но ако не стане няма да ми е проблем. Ако трябва ще я отменя или ще я отложа за друг период, а може и за друго място и то дори да не е на морето. Времето и обстоятелствата ще покажат какво да се прави.

# 280
В Тайланд сега е  около 33 градуса, но влажността е 76%. В Бразилия все още не е достатъчно топло - 27-28 градуса. В Австралия в момента е дъждовно и е 23-24 градус с влажност 70%. От този сайт гледам https://weather.com/. Така че не виждам в тези държави да има предпоставки за затихване на епидемията, защото не е горещо и сухо.

# 281
  • София
Кой ви каза?
Това не е вярно, също така е забранено разпространението на невярна информация! За СУ е така, прочетох официално, но най-вероятно децата ще се завърнат на училище след Великден или даже предната седмица. Никъде не се говори за удължаване на ИП!
Редактирам се, ето и последна информация: https://stolica.bg/oshte/ot-mon-ucheneto-vkashti-nai-veroyatno-do-13-april
Ами обадете се на полицията да ме арестуват. Разбирам, че положението е изнервящо и за всички е така, но малко по-спокойно.
Казах "най-вероятно". Дано да се върнат децата след Великден, аз съм с 2 ръце за! Това ще значи, че сме победили вируса. Аз не съм такъв оптимист, но всеки има право на мнение!

# 282
  • София
Кой ви каза?
Ами обадете се на полицията да ме арестуват. Разбирам, че положението е изнервящо и за всички е така, но малко по-спокойно.
Казах "най-вероятно". Дано да се върнат децата след Великден, аз съм с 2 ръце за! Това ще значи, че сме победили вируса. Аз не съм такъв оптимист, но всеки има право на мнение!
Я по-спокойно, ако обичате, просто казах, че не е редно да се разпространява невярна информация. Явно всички гледаме тв, но възприемаме по различен начин казаното?

# 283
В тези страни няма вирус: https://www.standartnews.com/svyat/kde-po-sveta-nyama-koronavirus-418320.html
"Засега вирусът избягва и страните Ботсвана, Зимбабве, Мозамбик, Мадагаскар, Намибия, Ангола, Либия, Мали, Малави, Коморски острови, Уганда, Южен Судан, Папуа Нова Гвинея и Йемен.
Това потвърджава изказаната теза на климатолозите, че толпото време ще бъде голям враг на коронавируса и голяма надежда за хората на Земята."

# 284
  • София
Кой ви каза?
Я по-спокойно, ако обичате, просто казах, че не е редно да се разпространява невярна информация. Явно всички гледаме тв, но възприемаме по различен начин казаното?
Аз откъде да знам, че е невярна? На брифинга го споменаха, не съм го чела в бгмама. След това Герджиков пусна съобщение, че СУ затваря до 10 май. Сигурно има нещо предвид. Децата ще ходят на градина и училище, а СУ ще е затворен??? Както и да е...
Всички силно се надяваме това скоро да приключи. Ние бяхме планирали 3 почивки. Ще ги отлагаме във времето, ако не - ще останат за догодина. Сега споменаха, че се отпускат пари за подпомагане на бизнеса, като ресторантьорство и хотелиерство. Дано това да ги задържи над водата.

Общи условия

Активация на акаунт