На море в България 2020 г.! - 1

• 46 406
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
  • ВАРНА
ще удължат извънредното положение до 6 май -

Имаме дефицит на анестезиолози. Лекарите и сестрите застаряват в България. Това заяви шефът на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски в ефира на bTV. По думите му процесът е много динамичен, нещата не могат да се прогнозират. В идеалната хипотеза хората няма да бъдат пуснати преди Гергьовден.

Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/obshtestvo/zdraveopazvane/gen-mutafchiyski-s-tr … ecR1JfU1B5Kn1mGK8

# 316
  • У дома !
От Fixstay днес ми се обадиха,след мое запитване снощи по имейл относно 100% ни плащане за Обзор с дата
 6 .07. Казаха,че ще ни върнат парите,но анулиране се прави 14 дни преди почивката и трябва да почакаме.Надявам се да отмине всичко и да си ходиме,ама нищо не се знае.

# 317
Какъв късмет, че тази година резервирах през букинг, и до 23 юни имам право на безплатна анулация.

# 318
От Fixstay днес ми се обадиха,след мое запитване снощи по имейл относно 100% ни плащане за Обзор с дата
 6 .07. Казаха,че ще ни върнат парите,но анулиране се прави 14 дни преди почивката и трябва да почакаме.Надявам се да отмине всичко и да си ходиме,ама нищо не се знае.
Би ли споделила,за кой хотел?
Аз платих 100% за Сънрайз ол суитс,не съм си искала парите,надявам се да има почивка и море...
От 4.07 сме.

# 319
Я да видим, само аз ли смятам, подчертаното за нередно ?

Алчност или проблема е в мен ?

Приморско Клуб

# 320
  • В.Търново
Аз го разбирам, че ако си изместите периода , тогава цената е друга.И ако има разлика, т.е. да сте платили за по-евтин период и сега да отидете за по-скъп, разликата да я доплатите на рецепцията на хотела.Т.е. вече за разликата няма да има отстъпка, няма как.Не знам дали ме разбрахте?

# 321
  • here and now
Русалка, правилно разбираш, но нормално ли е? Аз ако съм отделила 1000 лв за почивка от къде да извадя още 200 например да доплатя?
Избрала съм си почивка според бюджета, планирала съм, платила съм, а сега?  То не им стига, че ще се съгласиш да отидеш, вместо да си искаш парите, а сега и доплащане..
Защото по-скъпия период не е по твое желание все пак.
С две думи и аз го смятам за нередно.
Не съм лично засегната, просто се възмутих.

# 322
  • София
Струва ми се това лято възможността за почивка на море ще е само в къщи за гости (квартири). Обаче изхранването как ще става ума ми не го побира, ресторантите няма да работят, а в магазините ако допускат само по 2-3-5 клиента ще е кошмар.

# 323
  • Sofia
Скрит текст:
Русалка, правилно разбираш, но нормално ли е? Аз ако съм отделила 1000 лв за почивка от къде да извадя още 200 например да доплатя?
Избрала съм си почивка според бюджета, планирала съм, платила съм, а сега?  То не им стига, че ще се съгласиш да отидеш, вместо да си искаш парите, а сега и доплащане..
За мен също не е нормално, ако съм на мястото на потърпевшите ще си изтегля парите, веднага! Както и ще забравя за този хотел завинаги, и без пари да ми го предлагат.
Нищо лично! 😊

# 324
  • София
ще удължат извънредното положение до 6 май -

Имаме дефицит на анестезиолози. Лекарите и сестрите застаряват в България. Това заяви шефът на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски в ефира на bTV. По думите му процесът е много динамичен, нещата не могат да се прогнозират. В идеалната хипотеза хората няма да бъдат пуснати преди Гергьовден.

Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/obshtestvo/zdraveopazvane/gen-mutafchiyski-s-tr … ecR1JfU1B5Kn1mGK8

Въх, не така, мен ме изядоха с парцалите за "невярна информация". Simple Smile 
По мое мнение ще го удължат също. Той и друг път го е казвал на брифингите.

# 325
  • В.Търново
Права си.И аз бих се възмутила.Моята резервация е за края на август, аз няма накъде повече да измествам почивката, освен за 2021г. , но за тогава ще ми е минал мерака да почивам в Албена.Може да ми се ходи в друга държава, ако въобще ее възможно това.На мен ми се струва, че след всичко това Евро съюза ще се разпадне.

# 326
Струва ми се това лято възможността за почивка на море ще е само в къщи за гости (квартири). Обаче изхранването как ще става ума ми не го побира, ресторантите няма да работят, а в магазините ако допускат само по 2-3-5 клиента ще е кошмар.
Апартаменти  с кухненски бокс под наем и всеки да се оправя сам. Блок масите винаги са ми изглеждали мърляви с тия лъжци и щипки, които всеки пипа, та съм се чудила какво толкова им харесват. След истерията около този вирус вероятно ще се увеличат мераклиите за самостоятелно изхранване.

# 327
Апартаменти  с кухненски бокс под наем и всеки да се оправя сам. Блок масите винаги са ми изглеждали мърляви с тия лъжци и щипки, които всеки пипа, та съм се чудила какво толкова им харесват. След истерията около този вирус вероятно ще се увеличат мераклиите за самостоятелно изхранване.

И аз мисля, че това е варианта за тази година!

Някой спомена нещо относно плажовете на Гърция (че били забранени или нещо подобно). Може ли малко повече информация,че не намирам.

# 328
  • София
Мен ме устройва и това. Ще работят ресторанти за поръчка за вкъщи. Не е проблем и да сготвя нещо. Стига плажовете да са достъпни и морето да не представлява опасност от зарази.

# 329
  • There I was on a July morning
Анелия, аз писах за плажовете в Гърция. Поради топлото време преди няколко дни, някои хора се възползвали да направят слънчеви бани и затова се наложило да бъде взета тази мярка.
Информация: https://www.kmeta.bg/gurciya-zatvori-kurortite-i-curkvite
Тук също https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-koronavirus/izvynredno … ortite-si-6106905

Общи условия

Активация на акаунт