На море в България 2020 г.! - 1

• 46 403
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
То хубаво стаи за гости,храна за вкъщи,но какво ще правят хората на плажа и в морето?Това няма да е почивка ,а игра на нерви.

# 331
Много се надявам хората да спазват социалната дистанция и след короната. Слагаме си чадъра и кърпите на два-три метра разстояние от съседите и някой се намества между нас  е нещото, което най ме е дразнило по нашенските плажове.

# 332
Скубиду, благодаря!

# 333
То сега не се спазва дистанцията ,а през август плажът ще бъде претъпкан.Въобще го мисля за това лято и не мога да го измисля.Ако удъжат и учебната година то август ще се пренапълни  по нашето море.Ни да резервира,ни човек да прави планове за юли и август.

# 334
Аз не бих причинила на семейството си никакви гъчканици до другото лято, ако вирусът, дето не се знае дали ще си тръгне изобщо, не удари втори път следващата зима. Засега просто чакам времето, когато хората ще могат да излязат навън /донякъде/ спокойни и ако искат да прегърнат някого, да го направят. Без маски и ръкавици.

# 335
Август и без корона не бих се гъчкала по нашенските плажове. Последно съм ходила преди повече от десет години и не бих си го причинила пак. Юни и септември са идеални, но тая година за юни надежди не храня.

# 336
Eто какво каза министър Ангелкова за туризма изобщо и как вижда летният сезон. Може би късен летен сезон от юли натам, но това е само предположение. Всичко ще зависи от развитието на ситуацията.
По отношение на връщане на парите, за сега е по-вероятно да ни се предлагат ваучери за до 24 месеца,включително и за почивки и екскурзии в чужбина.
https://nova.bg/news/view/2020/03/29/283149/

# 337
  • У дома !
От Fixstay днес ми се обадиха,след мое запитване снощи по имейл относно 100% ни плащане за Обзор с дата
 6 .07. Казаха,че ще ни върнат парите,но анулиране се прави 14 дни преди почивката и трябва да почакаме.Надявам се да отмине всичко и да си ходиме,ама нищо не се знае.
Би ли споделила,за кой хотел?
Аз платих 100% за Сънрайз ол суитс,не съм си искала парите,надявам се да има почивка и море...
От 4.07 сме.

В същия хотел

# 338
  • В.Търново
Eто какво каза министър Ангелкова за туризма изобщо и как вижда летният сезон. Може би късен летен сезон от юли натам, но това е само предположение. Всичко ще зависи от развитието на ситуацията.
По отношение на връщане на парите, за сега е по-вероятно да ни се предлагат ваучери за до 24 месеца,включително и за почивки и екскурзии в чужбина.
https://nova.bg/news/view/2020/03/29/283149/
Какво ще стане, ако цените за 2021-2022г. са с 30% завишени?Тогава ще е безработица, ниски заплати, високи цени по хотелите, много хора няма да могат да си позволят почивка.Ако нямам финансовата възможност да направя резервация за следващ сезон? Ще ми изгори ли ваучера тогава?

Не ми хареса като каза, че обмислят да рекламират България като тур.дестинация подходяща за възстановяване след белодробни заболявания.Нали след падане на карантината трябва да има все още ограничение за чужди туристи.Пак ли да ни внесат вируса.......Със страх ли ще ходим на почивка?

# 339
Споменаха нещо за посещения от други страни само от преболедували....

# 340
Има и нещо друго ! Разсъждавайте малко по-глобално !

Платили сте на ТА, те са платили на хотела, хотела ги е вложил в нещо тези пари. Ако всеки започне да си иска парите, ще са принудени да обявят фалит.

Приморско бийч/Форест бийч/Комплекс Форест или както и да са там са си същите алчни  лай*а с новия визия.

п.с. значи не е само в мен проблема. Grinning

# 341
  • ВАРНА
Август и без корона не бих се гъчкала по нашенските плажове. Последно съм ходила преди повече от десет години и не бих си го причинила пак. Юни и септември са идеални, но тая година за юни надежди не храня.

Само че този август няма да е никакъв август!    Юни пък ще е съвсем умряло.  
То средата на юни няма да има нищо.

Най-рано 22-25 юни ше отворят първите. Ще има свръх кратък сезон.  25 юни до 30 септември
Ако не са безмозъчни  хотелиерите - лято  2020 трябва да е по-евтино от 2019-та  и август и септември...
още повече резервации ще имат само юли-август и септември -
и абитуриентските ги изместиха за началот юли 2020!

# 342
Да и аз така мисля, че трябва да е по-евтино. Едва ли при тази рискова ситуация и евентуално да си приготвяш сам храната, ще отидеш някъде и ще изсипеш маса пари, че то каква почивка ще ти е тогава. Пък и не се знае въобще какво ще е положението по плажовете.
Лошото е, че ще са на голяма загуба, ама никой не е виновен, това са рисковете на бизнеса. Все пак досега доста пари се даваха за незаслужаващ си АИ и услуги.

# 343

Най-рано 22-25 юни ше отворят първите. Ще има свръх кратък сезон.  

A дано  !
Нашата резервация е за 22.06

# 344
  • София
Всички абитуриетски балове да ги направят по морето, юли. Че хем роднини, хем деца, хем хотелите да са доволни. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт