KURULUŞ OSMAN С БУРАК ОЗЧИВИТ/ЛЮБОВТА ПРИЛИЧА НА БУРАК И ФАХРИЕ/СТАРИ И НОВИ ПРОЕКТИ-тема 71

• 33 191
  • 733
  •   1
Отговори
# 60

Днес е Джиджит Ден. Имаме собствен прекрасен конник. Нашият несравним Осман!❤❤

Не я бях виждала досага тази снимка.

MIMI Hugчудесна находка  с  интервюто.

София и в сериала и в реала е прекрасна млада жена.
 А какво да кажа за Енибали ,харесвам този мъж и в реала.Малко е дребен ,но нямам намерение  да се омъжвам за него Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 18:49 от sebilMM

# 61
https://vk.com/alisa_dirilis?z=video-81391111_456241756%2F556011 … pl_wall_-81391111
https://vk.com/alisa_dirilis?z=video-81391111_456241756%2F5560116354e7fc0c7e%2Fpl_wall_-81391111
това е интервюто много хубаво говорят всичките ,задружна команда са ,имат всичко необходимо на мястото на снимките до магазини да пазаруват дори.
За ръката аз мисля че е сън и това е дядото Сюлейман явно му дава наставления,или го успокоява.
Приятна вечер момичета Мими,Ири,Мами,Себи:purple_heart:

# 62
Добър веечер!

Момичета,
Най- после изгледах 12 епизод! Леле, нямам думи! Много ми хареса. 🥰 Ни една сцена не беше излишна, всичко беше адски интересно. Сюжетът надскочи рутинната война със София и добави монглоците. Освен това почти всички обърнаха гръб на Осман, не го разбраха. Това беше много неочаквано, поне за мен. Особено от Бамсъ. Мислят, че Осман е твърде млад, че мечтите му са детски. Но мечтите му ще станат реалност, въпреки ги мащабността им.
Не се довериха на Осман, всички искаха да разберат как се е сдобил със законите на Чингиз хан. И тази тайна се превърна в препъникамъчето на дружбата им. Особено на дружбата им със Самса чавуш. Много го харесвах до сега, но от тук насетне ще е трудно. В новия фрагман забелязах, че Самса се кланя на Балгай. Дали наистина ще намрази толкова Осман, че да се присъдини към злия Балгай?!

Мисля си, че именно тези двамата залавят Осман.

Какъв поглед, какви очи само, каква игра... Великолепен е Бу!!! 🥰🥰🥰

Видях, че ще ранят Бала. Още една рана ще получи, но знам, че ще е добре. Тя също не разбра Осман, много жалко. Осман остана неразбран сред своите най- близки.

Лека вечер, мили Буфолинки! ❤

# 63
Привет момичета,
Джил с огромно удоволствие изгледах интервюто на част от героите на сериала ни.Впечатлена съм от всички.
Енибали се оплака ,че му звъняли по телефона да го питат защо не даде вече Бала на Осман. Всеки разказа искрено за тренировките  преди  старта на сериала ,за промените във външния си вид кой с цвят на косата ,кой с дължината на брадата, но всички  са заети прекалено много за дълго 6 дни от седмицата и това ще продължи надяват се 5 години.Anguished

Най- важно за мен беше ,че следващото интервю ще бъде с останалите герои ,които сага са били на снимки т.е Осман, Бала, Бамси, Самса  надявам се....

Бурак пък е трябвало да пусне дълга коса.Доста дълга вече,че и на плитка е станала.

Пак ме обхвана тъга за милата Фахрие.Колко ли е самотна  и тъжна горката.

[

# 64
Добро утро, момичета!

Днес е нашият ден за сериал. Какво ли ни чака довечера? Малко остана , само няколко часа. Трейлърът изглеждаше обещаващ.

И откачалника Балгай. Ама стана весело с него. До преди него заспивах.

Хубав мартенски ден ви желая!

# 65
Добър вечер!

Момичета,
Пожелавам ви много приятно гледане после!
Ето и линк за милата ми Себи Heart Eyes !
https://www.atv.com.tr/webtv/canli-yayin

Хубава вечер!

# 66
Добър вечер мили момичета HugHugHug

Добро ,много добро момиче си Иренце, благодаря ти.

Надявам се да гледаме страхотна серия.
Както винаги ,тази вечер ще гледам и възхищавам на играта на нашите любимци и каквото хвана от мимики и действия, а същността  след появата на субтитри за да гледам бавно и внимателно и после коментирам.
Моля се за добър нет .

# 67

Приятно гледане, момичета!

# 68
Добър вечер момичета  добре върви серията за сега,отдъхнах си значи е сън и хващането му,за дядото Сюлеман шах познах.Гадина зьохре гасина и мекотело Дюндар колко повече я ,ще му редаде Осман и Едебаалъ за да спаси сина си Зюхре.Дюндар видя златото и целува мърлявата река на Балагай.
Браво на Бамсъ хубав разговор проведе с Саса чауш,ще останеш сам накрая му каза.
За сега съм доволна,да видим по нататък серията.
Приятно гледане и приятна вечер Ири,Себи,Мими,Мами!:purple_heart:

# 69
Хубава засада им направи Осман на монголите. Ще крадат ама друг път.
         Сънят беше много зрелищен. Хареса ми замисъла на сценариста и режисьора този път. Ето такива моменти чаках.

# 70

Oх много говорят , а аз нищо не разбирам,но важното схванах-Осман обезсили Балгай по най- хитрия начин и без жертви и остави реликвите на сигурно място при Едебали .
Клопката беше измислена перфектно от сценаристите.
Гадния и безумен Дюндар бей май съвсем оплете конците.Бамса и А.....аман се саферясаха и го напуснаха.

Милата Селджан как преживя само изнасянето на знамето на Кайа./бъркам май- буквите ама бързам докато са рекламите.
Много му отива на Бу тъмната униформа на татарите
Разпознаваем на 100% Осман  и как не с тези дълго мигли и красиви очи.

Последна редакция: ср, 04 мар 2020, 23:15 от sebilMM

# 71
До тук серията е страхотна. Държи в напрежение до край. Много смело от страна на Осман да се вмъкне в лагера на монголите и да отмъкне законите на Чингиз хан.

# 72
БОже..... най- гадният излезе Ботур.
Един предател си остава предател.
Горкият Осман с две стрели в гърдите  ....ще оживее.
И Бала с нож в корема.но пък татаруте я искат жива .Поне това разбрах.

Чакам  трея.

# 73
Purple HeartPurple HeartСупер серия мисля че вече е края гадината Батур не му стиска да се бие сам хем предател хем страхливец като баща си.серията беше супер почти на нокти,сега Бала хатун ранена и Османчик ранен,да видим какво ще бъде!
Браво на сценаристите  ,за играта няма какво да говорим на актьорите на ниво.Започва съзряването на Осман с гръм и трясък да видим какви ще ги сътвори.Аз лично съм доволна.
Лека вечер момичета мисля че това е края! Незнам дали ще има фрагман ще видим след рекламите.Purple Heart

# 74
  • Враца
Здравейте!!! 😘

И каква стана тя? Предателя си е предател - какъвто бащата, каквато майката - такъв и сина 😡

Салватор, чуждия - е по човек от най - близките роднини.

Почти само картинки гледах и то не изцяло, но предателството видях 😡

Дано Бала се оправи - трябва - нали ще му бъде жена все пак 😄
Сега чакам с нетърпение превода със субки  - ще съм на нокти до петък, събота

Общи условия

Активация на акаунт