Прахосмукачка робот- 19

• 67 166
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
В интерес на истината, точно това си помислихме и ние. Да не би да е някакъв супер фин прах, кой знае къде е ходил този килим, а и самия килим е с висок косъм, но плътен (като плюш нещо такова). Вероятно се е набило и при изработката и при съхранението. Но хубавото е че не спря. ДОвърши си работата до край. Филтъра го изчистих с друга прахосмукачка и след като го изтупах. Вероянто лека полека ще се поизчисти с времето.

# 541
търся мнение или ако някой има личен опит с този робот
До момента съм ползвала ilife 7

# 542
  • Нейде из лудите гори...
Привет, влизам с блиц въпрос за моят днешен порив , а именно - да увеличим семейството с едно роботче.
Този сайт читав ли е ?
https://xiaomi-shop.bg/index.php?route=product/product&path= … mp;product_id=630

# 543
В емаг го има за същите пари, ако ви притеснява този сайт го вземете оттам - Робот прахосмукачка - https://emagbg.page.link/RZwM3X7GP2dmjj2m7

# 544
  • sofiq
търся мнение или ако някой има личен опит с този робот
Скрит текст:

До момента съм ползвала ilife 7
[/spoiler]

Аз съм със същия робот,ползвам го от около месец .Избрах този модел тъй като ми се видя най - добрата цена спрямо екстрите.За сега съм много доволна,свърза се лесно с мобилното приложение,прави си прецизна карта на апартамента,пускам го всеки ден (в коридора даже 2 пъти на ден).Сложила съм една забранена зона където стои тавата на котката с купите за храна и вода и една виртуална стена .У дома всички стаи са с прагове около 1-2 см. ,катери се без проблем.Имаме само един килим Дормео в детската стая,стария ми робот не можеше да се качва върху него ,този се качва без проблем и го чисти доста добре.
Мопа го ползвам 2-3 пъти седмично,контейнера пълня само с вода и пръскам препарат за под само върху самия моп,доволна съм как мие.

# 545
В емаг го има за същите пари, ако ви притеснява този сайт го вземете оттам - Робот прахосмукачка - https://emagbg.page.link/RZwM3X7GP2dmjj2m7
100 лева е разликата, благодаря за линка. Бях проверила и там Simple Smile

# 546
  • Русе
До края на седмицата има намаления в Алиекспрес. Проверете там за по-добри цени.
Аз съм сложила миещият в кошницата и много му се чудя. Нещо ме спира ама какво...

# 547
От този сайт си поръчах филтри, доволна съм, бързо изпращат. Само положителни отзиви съм срещала. Сега си поръчах смарт часовник, да видим.

# 548
100 лева е разликата, благодаря за линка. Бях проверила и там Simple Smile

Ако бяхте проверила качествено щяхте да видите, че разликата не е 100лв. а 9лв. и 10ст. Щом съм го пуснал значи е така. Имайте предвид, че цената е до края на деня - 809.10!

# 549

Ако бяхте проверила качествено щяхте да видите, че разликата не е 100лв. а 9лв. и 10ст. Щом съм го пуснал значи е така. Имайте предвид, че цената е до края на деня - 809.10!

Много благодаря за този коментар! Поръчах я от емаг, след адекватната забележка.

# 550
  • София
Да кажа, че не съм чувала много добри отзиви за е-маг в случай на рекламация. Особено ако не те са продавач, а продават чужда стока.
Но дъщеря ми си е поръчвала 2 телефона оттам и няма проблеми, дано така остане (вторият е на 1 месец).

# 551
Всички лоши отзиви, които съм чувал за тях са били, защото хората не гледат и са поръчвали от други фирми през тях. Мое мнение е, че така само и единствено емаг си вредят, защото неинформираните потребители не гледат от къде и как поръчват, но пък така генерират пари и явно могат да си позволят да има от време на време лош отзив заради други некоректни marketplace търговци.

# 552
  • Пловдив
Здравейте. Моля за съвет от личен опит от кой робот сте доволни за тези,които имат рошави килими. Вкъщи съм с два идвата са дебели, като единият е гладък,но другият рошав.има ле робот, който се справя с тези килими? Цената до около, която съм се спряла е 600 лв.

# 553
Роборок s5. Качва се и си чисти без проблем.

# 554
  • софия
Роборок с5.

Общи условия

Активация на акаунт