Прахосмукачка робот- 19

• 67 164
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Roborock S5 не се произвежда вече. За 600лв. - Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop PRO, когато е на промо. В емаг беше известно време на тази цена, сега пак е на промо, но е на 719,10лв. В aliexpress е значително по-евтин със сигурност, не съм гледал наскоро цени, но сигурно около 500лв. ако нямате проблем поръчвайте оттам.

# 556
Следващият път пуснете нова карта и ще сканира целият апартамент, ако няма затворени врати

Опитах така, но... явно апартаментът е прекалено голям за капацитета на батерията. Rolling Eyes Връща се да се дозареди, а после като го пусна да довърши картата, минава по предишния си маршрут, т.е. отново из целия апартамент, съответно- батерията пак не му стига, връща се да зарежда и... става едно НИЩО.

А мога ли да запаметя повече от една карта и ако да- то как.

Оф,  в чудо съм се видяла с това роботче. Ще го кръстя или Тъпчо, или Чудо- чучолято. Triumph

# 557
Изтривате картата, пускате робота да чисти, ако не е свършил с почистването докато е на 20% той се прибира сам на станцията, за да се зареди, а вие не правите нищо! На 80% ще стартира отново, за да довърши чистенето от мястото, на което му е свършила батерията.

# 558
Изтривате картата, пускате робота да чисти, ако не е свършил с почистването докато е на 20% той се прибира сам на станцията, за да се зареди, а вие не правите нищо! На 80% ще стартира отново, за да довърши чистенето от мястото, на което му е свършила батерията.

Ето това ми е убягнало! Благодаря!!!

# 559
Какъв е този робот и колко кв се мъчи да изчисти?
Аз съм с първата генерация на xiaomi, 120 кв чисти с половин батерия, естествено има и мебели, но поне 60 чисти.

# 560
Какъв е този робот и колко кв се мъчи да изчисти?
XIAOMI MI ROBOT VACUUM MOP PRО, около 160 квадрата. Разбрах вече къде ми е грешката, дано няма проблеми занапред.

# 561
  • Пловдив
Дами,
Дали някой може да даде едно рамо при избора между:
Roborock Cleaner S5 и iRobot Roomba 980

# 562
  • София
Дами,
Най-добре заложи на Roborock S5 Max Simple Smile

# 563
Дами,

Аз съм с iRobot Roomba , от една година . Доволна съм много , но не съм имала друг до сега за сравнение Hug

Роборок има и моп за мокро почистване , а Ромбата няма . Вижте назад има ли хубави отзиви за Роборок и преценете какви функции са ви най- необходими на вас . Аз взех Румбата заради килимите , които имаме вкъщи и дългокосместата чихуахуа Hug

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 22:45 от Деляна Рангелова

# 564
  • София
Здравейте,

Изчетох последните теми и ще се радвам ако някой може да ми отговори...Бях се насочила към бюджетния Хiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C заради по-голямата всмукателна сила, но забелязах че няма опция за виртуални стени. За това реших да взема  Xiaomi Mi robot Vacuum Mop-P (Pro).До тук добре , вторият модел очевидно има опция за виртуални стени , но не ми е ясно дали има само една запаметена карта с въпросните виртуални стени. Идеята ми е ,че искам да сложа виртуални прегради ,за да не чисти килима когато минава с мопа. От тук идва и питането ми. Мога ли да запаметя една карта за сухо почистване  и друга с виртуална преграда върху килима, за  мокро/комбинирано почистване ?

# 565
  • София
lussyP 1С има виртуални стени/забранени зони 😉. Аз  съм с нея и си забранявам да се качва на килима, когато е с мопа 🙃.

# 566
  • sofiq
Има виртуални стени и забранени зони,аз съм сложила 2 виртуални стени и забранена зона където стои тавичката с храната и водата на котката.

# 567
  • София
Благодаря Мишчица и ted

Явно съм се заблудила ,защото в описанието в дедал пише : "магнитни сензори и възможност за закупуване на магнитна лента за ограничаване на достъпа на робота до определена площ". Сега докато се ровех за ревюта онлайн попаднах на информация от преди около 4 месеца ,че имало нов фърмуеър който позволявал  за Xiaomi MiJia 1C добавянето на виртуални стени и запаметяването на карти.

# 568
Здравейте, след голяма четене сведох избора до промо пакет Roomba i7 (7158) + Braava jet 240 или само Roomba i7 или XIAOMI ROBOROCK S5 MAX🤷🏼
Ползвал ли е някой новата Румба и дали си струва да се купи iRobot Roomba I i7+ само заради автоматичното изпразване на контейнера за боклук в самопочистващата база? Апартаментът е 100 м2, с един персийски килим, който стои само през зимата, без деца и домашни любимци(засега).

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 10:02 от Jia_74

# 569
  • burgas
Здравейте, след голяма четене сведох избора до промо пакет Roomba i7 (7158) + Braava jet 240 или само Roomba i7 или XIAOMI ROBOROCK S5 MAX🤷🏼♀
Ползвал ли е някой новата Румба и дали си струва да се купи iRobot Roomba I i7+ само заради автоматичното изпразване на контейнера за боклук в самопочистващата база? Апартаментът е 100 м2, с един персийски килим, който стои само през зимата, без деца и домашни любимци(засега).

Аз ползвам Румбата отскоро.Изключително съм доволна,но държа да отбележа,че на мен ми е подарък.Ако трябваше аз да избирам,не бих дала толкова пари заради базата.

Общи условия

Активация на акаунт