Прахосмукачка робот- 19

• 67 160
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Изтривате картата, пускате робота да чисти, ако не е свършил с почистването докато е на 20% той се прибира сам на станцията, за да се зареди, а вие не правите нищо! На 80% ще стартира отново, за да довърши чистенето от мястото, на което му е свършила батерията.

Ето това ми е убягнало! Благодаря!!!

Ще си позволя да се самоцитирам, за да споделя, че вече всичко е ОК, имам си читава карта на апартамента, ползвам си роботчето, та му пращят ушите.Grinning

Какъв е този робот и колко кв се мъчи да изчисти?
Аз съм с първата генерация на xiaomi, 120 кв чисти с половин батерия, естествено има и мебели, но поне 60 чисти.

Без душ кабини, вани, гардероби, шкафове в кухнята и т.н. показва, че общо е изчистило 122 квадрата. Но наведнъж не смогва, малко не му достига.

# 571
  • София
Дори само хола и антрето да ти минава всекидневно пак би трябвало да е голяма помощ. От там минават всички и най-много се цапа. Отделно предполагам, че по етажите не се ходи с обувки. При мен също чисти всекидневно само първия етаж. Направил съм му ограничител на местата, където не искам да ходи и си чисти ежедневно. В антрето дори и да има оставени покрай стената обувки си ги заобикаля.

NikoT, а какъв модел робот използваш?

# 572
# 573
Здравейте, някой има ли впечатления от този модел?
https://www.robotite.com/product/xiaomi-mi-robot-suho-mokro-pochistvane/
Маже ли да почисти килими?

# 574
Каква е разликата между Xiomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner, Pro версията и Roborack S5 Max, S6? Гледам, че първата в момента първия модел е на доста изгодна цена в Емаг - 475 лева. Заслужава ли си?

# 575
  • Разпиляна във въображението
Здравейте! От вчера съм собственик на Макс - Roborock S5 Max . Предстои ми запознаването с него. Вчера го пуснах пробно - хареса ми. Днес ще оправям картите.

# 576
Извинявам се ако въпроса ми ви се стори глупав но нямам идея как работят тези прахосмукачки. Когато робота е за сухо и мокро, може ли да се пусне само на мокро почистване и пропуска ли килимите в този режим?

# 577
Може да се пусне само функция моп, но за да не се качва върху килимите е необходимо да се сложат забренени зони. Иначе няма да ги пропуска Simple Smile

# 578
  • Варна
Имам LG от 6 години. Работи си, сменях само батерия преди време и едни кабели. Най-простия модел.  И исках да си купя нова. Четох, мислих, наколко пъти решавам да си купя китайско роботче и
 като прочета за проблеми и се отказвах. И пк си поръчах LG. Знам, че вече не ги произвеждат, но роботчето е като пушка. За 220 евро дойде с моп, резервни страничнични четчици и центална четка  и резервен филтър.  Не ми трябва приложение на телефона. И като гледах всички други роботчета са с една странична четка, а LG e с две . С 10 години гаранция на мотора.   Старото го пуснах да чисти на верандата космите на кучето. 

# 579
А как да разбера дали робота има функция за определяне на забранени зони? Или всички я имат. Колебая се между xiomi mi robot vacuum mop cleaner i xiomi mi robot vacuum mop pro. Моля ако някой ги има да пише на лично.

# 580
За тях не знам дали имат, потърсете в ютюб за приложенията им и как работят. Мисля, че не всички я имат тази функция. В приложението вижте дали не пише No go zone или нещо подобно

# 581
А някой тествал ли е робот от dedal? Предлагат тестване срещу 10 лв на ден и депозит за цялата сума на робота и искам да се уверя че връщат цялата сума при връщане на робота.

# 582
Аз тествах робот за прозорци от Дедал инямаше проблем . Върнаха ми парите по банкова сметка за 3-4 дни .

# 583
  • Сандански
Аз тествах робот за прозорци от Дедал инямаше проблем . Върнаха ми парите по банкова сметка за 3-4 дни .
Какво ви е мнениетоза роботите за прозорци? Дали могат да се ползват за почистване на плочките в банята и стъкления параван 🤔

# 584
  • София
Здравейте, четох темата,но не се ориентирам има ли роботи,които да не пропускат черно. Имам два килима с черни елементи. Кое е по-добър вариант,само сухо или сухо и мокро? Мокрото колко е мокро, как мие ламинат? Има ли опасност да го съсипе? Харесах си няколко на Xiaomi,но май спират на черно. Всмукателна мощност каква трябва да има? Колко е минимума за да чисти добре?Предварително благодаря

Общи условия

Активация на акаунт