Прахосмукачка робот- 19

• 67 196
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
ALMIRRA,  със сигурност аз не съм критерий, но забелязах, че полепва към филтъра, което пък е логично, предвид на извеждането на въздуха. По повод количеството боклук.....аз ще вдигна банкет, ако събере толкова Simple Smile

Значи ти е по-чиста къщата, радвай се. Това го събра от една единствена стая с голям килим, в която последно беше чистено онзи ден .

# 76
  • Пловдив
ALMIRRA,  със сигурност аз не съм критерий, но забелязах, че полепва към филтъра, което пък е логично, предвид на извеждането на въздуха. По повод количеството боклук.....аз ще вдигна банкет, ако събере толкова Simple Smile

Значи ти е по-чиста къщата, радвай се. Това го събра от една единствена стая с голям килим, в която последно беше чистено онзи ден .
Е на това му викам положително мислене Smiley С незрящо дете, което постоянно разсипва трохи, изрязва хартийки, които падат къде ли не, ресане на косата според възможностите й (тя не отчита дали е в коридора, хола, спалня, детска....гребени да искаш у нас) не мисля, че е чисто у нас. И не се срамувам да го кажа. Нямам избор. Това беше идеята на робота, поне малко да ме отмени. А и на това отгоре майка ми го поиска за подарък (убедена съм, че заради мен), та 2 в 1.  Резултат не 2 в 1, а жива нула Simple Smile Че моя робот от 100 квадрата не успя да събере толкова Simple Smile
ALMIRRA, ние двете малко го докарахме като "Сливи за смет" Smile Smile

# 77
Значи сме равни по сметопроизводство. Моите деца са на 1 и 4, смятай.
Ако си със същия модел защо мислиш, че събира по-малко ? Съмняваш ли се в неефективността на машината?

# 78
  • Варна
Здравейте!

Робот ще се справи ли с кучешки косми?
Става въпрос за Голдън ретривър, т.е. сравнително дълъг косъм.

# 79
  • на Мелмак
Аз съм с ЛГ в къщи и куче с козина по-дълга и пухеста от голдънска - справя се перфектно вече 5-а година. Grinning

Четох за приключенията с Румбата, върнете я. Аз си взех една обикновена, шеста серия преди 3 месеца за ваканционно жилище , ами много добре се справя, чисти чудесно и кучешките косми. Ако не ми идваше доста по-шумна от ЛГ - щях да си я оставя в къщи Wink
Добре, че ММ се отказа от онази 9с+ май беше Sunglasses

# 80
  • софия
kriva_niva, много добре те разбирам. Аз имах приключение с хладилник на Бош без фреон. Искаха да го ремонтират. Опищях де що се сетих и скъсах 1000800 метра нерви. Третият сменен беше, както трябва. Обслужването тук на големи марки е покъртипелно.
Бих настоявала за нов робот.

# 81
  • Русе
Крива нива, връщай я ако можеш. Дните в сервиз не се броят. Мислех, че си я взела от магазин а не онлайн. И сервизите да са написани в книжката с дати, подпис и печат!

# 82
  • Пловдив
Крива нива, връщай я ако можеш. Дните в сервиз не се броят. Мислех, че си я взела от магазин а не онлайн. И сервизите да са написани в книжката с дати, подпис и печат!
О да, това проверих щателно (наличието на дати и печат от сервиза).

# 83
  • Точно където трябва
За пореден път я пуснах тази сутрин, влачи космите по килима, от 3 метра ги виждам. И други разни шушки. Иначе е 10% по-добре от предния път. И мина няколко пъти по едно и също място. Но боклука си остана. Някак го замазва отгоре, не го засмуква. Освен това доста повече пъти минаваше и по-организирано. Но това е най-силната степен, щом и с нея не става не мисля, че ще се получи. А с такъв мерак я купих. Някой беше споменал за някаква много силна над 5000Ра, може ли да ми помогнете, коя е?

# 84
  • Варна
На 8000Pa беше тази за,която говориш( не си спомням модела и аз),но според мен няма нужда от чак такава мощност. Нашата на 1800Pa си изсмуква всичко безупречно.

# 85
  • Сандански
Тази, за която говориш е 8000Ра и е Cecotec Conga 5090. Аз съм с Cecotec Conga 4090 ( 2700Ра) и съм много доволна,  страшно изненадана съм, че не оставя нито един мой и на дъщерята косъм по килима.

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 22:31 от antonka

# 86
  • Пловдив
Laughing
Тази, за която говориш е 8000Ра и е Cecotec Conga 5090. Аз съм с Cecotec Conga 4090 ( 2700Ра) и съм много доволна,  страшно изненадана съм, че не оставя нито един мой и на дъщерята косъм по килима.
Е т'ва пък робот ли е? Скръндза Sob Laughing Smiley Бива, бива, ама за срамотиите.Smile Започвам да осъзнавам колко е интелигентен моя, който се оказа и хаймана - не се прибра бе  Joy Интелигентно си ги завалва, събира на снопчета и не ги събира, за да ми натрие носа колко е мръсно у нас. А аз загубената се жалвам, че не работи както трябва. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 87
  • на Мелмак
Е, не те разбирам? Ти за толкова пари какво искаш все пак? Joy
Под 3к хич и не ги и поглеждай!

Пп, с добри чувства Hug махни го, върни го!

# 88
  • Пловдив
Е, не те разбирам? Ти за толкова пари какво искаш все пак? Joy
Под 3к хич и не ги и поглеждай!

Пп, с добри чувства Hug махни го, върни го!
Ще, ама нека се прибере Simple Smile Ако не друго,  то поне чувството ми за хумор остава читаво Simple Smile

# 89
  • на Мелмак
Надявах се така да го приемеш Wink

Общи условия

Активация на акаунт