Прахосмукачка робот- 19

• 67 209
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • Точно където трябва
Пуснах я сутринта, всъщност вече 2 часа се занимавам с нея. Не иска и не иска. Първо минаваше само една част от стаята. После мина по диагонал половината стая, абсолютно хаотично и се прибра. Пусках я около 7 пъти. Последните 2 просто тръгне, направи едно кръгче на 50см. и се прибере. Вчера поне минаваше като по учебник, само дето боклука остана...

# 91
  • Варна
Ти с какъв робот беше да не търся назад в темата?

# 92
  • София
Пуснах я сутринта, всъщност вече 2 часа се занимавам с нея. Не иска и не иска. Първо минаваше само една част от стаята. После мина по диагонал половината стая, абсолютно хаотично и се прибра. Пусках я около 7 пъти. Последните 2 просто тръгне, направи едно кръгче на 50см. и се прибере. Вчера поне минаваше като по учебник, само дето боклука остана...

roborock-a ми прави така когато има проблем с мрежата и не може да се ориентира. Рестарт на рутера, рестарт на прахосмукачката, също ако не помогне.

# 93
  • Точно където трябва
Роборок S 55.  Това го направи само в стаята, в която е станцията. Нося го на ръце до другите, там такъв проблем нямаше.  Кухнята я чисти без проблем. Но килимите са на 50% мръсни. Минава отгоре, замазва, влачи косми и не засмуква добре. Освен това не вдига и леки шушки. Сега пък не мога да извадя контейнера за боклук. Подозирам, че тук аз съм прецакала нещо. Сега прочетох, че не трябва да се слага мокър. Мисля, че не е бил съвсем сух.  Сутринта от 8 до 13 се занимавам с него. Това вече 3- та събота. Равносметката за загубено време и нерви не е в негова полза. Вече искрено го мразя. Следобед ще си изчистя с другата, че вече ми писна. Следя го какво прави , къде ходи, защо така, защо иначе, чистя му четката 30 Мин. И детето го мрази. 3- та седмица му мърморя да ме остави, че се занимавам с китайчето.

# 94
Здравейте! Обмислям закупуване на робот hobot 298.
Интересувам се с какви препарати роботи?
От къде се закупуват?
Каква им е цената и за какви квадрати стига едно шише приблизително?
Безопасно ли е почистването от външна страна на прозореца? Има ли вероятност от отлепване и падане?
С едно зареждане каква площ се почиства?Сам ли спира, когато свърши със съответния прозорец или чисти докато бъде спрян?Подложките перящи ли са? На колко време се сменят?
Извинявам се за многото въпроси, но не е евтино удоволствие и обстойно проучвам.

# 95
  • Варна
@ellie,през приложението ползваш ли го,пробва ли на максимална мощност как чисти? Филтъра със сигурност не трябва да е мокър,няма такава пропускливост на въздуха,така може да изгори и мотора.
Аз не разбрах,винаги ли е бил така или от скоро ти създава проблеми? Пиши и във фейсбук групата,там това е най-масовия робот.

# 96
  • Точно където трябва
През приложението е. Настроен е на 4- тата възможност, турбо. Предните са стандарт, медиум и още една, не я помня. В този ред на мисли, като е на най-слаба степен, нормално ли е да не се усеща промяна в мощността, когато е върху килим. То и на предишната не се усещаше. Той е нов, преди 20 дни го получих и още чакам да видя файда от него.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 97
  • на Мелмак
Препоръчвам този с две ръце и два крака Grinning

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B079QM5GL9/ref=ppx_yo_mob_b_track_ … ie=UTF8&psc=1

Бюджетен и даже и чисти. Взех го на 175 евро. Според ММ чисти по-добре от ЛГ - в което беше влюбен допреди тази Румба Wink

# 98
През приложението е. Настроен е на 4- тата възможност, турбо. Предните са стандарт, медиум и още една, не я помня. В този ред на мисли, като е на най-слаба степен, нормално ли е да не се усеща промяна в мощността, когато е върху килим. То и на предишната не се усещаше. Той е нов, преди 20 дни го получих и още чакам да видя файда от него.Stuck Out Tongue Winking Eye
Явно е дефектна бройка. Принципно робота би трябвало да чисти много добре. Случват се и такива неща. Ето съфорумката с румба 980 също има сериозни проблеми. Нейния също не чисти, а модела й като цяло е много добър.

# 99
  • Варна

За да увеличава мощността си при качване върху килим,трябва да активираш тази опция в приложението. Изгледай този клип: https://www.youtube.com/watch?v=oVcd-LCj0bA&feature=youtu.be … kgYOVTyrQ9nhI6AdQ

# 100
  • Точно където трябва
И това съм настроила. Изгледах клипчето, не видях нещо, което сама не съм намерила. В см. не съм пропуснала нещо в настройките.
Резонния ми въпрос- какво да го правя, ако приема, че е дефектен? Поръчан е от Алиекспрес. Къде мога да го рекламирам, изпращам и т.н.? Изобщо какви са ми опциите? Освен да пия една студена вода.

# 101
И това съм настроила. Изгледах клипчето, не видях нещо, което сама не съм намерила. В см. не съм пропуснала нещо в настройките.
Резонния ми въпрос- какво да го правя, ако приема, че е дефектен? Поръчан е от Алиекспрес. Къде мога да го рекламирам, изпращам и т.н.? Изобщо какви са ми опциите? Освен да пия една студена вода.
Пиши на продавача и виж какво ще ти предложи. Обясни му за проблема.
Питай и във фейсбук групата, там ще те посъветват, повечето от там са ги купили.

# 102
  • Варна
Общо взето връщаш го на продавача.Ако е дошъл от европейски склад-пращаш го там.Връщането е за тяхна сметка,но ще имаш много приключения с продавача докато се съгласи да ти го замени.Трябва да пуснеш диспут в Алито.

# 103
  • на Мелмак
Даа, с Алито е малко тото.

# 104
  • Пловдив
Явно е дефектна бройка. Принципно робота би трябвало да чисти много добре. Случват се и такива неща. Ето съфорумката с румба 980 също има сериозни проблеми. Нейния също не чисти, а модела й като цяло е много добър.

Абсолютно вярно! Просто съм изтеглила късата клечка. В крайна сметка важно е крайния резултат да е положителен иначе и аз като elliee
Вече искрено го мразя. Следобед ще си изчистя с другата, че вече ми писна. Следя го какво прави , къде ходи, защо така, защо иначе, чистя му четката 30 Мин. И детето го мрази. 3- та седмица му мърморя да ме остави, че се занимавам с китайчето.
Започвам да се смея като си представя как изглеждаме отстрани Simple Smile Simple Smile Единствена разлика виждам в думата "седмица", щото при мен си бяха дни Simple Smile И най- ми е кеф като дойде някой приятел и като каже...."А къде ти е роботчето"? Вече отговарям: "Изпратих го до Варна за прясна риба" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт