Прахосмукачка робот- 19

• 67 258
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, слагате ли препарат в резервоара с водата и ако да какъв?
Аз да- Фрош слагам.

# 346
Хей, здравейте. Искам да си вземем бюджетен вариант на робот. Не държа да има моп. Видях, че тази седмица ще има в Лидл. Марката е Silvercrest. Някой с впечатления от него?

# 347
Слагам. Не знам какъв е, наливен, някакъв професионален от приятелка, която работи в хотел.

И аз съм много доволна от моята Конга 4090. Wild_rabbit, мокриш ли мопа преди да я пуснеш? Аз го мокря с топла вода и така я пускам да чисти. В интерес на истината никога не съм гледала каква точно следа оставя, но винаги е мокро всичко и като изсъхне е много добре изчистено. Още нещо важно според мен, с мопа я пускам на scrubbing. Тогава вече няма как да не мине хубаво навсякъде. Но за площ 120кв. може да се наложи да допълваш вода, защото ползва повече. Търка повече.

# 348
  • Русе
Хей, здравейте. Искам да си вземем бюджетен вариант на робот. Не държа да има моп. Видях, че тази седмица ще има в Лидл. Марката е Silvercrest. Някой с впечатления от него?

Так и никой тук не писа дали е купил и как е Sad

# 349
В книжката на конгата пише че може стига да не е корозивен. Аз не слагам пускам сравнително често мопс и няма нужда от препарат. Иначе каквото съм чела по различните групи е че на тези които са с гравитачно подаване на вода няма проблем да им се капне малко препарат, а тези които са с помпа само изобщо не трябва да им се слага защото им се запушват трабичките. Повечето хора слагат по малко така че кои както прецени за себе си.

# 350
Моиля, не ме пращайте да чета всички теми, спряла съм се на Xiaomi, но кой модел чисти добре килими? Не са много рошави, тип Шаги, но не от най-косместите. А за лятото имаме синтетични, около 1, 5 см са високи.

# 351
  • софия
Аз съм с S5 и нямам драма с килимите. Доволна съм. Ако сега ще купувам, бих взела s5max.

# 352
Аз съм с S5 и нямам драма с килимите. Доволна съм. Ако сега ще купувам, бих взела s5max.
Благодаря! Почвам да я издирвам.
Редактирам се: някакъв по-бюджетен вариант, който да чисти добре килими?

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 13:24 от malika$

# 353
Xiaomi 1C чисти добре, на село сме си занесли  един. Там чисти от старите персийски килими и се справя супер.
https://dedal-robot.com/Xiaomi-Mi-Robot-Vacuum-Mop-1C-Prahosmuka … bivBoCMsIQAvD_BwE

# 354
Вече се продава новият модел с камерата - S6 MaxV (в Германия), опитвам се да намеря дали някой тук я предлага също?

# 355
Xiaomi 1C чисти добре, на село сме си занесли  един. Там чисти от старите персийски килими и се справя супер.
https://dedal-robot.com/Xiaomi-Mi-Robot-Vacuum-Mop-1C-Prahosmuka … bivBoCMsIQAvD_BwE
Щом чисти килими ще се взема!

# 356
Здравейте!Отдавна искам да си купя роботче и толкова отдовна ви чета......Питането ми е свързано с това че всекидневната ми е на две нива.Как ще се справи там робота?Няма стълби а само едно прагче около 10см.Спряла съм се на Roomba 980.Сега е на промоция в Е маг.

# 357
  • София
Здравейте!Отдавна искам да си купя роботче и толкова отдовна ви чета......Питането ми е свързано с това че всекидневната ми е на две нива.Как ще се справи там робота?Няма стълби а само едно прагче около 10см.Спряла съм се на Roomba 980.Сега е на промоция в Е маг.

safira, 980 е супер, ще останеш доволна. Но прагчето няма как да го преоодолее, не мисля че има робот, който би могъл...можеш да пускаш робота да чисти в едната част, после ръчно да преместиш в другата Wink

# 358
  • Sofia
Момичета и момчета, нищо не разбирам и не знам, какво да търся.Трябва ми бюджетен вариант на прахосмукачка робот, който да може да мие пода. Апартаментът е малък 80 м2, само ламинат и гранитогрес, без килими. Проблемът е в банята, такива плочки си избрах, че здравето ми взеха! Толкова са грапави, че с каквото и да ги миеш, след 10 минути стават, все едно не са мити 2 седмици. 🙄 Досега разчитах на парочистачката, но нещо й стана и отказа да работи. За да измия тъпите плочки, трябва да лазя на четири крака с микрофибърна кърпа - остава чисто само за 10 минути, една капка вода да капне и стой та гледай. Толкова са грапави, че само две тръквания "изяждат" (стопяват) грапавото на гъбата. Писна ми, моля ви помагайте. 😀

# 359
Знам ги тези плочки, но роботчеъо няма да се справи там.
Ние имаме такива в едната баня

Общи условия

Активация на акаунт