Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 26

• 34 879
  • 727
  •   2
Отговори
# 150
  • Бургас
......
Ужасно много исках да гледам този сериал, но не открих субтиттри. Ти как успя?
  evanescence , Трудно! Disappointed Relieved
Скрит текст:
В торента на еп. 1 имаше препратка към сайт със субтитри за епизода. Там с търсачката намерих субки до еп. 4 , ако помня правилно! По тази причина, последните 2 еп. ги теглих от руски тракер и ги гледах с руски дублаж! Confounded Не обичам дублиране на оригиналните гласове, но като не разбирам английски, това е единствената ми опция.

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 17:51 от lady Koup

# 151
  • София

Тиф, леле ама аз веднага спрях, изобщо не съм гледал субтитрите. Малийй каква грешка от моя страна.
Скрит текст:
Сега погледнах, ами да, според мен е одраскана. Значи няма хепи енд. И свършва като повечето хорър филми...
То ето защо имаше толкова протяжни и безсмислени последни 15 минути, за да има 'уау' момент след кредитите.
Но това не променя генерално негативното ми мнение.
Но благодаря ти, така между другото е по-реално и добре, защото демонът бе подозрително пасивен, а явно е имал план гадината... Wink

# 152
  • Чужбина
Ауууууу ...

Скрит текст:
Холи е одраскана. Това поне става като за край.

Ама пак няма да го гледам.

# 153
И аз не съм разбрала,отивам да превъртам.

# 154
  • Sofia
ЦЦЦЦ и аз към отбора на недогледалите…..Open Mouth
Скрит текст:
Това би  осмислило финала . Ще догледам, благодаря за уточнението.
.

# 155
  • Вестерос
Да ви кажа и аз по принцип спирам като видя надписи, но се заблях и така видях сцената, даже чаках втора след вторите надписи, ама Ц Grinning

# 156
Аз след първите Авенджърс изградих навик да гледам след надписите и все съм в очакване, ето така не проспах и на  Sharp objects  краят  Grinning

# 157
Изгледах след надписите 😁
Скрит текст:
Така.Холи кога е одрана?Гледах пак срещата им в пещерата и той дори не я доближава.Или психясалият я е одрал?Или Клод?Пак отворена врата.Иначе поне се разбира, че Теди е оневинен и е отворен случая с Франки.

# 158
  • Вестерос
Аз след първите Авенджърс изградих навик да гледам след надписите и все съм в очакване, ето така не проспах и на  Sharp objects  краят  Grinning
А аз го проспах, че теглих наново Grinning И даже днес като ви писах и се сетих за него.

Лещичка, и аз не разбрах и аз връщах и нищо не видях. Ама то беше и малко тъмница.

# 159
Хора,моля,ако още някой е гледал The little drummer girl,да сподели впечатления!
Преди време бях започнала един сериал на телевизия Холмарк, When calls the heart. Богаташка щерка става учителка в малко миньорско градче, нещо като в Дивия запад, като цяло приятно, не много натоварващо сериалче. Миналата пролет го почнах и есента вече бях изгледала всички серии,излезли досега. Вече са стигнали до седми сезон и онзи ден в замундата са пуснали новите серии. Отделно излезе и първи сезон на спинофф, When hope calls, което май е дори още по-лекичко сериалче,за две сестри,които управляват сиропиталище, също в малък град в Дивия запад. Общо взето, двата сериала се въртят предимно около битовизми,с включена тук-там малко романтика, но както казах, приятни са и не много натоварващи.

# 160
  • Вестерос
Първият ми е любим, следя го от 2 сезон Simple Smile Новият не съм го гледала още, те бяха в няколко серии.

# 161
  • Sofia
За финала на "Другият"...
Скрит текст:
Холи определено е одрана..., но как е станало това?..и това че "видя Джак", ме навежда на отворен финал.  Но гледайки отново  епизода на 32 минута  има момент, който в близък план показва качулка от суичър и нещо под нея.....или нещо такова виждам. Ако някой е чел книгата, моля да сподели.

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 20:52 от Lady Royal

# 162
  • Somewhere far away
За финала на "Другият"...
Скрит текст:
Холи определено е одрана..., но как е станало това?..и това че "видя Джак", ме навежда на отворен финал.  Но гледайки отново  епизода на 32 минута  има момент, който в близък план показва качулка от суичър и нещо под нея.....или нещо такова виждам. Ако някой е чел книгата, моля да сподели.
Скрит текст:
В книгата няма място за отворен финал. но е ясно че сериала като отделно изкуство, като визуално изкуство, то не е на сто процента копиране и има различни неща. в книгата всъщност самата Холи нанася финалния удар с подръчно направено оръжие, което е доста нелепо но ефективно - чорап пълен със тежки сачми. доста хитро и логично, като имаме предвид че пещерата ще се срути при силен шум т.е. не можем да използваме пистолет или друго огнестрелно оръжие. След това си съгласуват версиите, разказват на местната полиция и си тръгват. В сублимната част  има много други променени детайли, например Клод изобщо не отива  с тях в пещерата и  изобщо не присъства на цялата тази сцена, Хоскинс не се самоубива, а до края мрази Ралф и  макар отровен от змията с последни сили се опитва да стреля, при което Ралф реагира по -бързо и е принуден да го убие. Накрая Холи казва че много ще се радва да работи отново с Ралф, но вече не би работила по никакви случаи с убийства. не би могла да го понесе. Това е последния ѝ такъв случай.
Всичко това взето предвид, последните минути са  повече по книгата. изнасят пресконференция, оневиняват Тери, жена му и децата му най-накрая са спокойни и не се страхуват да излязат от вкъщи и всички се връщат към нормалния си живот.  и край. За съжаление поне аз не видях никакви отворени вратички, защото просто няма втора част на тази книга. ще се радвам на втори сезон, но ако има той няма да е по Кинг и няма да е същото  този сезон наистина пази атмосферата въпреки разликите с книгата. но ако има втори сезон той ще е друга бира, съвсем различна атмосфера. 

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 21:24 от Deathcrush

# 163
  • Sofia
Deathcrush, благодаря ти за  пояснението...и краят.
Скрит текст:
Разбирам, че е съвсем нормално филмовият сюжет да се интерпретира доста по различно от книгата...но очевидно финала е краят на сагата...и липсва очакване за още нещо...

# 164
  • Somewhere far away
Предвид големия интерес нищо чудно и да има втора част. Надеждата умира последна както се казва. Както стана  със Сиянието, Кинг е написал втората книга заради многото въпроси /'Какво се случва с малкия Дан?'/ и големия интерес, които получава от хората, така и тук  това е напълно възможно.
Времето ще покаже. Wink

Общи условия

Активация на акаунт