Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 26

• 34 882
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
Новия сериал на Фийби Уолър-Бридж Smile Хареса ми.

# 166
  • Бургас
Гледах една серия на Noughts + Crosses ...WTF ?!?!Kaкво трябва да значи това?Леле! Scream

# 167
Миналата година гледах Чернобил - невороятен, ще е от тези, които се помнят цял живот,
Мандалореца - аз съм фен на Междузвездни войни и съм доволна от сериала, даже си налагах да гледам по един епизод, за по-дълго удоволствие Simple Smile
Stranger Things/Стрейндър тингс - 3 сезона - гледах го с тийнейджърката вкъщи супер е. Сега търся нещо подобно, ако някой може да ми препоръча
Lost in Space -2 сезона - много неща ме дразнеха в този филм, но го изгледах до край. Нямаше какво друго да гледам тогава...
Сега ще гледам Star Trek: Picard - като дете гледах Стар Трек, всяка вечер с интерес, дано и този да ми хареса.

# 168
За съжаление създалата се ситуация предразполага да се гледат сериали, филми, да се четат книги и не на последно място - да обърнем повече внимание на най-близките си хора.

Така че изберете си як сериал и се отдайте на отдих с любимите хора.

Смятам да подкарам Фарго. Време е да поправя грешката, че не съм го гледал, сега е точно време да оправя този пропуск...

Нула нула нула също ми е в полезрението.

# 169
  • Чужбина
Фарго е як сериал.

# 170
Аз една година се каня да гледам вторият сезон на Westworld, то излезе трети, та май това ще зяпам  Simple Smile

# 171
  • Вестерос
Кога е излязъл трети?

# 172
Ох, Тифани, извинявай, няма го. Гледах трейлър и видях, че в го има 3 сезон, но като го отвориш няма епизоди Sad та, съжалявам за грешната информация.

# 173
На 16-ти март е премиерата на 3-ти сезон в САЩ. Скоро ще го гледаме Simple Smile

# 174
  • Чужбина
Ако някой не е гледал 2-ри сезон, сега е моментът.

Но аз се чудя, дали си заслужава повторно гледане.

# 175
На мен първият сезон ми беше харесал, но просто не беше нещо, което съм изгледала на един дъх и чаках да ми дойде настроението (1г) да почна вторият.

# 176
Аз го гледах и през торентите, и по НВО, а гледах и ревюта в Ю тюб, така че си го спомням добре Simple Smile Наскоро пак повтаряха по телевизията, даже може би още върви...

# 177
Кой сезон свършва с избиването на хората и бягането от арената?Първи?Май и аз съм изпуснала втори сезон,поне ще имам какво да гледам докато излезе трети.Гледах тъкмо трейлъра,еха нищо общо с първи сезон,май верно ми се губи цял един.

# 178
Част от действието във втори сезон върви отзад-напред и е много объркващо. Не знам дали да пиша какво се случва на финала, защото ще е огромен спойлер... Имаше битка и накрая на втори сезон.

Скрит текст:
Долорес вече е извън парка.

# 179
Аз не вярвах, че Западен свят ще ми хареса, не изглеждаше изобщо мой тип сериал. Но се оказа, че ми беше много интересен. За съжаление втори сезон четох, че бил много тъп, та още не съм го пускала.

Скрит текст:
В първи сезон много ме издразни онова тъпото китайче, заради което стана мазалото. Трябваше още веднага да shut down-не Мейв и да рипортне.

Общи условия

Активация на акаунт