Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои от предложените сериали в анкетата и защо са харесвани?
Кои са някои популярни сериала, които не са включени в анкетата?
Какви са мненията за сериалите, които не са включени в анкетата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои от предложените сериали в анкетата и защо са харесвани?
Анкетата включва множество предложения за сериали, като "Чернобил", "Вещерът", "Тъмните му материи", "Мандалорецът" и други. Участниците изразяват положителни мнения за тях, като споделят, че „Чернобил“ е тежка, истинска и въздействаща история, „Вещерът“ е харесан без предварително четене на книгата или игрите, а „Тъмните материали“ представляват уникална книга, която им е харесала. "Мандалорецът" също беше споменат като харесван сериал.
-
Кои са някои популярни сериала, които не са включени в анкетата?
Формулярът включва различни предложения за сериали, които не са включени в анкетата, като „Истина или предизвикателство“, „Години и години“, „Денят на бащата“, „Флиабаг“, „Карнавал Роу“, "Това сме ние", "Пийк Блейдърс", "Грешникът", "Магьосниците", "По-добре повикайте Саул", "Извънземно" , „Л.А.'s Finest“, „11.22.63“ и други.
-
Какви са мненията за сериалите, които не са включени в анкетата?
Участниците споделиха своите мнения за сериали като "Truth be told", "Years and Years", "Fleabag", "Carnival Row", "This is us", "Peaky Blinders", "The Sinner", „Магьосниците“, „По-добре повикайте Саул“, „Извънземно“, „Л.А.'s Finest“ и 11.22.63, изразявайки различни мнения за тях. Някои бяха харесани, докато други не бяха удовлетворяващи за участниците.
-
Какви са някои от впечатленията за телевизионните предавания, обсъдени във форума?
-
Какво мислите за телевизионния сериал '11.22.63'?
Здравейте!!
Преди няколко дни изгледах сериала See със страхотния Джейсън Мамоа. И страшно много ми хареса. Единстнствения минус за мен е че бяха много малко епизоди.
И след това при мен настъпи една суша от сериали. Търсих си сериал, които да е с повечко епизоди излезли и да заеме повече от времето ми. Пробвах сериала Medium. Четейки за него ми се стори супер интересен . Обаче издържах точно 20 минути от първи епизод. Следващия сериал бе Blindspot. Изгледах първи епизод. Не беше лош. Обаче после си казах, че не ми се гледа нещо толкова сериозно, нещо толкова крими и екшън. След това моя приятелка ми препоръча сериалът Moon Lovers. Тъй като тя е голям фен на всичко корейско, включително и сериали. И между другото преди много години бях гледала един корейски сериал, изключително интересен ми беше. Обаче беше излязал само първи сезон. И сега убий ме не мога да се сетя името му. Разказваше се за едно момиче, което умира и се превръща в ангел мисля. След това трябваше да бди над хората и да ги пази. Имаше една сцена как пада от много висока сграда върху кола. И така май умираше. Моля ви ако някой го е гледал или му говори някой да ми пише. Благодаря от сърце. Та за Moon Lovers- ами добра идея, обаче твърде много ми дойдоха тези твърде дълги влюбени погледи. И най-накрая вчера успешно започнах нов сериал. Rick and Morty. Същност съм имала нужда от нещо такова, супер разтоварваща анимация. Много ми харесва и много ме забавлява. А освен това всяка вечер си преповтарям и See за да го покажа на приятелят ми. И на него много му харесва. Каза че му напомня малко на ГОТ и на Викинги. Та това е от мен. Сигурно не се случва само на мен - това изпробване на сериали. Бъдете здрави и гледайте много сериали!!