Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 26

• 34 938
  • 727
  •   1
Отговори
# 315
МоарейнД, много благодаря за препоръката за Кранфорд - как съм го пропуснала до сега, не знам, но е супер!
Обожавам тези сериали на ББС, моля, ако има още подобни, дами, препоръчайте ми.
Гледала ли си сериала по романа на Зола "Дамско щастие" The Paradise https://www.imdb.com/title/tt2391224/?ref_=fn_al_tt_1

Закъсах го, МоарейнД, няма сийдове за 4 и 8 епизод от сезон 1...

Скрит текст:
МоарейнД, много благодаря за препоръката за Кранфорд - как съм го пропуснала до сега, не знам, но е супер!
Обожавам тези сериали на ББС, моля, ако има още подобни, дами, препоръчайте ми.
Гледала ли си сериала по романа на Зола "Дамско щастие" The Paradise https://www.imdb.com/title/tt2391224/?ref_=fn_al_tt_1

Еха, супер! Слагам си го в листа за гледане, благодаря ти! Simple Smile
От 3 часа съм го свалила, но от S01E03 няма сийд..Cry
Скрит текст:
Препоръчвам The Marvelous Mrs. Maisel, но втори сезон излезна отдавна и няма и няма бг.суб!
Много бързо говори и е трудно ако не си със супер добър английски.

Аз свалих епизод 3, мога да дам сийд, а ти успя ли да свалиш епизод 4 и 8? Да пуснеш насам сийдове...

# 316
  • България
Аз свалих епизод 3, мога да дам сийд, а ти успя ли да свалиш епизод 4 и 8? Да пуснеш насам сийдове...
Теглих го преди години и вече ми е на външния хард, изтрила съм и торента.
Има го при руснаците и като гледам има сийд:
Вече почти всичко търся там, при нас или го няма, или не може да се изтегли.
Ако не ти се чете на руски, гледай файловете да са със същия размер и си тегли български субтитри.

# 317
И аз изгледах преди време Paradise, явно е имало сийд тогава.. Също обичам подобни и всичко на BBC! Ще потърся Cranford, мерси!
Аз бих препоръчала Poldark - https://www.imdb.com/title/tt3636060/

Последна редакция: пт, 03 апр 2020, 19:14 от Сиси ♥♥

# 318
И аз много харесвам Полдарк! Супер беше сериалчето. Липсва ми.
Дано се завърне с нови сезони.
Сега четох, че нямало да могат да снимат последните две серии на Empire, но били снимали малко от 19-ти епизод и щели да правят така някакъв финал на 21-ви април. Дано бива.

# 319
  • София
И таз хубава. Дано го завършат като хората с някакъв ясен и хубав край, че вече 3 сезона едвам им издържам простотиите. А толкова хубаво започна всичко. Аз сега съм на 11 епизод от последния 6 сезон.

# 320
Е той без това си е сапунка, но Куки ще остане в историята. Wear Crown
Ама как крият "ампутирания" крак на Лушъс. Satisfied Припка си човека, ни ALS го мъчи, ни крак. Аз си пускам началото и края на всяка серия, ако ми се занимава превъртам малко през 5-10 минути. Имам да гледам 3 серии, но май ще изчакам да пуснат и финала и ще си ги пусна наведнъж. Smile

# 321
Изгледах Unorthodox и много ми хареса! Не знам по принцип много за евреите, ама всички ли са такива откачалки или само определени групи от тях?

# 322
Изгледах Unorthodox и много ми хареса! Не знам по принцип много за евреите, ама всички ли са такива откачалки или само определени групи от тях?

Гледах, че има доста висок рейтинг.

Разбира се, че не ... Във всички религии има фанатици. В абсолютно всички.

# 323
See ще има ли втори сезон?

# 324
  • Вестерос
Не съм сигурна, май го подновиха.

Спрени

Deputy
October Faction
V Wars
 Messiah

Подновени

Locke & Key
Castlevania

# 325
Съжалявам, че ще повторя момичетата по-горе - в момента и аз съм в средата на първи сезон "Полдарк" и задължително ще се гледат всичките 5!
Освен това горещо препоръчвам "Север и юг" - 4-сериен филм на ББС (от 2004) по роман на Елизабет Гаскъл.
Така като гледам хубавия списък от първа страница, ще се гледат всички от Исторически/Kостюмни драми/Биографични.

# 326
  • SF
Утре новият сезон на La casa de papel! Да не забравите!

Къде го гледате?

# 327
в нетфликс

# 328
В Замунда го има от вчера, вече е в списъка с най-теглените торенти Simple Smile

# 329
  • Вестерос
Аз го почвам след малко.

Вчера свърших с Отчаяни съпруги. За пръв път го гледах накуп. Изключителен!

Общи условия

Активация на акаунт