Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 26

• 34 960
  • 727
  •   1
Отговори
# 330
Изгледах Unorthodox и много ми хареса! Не знам по принцип много за евреите, ама всички ли са такива откачалки или само определени групи от тях?

И на мен много ми хареса. И защото темата за ортодоксалните евреи ми стана много интересна, днес ще започна да гледам Shtisel - 2 сезона са.

# 331
  • Sofia
Аз изгледах на един дъх Zero Zero Zero - много ми хареса, нестандартно представяне на времевия момент, реалистично и кърваво. Мой тип сериал определено.

# 332
"Мистериите на Франки Дрейк"много ми допада.

# 333
  • Вестерос
Останаха ми 3 епизода от Казата, ама прочетох кофти спойлер без да искам  Sad((
Някой изгледа ли го , за да го питам дали е верен?

# 334
  • София
от 15 април по HBO и HBO GO започва доста очаквания:
Мисис Америка
https://www.imdb.com/title/tt9244556/?ref_=ttfc_fc_tt

с Кейт Бланшет, Роуз Бърн, Елизабет Банкс, Сара Полсън и Джеймс Марсдън.

# 335
Изгледах Unorthodox и много ми хареса! Не знам по принцип много за евреите, ама всички ли са такива откачалки или само определени групи от тях?
Не всички са такива, разбира се. За да не е спам - изгледах Fauda не беше лош. Хареса ми тази тематика откакто изгледах Caliphate - той доста ми хареса, дано да има още сезони.

# 336
  • Mediterraneo
Гледахте ли La casa? Обичам го този сериал!

На трети сезон съм на Luther с Идрис Елба! Невероятен този Идрис, и него го обичам Simple Smile Сериалът е добър, препоръчвам( има 1-2 слаби звена, но се преглъщат лесно).

# 337
Гледах един епизод на Касата, полека ще го изгледаме. Първия беше добре като за загрявка да си припомним кой кой е

# 338
  • София
Касата има ли субтитри?

# 339
  • Mediterraneo
Не знам, аз го гледах в Нетфликс на испански.
Хепи, как успявате малко по малко да го гледате? Пряко сили успяхме на два пъти по 4 серии Simple Smile Децата не излязоха 8 часа от тяхната стая, докато не го изгледаха, не мирясаха( а и им казах, че не искам да ги виждам, докато не го изгледам и аз, по физиономиите им виждам спойлери).

# 340
И аз мислех че така ще стане, но имах изпит, детето курс, изобщо по лични причини Simple Smile А и много се преситихме на всичко с това ИП.

# 341
  • sofia
В Нетфликс има един сериал „ Манифест„ , много ми допадна

# 342

И на мен много ми хареса. И защото темата за ортодоксалните евреи ми стана много интересна, днес ще започна да гледам Shtisel - 2 сезона са.

Този сериал Netflix веднага ми го съджестна, но засега смятам да се разтоваря малко от тези евреи, че съм доста disturbed Sad все едно гледах сериал за онези забулените мюсюлмани, много ми беше потискащо.
Вкъщи гледаме Sillicon Valley, не очаквах да е толкова добра комедия. Добре че има цели 6 сезона, че да ни стигне за повече време. Също почнах днес и Most Beautiful Thing на Netflix - бразилски сериал, който изглежда доста жизнерадостен и разтоварващ.

# 343
  • Вестерос
Eee хем сте го изгледали, хем никой не предложи да го питам каквото имах да питам...

....

Изгледах и 6 серия за това, което исках да ви питам всъщност, оказа се верен спойлера

Скрит текст:
Найробииииииииииииииииииии SobSobSobSobSobSobSobSobSobSobSobSobSob

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 21:05 от Tiffany А

# 344
  • София
What We Do in the Shadows
https://www.imdb.com/title/tt7908628/?ref_=nv_sr_srsg_0

ново вампирско шоу. 30 минутни епизоди. хорър/комедия/пародия
доста ми го похвалиха, гледам го има в ХБО ГО. мисля да го пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт