Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 26

• 34 471
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
  • Вестерос
Аз най-сетне изгледах Бодигард, интересен беше, а и главният Heart Eyes

# 436
  • Somewhere far away
Ричард Мадън е голям красавец няма спор.

# 437
Ох, много е красив, наистина. Много ми стана гадно, когато излязоха слуховете, че не е много стрейт.

# 438
  • Вестерос
Не знаех за слуховете, но е много хубав, да. Особено в Бодигард, в ГоТ беше по-дечко.

# 439
  • Somewhere far away
А  в Рокетман има забавна коса. Grinning

# 440
Ричард ми идва малко нисичък за моя вкус, но е симпатяга.
Тиф, ако не си гледала McMafia, може да го погледнеш, не е с Ричард, но е много интересен, пък и главният там също е симпатичен. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 441
Интересен финал на Devs (a.k.a. Deus). Хареса ми философското в него. За свободната воля, детерминизма, дали всичко е предопределено, има ли Бог, съществуват ли безброй много вселени както смятат доста специалисти по квантова механика. Добре го завършиха и не виждам как биха направили сезон 2.

# 442
  • Вестерос
Ричард ми идва малко нисичък за моя вкус, но е симпатяга.
Тиф, ако не си гледала McMafia, може да го погледнеш, не е с Ричард, но е много интересен, пък и главният там също е симпатичен. Stuck Out Tongue Winking Eye
Не съм, но го знам Сиднито, красавец Grinning От Гранчестър Simple Smile

# 443
  • София
Изгледах последния епизод на последния осми сезон на култовия британски екшън, Strike Back
https://www.imdb.com/title/tt1492179/?ref_=nv_sr_srsg_0

Ами не ми хареса как завърши. Отдавна можеха да спрат, още когато култовите Майкъл и Деймиън се отказаха, но хубаво продължиха, обикнахме и новите герои и.....
Скрит текст:
ги избиха и тях.
Да, има реализъм, но остава една горчивина в устата...

В смисъл аз нямам официално инфо, че това е наистина последен сезон, но по начина по който свърши мисля, че до тук бяха, а и няма смисъл от повече мъки.

Но ако някой не го е гледал, задължително да го стори. Има го в HBO GO, както и по торентите. Екшън сцените са един път.

# 444
След 2 прекъсвания, най-накрая изгледах Blindspot всички 4 сезона. Голяма лудница с възходи и падения. Хареса ми финалът на 4 сезон. Търсих тема за сериала, но е много стара и реших да пиша тук.

# 445
  • София
Какво мислиш, как ще са се спасили? Ест. че изключвам всички да са мъртви. То няма да има смисъл от нов сезон...

# 446
Какво мислиш, как ще са се спасили? Ест. че изключвам всички да са мъртви. То няма да има смисъл от нов сезон...
Icecream (исландския хакер, който им помага) спомена като ги въведе в къщата, че отдолу има тунели, които са много стари и нестабилни, но са служили за скривалище. Подозирам, че са успели да чуят свистенето на ракетата и са успели да се скрият.
Според мен 5 сезон ще е завръщането на джедаите. Но гледах, че е само 10 епизода засега или толкова са заснели

# 447
  • София
Изгледах премиерните три епизода на ''Мисис Америка'' с Кейт Бланшет. Биографична и историческа драма на Hulu.
https://www.imdb.com/title/tt9244556/?ref_=nv_sr_srsg_0

Става въпрос за началото на 70-те години в САЩ при Никсън и борбата за ратифицирането на поправката ''Равни права'' даваща абсолютното и пълно равноправие на жените спрямо мъжете. Засяга се и за прословутата поправка за абортите, която разделя Америка години наред. Има ли или няма право жената на аборт. Като интересното тук в това шоу е, че акцентът не е мъже срещу жени или републиканци срещу демократи, а по-скоро жени срещу жени. Защото най-големия противник на тази поправка за 'равните права' всъщност е... жена (Кейт Бланшет).
Любопитно шоу, но честно казано очаквах повече. Някак си не са уцелили ваксата. Но все пак препоръчвам заради тематиката и каста.
Шоуто го има в HBO.GO, по торентите не съм сигурен, че е качено все още.

Вечерница,
И аз това си помислих ама надделя повече усещането за друга сграда, съседна такава, просто защото този тунел трябва да е бая дълбок за да оцелеят при такова мощно и директно попадение. А и кога ще се преместят толкова бързо, тук говорим за секунди време за реакция. А и такава бомба ще направи поразии метри, метри в дълбочина. Абе нз, важното е да оцелеят всичките, че ме кефят до един. Simple Smile

# 448
Има го в турския сайт, но нещо играта на Кейт все не ми допада и не мога да я харесам никъде.
Чакам да излязат вторите серии на Run и Insecure, за да ги изгледам по две.
Тази седмица са финалите на Пожарите и Empire. Pensive
А в четвъртък и петък пускат финалния сезон на La casa de las flores и новия сериал Defending Jacob.

# 449
Имам следния въпрос - преди години (много години) гледах един сериал по романа "Малката принцеса". Спомням си го смътно, но помня една важна разлика между романа и сериала - накрая на сериала бащата на момичето се оказва жив (докато в романа не е).
Опитах се да го намеря, но намирам само анимация и разни филми (вклчително такъв с Шърли Темпъл).
Ако може някой да ми помогне?
Възможно е да е бил европейски сериал, не американски. Не изглеждаше скъп.

Общи условия

Активация на акаунт