Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 26

• 34 422
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
  • Вестерос
Изгледах Пожарите, на мен ми хареса финалния епизод, напълно очаквано беше така , че ще стане само не предполагах кой ще запали пожара.

# 511
В уикипедия за книгата си го пишеше всичко подробно. Бях постнала и линка тук. Спойлнах се и знаех докрая какво трябва да се случи, малко безинтересно така, но сама съм си виновна. Smile
Все пак като цяло ми хареса сериала като изключим Миа и арта й и грешката със снимката, докато е била бременна.

# 512
  • на изток от рая
Скрит текст:
Пърл отиде да се запознае с родителите си.

Скрит текст:
Логично е, но когато Миа я попита в Ню Йорк ли да отиват, Пърл отказа, казвайки, че знае точно къде би искала да отиде. А доколкото си спомням, младата Миа живееше в НЙ и там срещна Райън, който й предложи да износи бебето.
Аз мислех, че отидоха да се запознаят с родителите на Миа, но пък няма логика.

Ще ровна някъде, може да са коментирали.
А вие, ако имате предложения за подобен сериал, пишете.

# 513
Превърти си финала и ще видиш.
За подобен сериал не се сещам, но може би The Affair и ACS: Versace биха ти харесали, ако не си ги гледала де.

# 514
  • Вестерос
За мен Пърл
Скрит текст:
отиде да се запознае с бащата и майката на Миа, те бяха в такава къща.
А и родителите на Пърл са Миа и мъжа, не жената. Миа е дала своя яйцеклетка, доколкото аз разбрах, а не е износвала само детето.
ето и от книгата, само за бащата пише Mia explains about her biological father and she accepts

И аз четох за книгата подробно преди седмици. Сменили са финала!

В книгата
Скрит текст:
Иззи пали пожарите, а не всяко дете.

Izzy realizes that Moody, Lexie, and Trip have all used Pearl in their own way and becomes angry at them. Choosing a moment when they are all out of the house, she starts small fires on everyone's beds, not realizing that her mother is still in the house. Elena manages to escape the fire unharmed. After the fire, the Richardsons go to the rental home, now vacated by the Warrens, where they find that Mia has left them with photographs that have personal significance to each of them.

А това е финалът на книгата
Скрит текст:
Bebe Chow, using Mia's words as inspiration, sneaks into the McCulloughs' home and kidnaps her daughter, flying with her to Canton. The McCulloughs unsuccessfully spend thousands of dollars searching for them. Eventually, they are approved to adopt a baby from China. Mia and Pearl hit the road, planning to reconnect with Mia's family and Pearl's father. Izzy runs away to Pittsburgh with the name of Mia's parents, promising herself that if she is caught and returned, she will continue to run away until she is never forced to come back again. Elena realizes that her greatest fear, losing Izzy, has come true, and vows to spend the rest of her life looking for her daughter.

Последна редакция: чт, 23 апр 2020, 13:01 от Tiffany А

# 515
Супер, че са променили финала на Little Fires, че съм чела книгата.. Simple Smile сега ще ми е интересно..

# 516
Няма някакви големи промени. Сценария си вървеше по книгата (това, което съм чела в уикипедията) и ми хареса.
Забравих да спомена, че изгледах и зайците (Watership down). Хубаво сериалче, озвучено от известни актьори и зайчетата бяха много симпатични и умни. Blush
И тук едно трейлърче на сериал, който ми хареса.
Love life с Ана Кендрик и Скот Макнейри Heart Eyes от 27-ми май

Последна редакция: чт, 23 апр 2020, 19:36 от ~Carolina~

# 517
Изгледах Пожарите.
Въпрос:
Скрит текст:
Къде отидоха Миа и Пърл?

Още се надявам да размислят относно Good Behavior. Знам, че няма да стане, но това не ми пречи да си помечтая. Мишел Докъри правеше страхотна игра. Най-вече заради нея нямам търпение за Defending Jacob.

И аз изгледах Финала на Пожарите. Е, наистина си беше финал. Случи се всичко, което трябваше да се случи.
Хубав финал въпреки всичко. Hug
Скрит текст:
Пърл отиде да се запознае с родителите си.

Good behavior
и аз го гледах един сезон и после се отказах. Не ми се стори толкова интересен - убиец и мошеничка с черно детенце и луда майка. Иначе аржентинеца беше много готин. Kissing Smiling Eyes

Надявам се Джейкъб да става за гледане. Интересни актьори са подбрали.

Пуснах и Финала на Империя. И той беше хубав. Последното изпълнение на Хаким беше много хубаво. Blush

Скрит текст:
Тъй като мисля, че след 4-ти сезон все превъртах сериите не можах да разбера дали измислиха нещо за Джамал защо го няма в последния сезон (нали актьора сгафи и го махнаха)? И нали още от края на миналия сезон почнаха едни тийзъри, че Лушъс ще умре, а после и Куки, но не даваха как точно, очаквах така да свърши. Или са се отказали от тази идея, защото този сезон бяха предвидени 20 серии, а те заради Короната ги съкратиха и направиха някакъв финал. Ако някой е гледал по-внимателно може ли да обясни? Rolling Eyes

За Империя
Скрит текст:
Jamal се омъжи за приятелят си Kai и заминаха на меден месец. Така разакаха героя от сериала, понеже актьора сгафи. Това е и края за този герой.
Сезона е бил предвиден за 20 епизода, но заради коранавируса е съкратен с 2 епизода. Може би, ако бяха заснели останалите 2 епизода, щяха да умрат Лушъс и Куки. В момента смъртта на двамата може да се обясни, като лош сън, който така и не се е сбъдна. Друго обяснение не мога да измисля. Ако бяха заснели 19-ти и 20-ти езипод от сезона сигурно нямаше да има хепиенд за главните герои.
Поне успяха да заснемат финала на сериала макар и да не е по начина по които са искали да бъде заснет.

# 518
Да и аз така си помислих. Заради Короната се наложи хепи енд. Smile Благодаря и на теб за разяснението. Blush

# 519
  • Mediterraneo
Homeland започнах днес и преполових първия сезон. Как съм го пропуснала досега?!

# 520
Той сега тъкмо свършва сериала. Радвай се на първите два сезона, защото после не са добре нещата. Може би четвъртия ставаше що годе , другото е доста изнасилена работа.

# 521
А може да се гледа и израелския оригинал, почти сигурно е, че е по-добър (още не съм го изтеглила).

# 522
В замунда са пуснали Most Dangerous Game с Лиам Хемсуърт и Кристоф Валц, но с руско аудио. Rolling Eyes 15 серийки по 8 мин. Ще изчакам да пуснат с оригинално.
Дано пуснат и Flipped на Quibi. Heart Eyes Smile

# 523
Изгледах двата сезона на Doctor Foster, много хубав и различен сериал. Жена разбира, че мъжът й я лъже и изневерява с друга. Минава през всякакви емоционални състояния докато събере сили да се раздели с него. Хареса ми, защото разглежда психологически женската страна. Втори сезон фокусът е основно върху травмата, която родителите нанасят на децата си, когато се разделят с омраза и враждуват. Общо взето интелигентна и разумна лекарка направо изтрещява Grinning

# 524
  • Sofia
Започнах PENNY DREADFUL. Вече съм на 2ри сезон. В началото ми се поопъна малко, но след 2рата серия вече доста добре тръгна и много ми хареса

Общи условия

Активация на акаунт