Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 26

• 34 310
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
В колко часа пускат новите епизоди в HBO GO? Днес трябва да излезе 9ти епизод, но кога го пускат?

# 61
  • София
Епизодът е пуснат вече.

# 62
  • софия
май е резнат достъпа до онлайн гледането на филми. Cold Sweat
или само при мен е това? още от вчера имаше проблеми със стартирането, но днес ето това излиза на няколко платформи:

Attention
Account disabled by server administrator.

# 63
  • София
The Outsider 1.9

Еее, така ли ще свърши точно. Simple Smile
Следващия епизод ще е последен, дали ще приключат с историята, дали ще има втори сезон, не знам, но ме е яд, че бе кратък епизода.
Скрит текст:
кой бе прострелян?
стори ми се, че май беше Алек?
макар да не дадоха ясно сцената. улучи го някъде във врата, май ще си умре на място, жалко.

# 64
  • Вестерос
The Magicians е спрян. Рева!

...

Честит празник!

# 65
Better Call Saul !! Започва със замах новия. Един от малкото сериали,които стават все по-добри с всеки следващ сезон. И знаят кога да спрат. Този ще е последен. Жалко , че остава ужасно неоценен откъм награди, а е пъти по-добър от Breaking Bad.

# 66
Тъкмо изгледах новия епизод на  "Другият".Чакам финала с нетърпение. Мисля от ХБО обявиха,че ще е само 1 сезон и няма да има продължение.
Скрит текст:
Мисля че в главата го простреля по скоро и да Алек май беше.Но и доста изстрели последваха,дано бързо са се окопитили и да отвърнат и да няма други пострадали.Предполагам няма да успеят да го убият,но ще го погребат в пещерата. Или поне се надявам.

# 67
  • Вестерос
Locke & Key е подновен за 2 и 3 сезон.

Almost Family e спрян.

# 68
Тъкмо изгледах новия епизод на  "Другият".Чакам финала с нетърпение. Мисля от ХБО обявиха,че ще е само 1 сезон и няма да има продължение.
Скрит текст:
Мисля че в главата го простреля по скоро и да Алек май беше.Но и доста изстрели последваха,дано бързо са се окопитили и да отвърнат и да няма други пострадали.Предполагам няма да успеят да го убият,но ще го погребат в пещерата. Или поне се надявам.
Скрит текст:
И аз мисля, че беше Алек. Може и Анди да го отнесе. Според мен ще убият Джак и ще преследват Другия в пещерата. Там някак си ще успеят да го затрупат, за да има happy end. При Кинг почти винаги има такъв.
Втори сезон не ми се вярва да има.

Само не разбрах
Скрит текст:
Джак има ли си двойник или е само един? За тези 27 дена Ел Куко се трансформира от Тери в Клод, нали така? А Джак е само обладан?  

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 21:46 от skybye

# 69
Попаднах на един мини-сериал и се чудя дали да го започна. Казва се 11.22.63. Идеята звучи интересна. Ако някои го е гледал нека сподели мнение.. Simple Smile

# 70
Хубав е, доста хора от темата го гледахме, когато излезе. Не е страшен (като се има предвид, че е екранизация на Стивън Кинг), но е доста мрачен.

# 71
Страхотен е и въобще не е страшен.Първо книгата прочетох и с нетърпение чаках екранизацията.Доста са се постарали и ми хареса и сериала.

# 72
И от мен ЗА

# 73
  • София
skybye,
да, май нямаше време за Джак, защото го бяха приклещили така да се каже. Да, мисля, че е само обладан, макар че в този 9 епизод, дадоха за секунда как Ел Куко се обръща (в пещерата) и като че ли бе с лика на Джак... Няма много логика, но нали знаем, че този демон може да приема облика на жертвите си, така че не знам и аз. И аз за това именно питах тук след 8 епизод. Засега това е единствената лека мистерия, но и да не се даде ясен отговор не е проблем. И да се надяваме, че не е одраскал дядото... Защото и да го затрупат в пещерата, хепи енд няма да има, уф.

# 74
11.22.63 е добра адаптация по романа на Кинг, но книгата е по-завладяваща. И все пак е задължителен за гледане, защото е достатъчно добър и креативно направен.

Не успях да дочакам краят на Другият и изгледах 9-те епизода, които са налични. Доста добре. Много по-добре от Касъл Рок.

Изгледах 1-ви сезон на Кеят. Средна работа, клоняща повече към слаба такава. Тръгва обещаващо, но накрая си оставаш с чакането, защото просто не доставя. Сюжетът беше забравен за сметка на емоциналното засилване на историята. Това разследване така и не напредна, а сезонът свърши, а ти чакаш да мръдне бе, поне малко. Нуждаех се от повече. Прекалено много голота и разврат, които в един момент идват доста в повече и натежават в/у героите. Малко ме е яд, защото историята има потенциал, първите два епизода задават въпроси, но след това всичко отива в кофата. Появяват се едни пресилени и нелогични странични истории, които подкопават основната линия. Не ми харесва това разгръщане на героите, които не спират да плуват в лошия морал, водени само от първични нагони. Заснемането и актьорската игра са прилични, но диалозите са безлични, често лоши. Не горя от желание да прегледам втори сезон, но в момент на скука може да се жертвам..

Общи условия

Активация на акаунт