Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 26

• 34 874
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
E ot zamunda си тегля епизодите като излязат.

# 106
  • Свищов
Дайте някакви предложения за крими/трилър от платформата на HBO ?
Нещо от сорта на "Отворени рани", "Злокобна нощ", "Истински детектив"...

Това "Убивайки Иив" става ли ? Четох, че имало елементи на пародия и това ме отблъсква...
Изгледах Убивайки Ийв за 3 дни. Хареса ми, особено първи сезон!

# 107
Дайте някакви предложения за крими/трилър от платформата на HBO ?
Нещо от сорта на "Отворени рани", "Злокобна нощ", "Истински детектив"...

Това "Убивайки Иив" става ли ? Четох, че имало елементи на пародия и това ме отблъсква...

Здравей,
Препоръчвам два от Нетфликс - Sinner и The stranger. Втория още не съм го приключила, но е доста интересен и се надявам, че и края няма да разочарова

# 108
  • Чужбина
На The Outsider няма да има друг сезон, нали така?

В следващия епизод да чакаме развръзката ...

# 109
  • София
Ами май да, засега няма индикации за сезон 2.

Убивайки Ийв ми хареса много как започна, но след това ми стана твърде пародийно и не мога да ги взема сериозно, а това при мен винаги е било проблем. Но все пак ще догледам де. Вече приключих със сезон 1, почвам скоро и втори.

# 110
  • на изток от рая
Май не е споменаван Locke and key https://www.imdb.com/title/tt3007572/?ref_=fn_al_tt_1
Изгледах два епизода, ще ми се да чуя и нечие друго мнение.
Ставало е дума, че има сайтове, в които следите кога излиза епизод от сериал, който гледате, но дали има сайт, в който пишат всички сериали, които предстои да излязат... например, март месец?

# 111
Чудя се къде ми изчезнахте, а то имало вече нова тема. Да ни е честит победителят Чернобил, за 2019.  Аз няма да го гледам, но чувам, че бил много реалистичен.

# 112
  • в морето до колене
Ставало е дума, че има сайтове, в които следите кога излиза епизод от сериал, който гледате, но дали има сайт, в който пишат всички сериали, които предстои да излязат... например, март месец?
В сайта Myepisodes, в който аз следя сериалите има раздел Countdown - дават премиерните дати на нови сериали и нови сезони от текущите сериали.
Освен това следя новоизлизащите в Rottentomatoes - тук е същата информация като в горния линк практически, но за някои е с линкове към информационната страница на същия сайт.
А отскоро си зареждам седмичната информация и от TV Line - тук освен първите епизоди, отбелязват и сезонните финали. Но всяка седмица трябва да се зарежда новата статия.

# 113

Аз го изгледах, и някой друг го беше изгледал. Малко детска радост ми е. Предсказуем финал. Става за разнообразие.

# 114
  • на изток от рая
мячик, благодаря много!
pticasprujina, и на мен така ми се стори, ама хич няма и да го доглеждам.

# 115
Вчера изгледах See. Горе долу ставаше, но нищо особено.  Чудя се сега какво да гледам... Искам нещо, което се гледа на един дъх.

# 116
Тези дни изгледах Las chicas del cable https://www.imdb.com/title/tt5674718/?ref_=nv_sr_srsg_0 и никак не е лош за запълване на времето. Любовни драми, перипетии... Малко ми приличаше на "Гранд Хотел".

# 117
  • Вестерос
мячик, благодаря много!
pticasprujina, и на мен така ми се стори, ама хич няма и да го доглеждам.
Аз писах и го хвалех, на мен не ми е много, много детски, интересна история като цяло.

# 118
Вчера изгледах See. Горе долу ставаше, но нищо особено.  Чудя се сега какво да гледам... Искам нещо, което се гледа на един дъх.

Fauda на Netflix.

# 119
MissChanandlerBong, благодаря! Слагам го в листа. Сега съм по средата на The Stranger , ще го догледам и ще видя този.

bokonon, много харесвам The Gran Hotel. Ако и този носи същия дух ще ми хареса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт