Обещание - сериал (bTV/Kanal 7)

• 108 006
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро

# 106
Здравейтеее!
Какво ще кажете за днешния епизод?
Хареса ли Ви?

# 107
  • Балчик
Здравейтеее!
Какво ще кажете за днешния епизод?
Хареса ли Ви?
Определено, да. Харесвам сериала и се чудя сама на себе си, като си знам вкуса за сериали. Винаги ми е смешно, като дават Емир как понякога гледа жена си с лека усмивка и много влажен даже и похотлив поглед.

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 15:29 от AVA ROSE

# 108
... чак па "похотлив"... Това е само в женските фантазии. Изобщо не гледа така

# 109
И аз се включвам в темата. Започнах да гледам сериала от скоро, но много ме грабна. А не съм по сериалите по принцип Simple Smile

# 110
  • София
Здравейте, следя сериала от началото му, тъй като започна след друг сериал, който гледах. В началото ме грабна с историята около Масал, Кемал и Лейля и много се дразнех на Рейхан, Емир и Джавидан/Джемре. Сега обаче малко се пообърнаха нещата - Лейля и Кемал забиха в един сценарий и няма никакво развитие. През 3 епизодагледаме терзанията на Лейля как да остане и тъпите идеи и натиск  от страна на баща и, в полза на това тя да напусне къщата на Кемал и Масал. Вече го загатнаха, но този баща, явно изобщо не е бащата на Лейля.
Джемре - типичната обсебена от главния герой жена, която присъства във всеки сериал. Любовта и, всъщност си е чиста мания, подхранвана от майката на Емир. Очаквам да се развие още повече като отрицателен герой.
Джавидан - типичната лоша героиня. Най-веротно израснала в мизерия или сиропиталище и омъжила се за богаташ. Единствената и цел е влезе във висшето общество, дори с цената на децата си. Постоянно използва
Суна за да получава пари за дарения и подобни други, под предлог че са за ленечието и. Изолира я сякаш се срамува от нея, защото не е съвършенна. Синът си пък използва като билет за висшето общество - под предлог, че Рейхан не е подходяща за него, се опитва да му провали брака и да го събере с Джемре. Не я интересува, че синът и е голям човек и има право на мнение, нито пък че не желае да се събира с Джемре. Тя си има цел и се опитва да манипулира всеки, само за да си я постигне. Отношението и към Рейхан е продиктувано не само от нежеланата сватба, а и от отношението и, към майката на Рейхан.
Рейхан - там доскоро не можех да намеря нищо почти положително. Постоянното мълчене и примирение, заради някакво обещание, не ми бяха разбираеми. От появата на Зейнеп, образът започна да се развива. Малко по малко започна да се отстоява и по-малко да търпи. Надявам се да се развие още повече и това кравешко поведение да изчезне.
Емир - много неща не му разбирам на този герой, но най-вече безумните крайности в които изпада. Но дори и краен в много ситуации, поне има емоция в неговия образ.

Извинявам се за дългия пост Simple Smile

# 111
Днешния епизод е много хубав -любов,любов Heart Heart Eyes

Хаха,разсмяхте ме с кометарите за погледите на Емир Joy

На мен ми бият на следното -Само да ми паднеш в ръчичките и ще те схрускам малка моя сладуранке Joy нещо такова Joy

# 112
  • Балчик
Днешния епизод е много хубав -любов,любов Heart Heart Eyes

Хаха,разсмяхте ме с кометарите за погледите на Емир Joy

На мен ми бият на следното -Само да ми паднеш в ръчичките и ще те схрускам малка моя сладуранке Joy нещо такова :joy:
Нали, погледа му е мнооого красноречив, е със сигурност му падна, в днешният епизод.Laughing

# 113
  • София
Струва ли ми се или днес повтарят вчерашния епизод?

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 16:42 от Zverche84

# 114
Здравейте.
Започнах да следя сериала спорадично, гледах го в дните, когато работех от вкъщи, но вече съм редовен зрител, особено откакто сме под карантина.
Не съм гледала цяла серия на "Назови ме по име", затова на мен "Обещание" ми допадна, въпреки пропуските, безкрайното пускане на 2-3 основни мелодии и озвучаването на глас на "мислите" на героите - ясно е, че това трябва да се прави за ежедневен сериал, иначе всичко може да се сбие в максимум 80-100 серии.
Харесва ми главната двойка от сериала - Рейхан и Емир, въпреки че понякога  и двамата се държат безумно и то само, защото не говорят помежду си, а чертаят някакви сценарии в главите си, които в повечето случаи нямат общо с действителността. Но пък ми допада как и двамата се променят с течение на времето - Емир се промени, стана много по-отговорен и не е нехранимайкото, който беше в първите серии. Рейхан е нереално добра - не мога да повярвам, че след преживените унижения от Джавидан е склонна да тръгне да спасява живота й, както направи в днешната серия.
Не мога да повярвам, че може да има такива злобни същества като Джавидан и Джемре, особено Джемре в по-новите епизоди, които в момента се излъчват в Турция, е меко казано плашеща.
Благодаря на всички, които споделят информация за актьорите и други гледни точки.
Следя ви с интерес и ще коментирам, когато нещо ме вълнува.

# 115
Здравейте.
Вчера нямаше серия, заради извънредна пресконференция. Просто днес показват епизода, планиран за вчера.

# 116
  • София
Здравейте.
Вчера нямаше серия, заради извънредна пресконференция. Просто днес показват епизода, планиран за вчера.

Ясно, сега разбрах, аз го гледах вчера от voyo и изобщо не съм разбрала, че не са го давали Simple Smile

# 117
И аз благодаря за коментарите, няма значение дълги или не. То това е целта на темата и на форумите по принцип. Не фотосесии до безкрай. Да, ролята на Джемре в този сериал е точно като тази на Алев в "Назови ме по име", влюбена в главния герой, прави мръсотии на жена му, унижава я, настройва всички срещу нея.. темата за алчността и за това, че се е оженила за пари, просто се изтърква.
А ако искате да слушате едни и същи 2-3 мелодии нонстоп до безкрай, пуснете си "Назови ме по име", хаха. Между другото ,всички серии ги има със субтитри на български.
Elle Ganovska, https://www.youtube.com/watch?v=upEaHSyho-8
Приятно гледане

Освен "добро утро" и поредната порция снимки, друго имаш ли да ни кажеш? Какво ти е мнението за сериала?

# 118
Добро утро и Честит празник на всички!

# 119

Джансън Мина Гюр (Cansın Mina Gür) изпълнява ролята на Масал.
Родена е през 2013 г. в Истанбул. Майка й е учител, баща й е банкер.
Джансън е вече ученичка и е най-известният първокласник в училище
Освен в сериала "Обещание", се е снимала за реклами на сапуни АBC, Тюрк Телеком,  ВакъфБанк и Nesquik.

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 01:05 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт