Обещание - сериал (bTV/Kanal 7)

• 108 016
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
  • Лясковец
Много красиво момиченце е Масал.Искаше ми се да има някъде,където да се гледат епизодите напред с бг. превод,че пустото нетърпение ме гложди отвътре.

# 121

Мунисе Йозлем (Munise Özlem) изпълнява ролята на Лейля в първия сезон на сериала.
Родена е през 1994 г. в Истанбул. Завършва театрален факултет в Истанбулския университет.
Първо се снима в рекламни клипове на Baydöner, след което започват участията й в телевизионни сериали

През 2017 дебютира в киното като изпълнява ролята на Ирем във филма "4N1K"
През същата година се снима и в първия си сериал "Гимназиален патрул", където се превъплъщава в персонажа на Сахра. Следват "От любов към Кипър" през 2018 и "Обещание" ("Клетва") през 2019 г.

За съжаление продуцентската компания "Карамел япъм" не подписва договор с Мунисе Йозлем за втория сезон на "Обещание". Сценаристката Назмие Йълмаз решава да въведе нова женска ко-звезда в сериала като напълно премахне героя на Лейла от сценария. Целта е с новите герои да се въведат и нови истории, които да бележат втория сезон.

# 122
diziler, благодаря за труда ти да ни информираш за актьорите участващи в сериала. Много ми харесва Лейля и късата ѝ прическа в сериала. Така ми харесва повече отколкото  с дълга с коса. Мелике каква длъжност има в
имението защото тя се ползва с по-голямо уважение от другата прислужница?Харесаха ми Емир и Рейхан в тази серия, а така също за мен специално паралела когато Джавидан беше затворила детето и после когато тя беше затворена от лихварите - тоест всяко нещо се връща. Сигурна съм обаче че тя не го осъзна.

# 123
Много беше хубава днешната серия Purple Heart

diziler, благодаря за информацията! Flowers Cherry Blossom

# 124

Гюл Арджан Гюрсес (Gül Arcan Gürses) изпълнява ролята на Джавидан.
Кино и телевизионна актриса. Родена на 20 октомври 1959 в Анкара.
Завършила е Анкарския университет и Държавната консерватория в столицата.
Омъжена е през 1984, има 4 деца: Шебнем, Баръш, Йозгюр и Чааръ.

От 1986 играе в в Държавния театър на Анкара. Това е и годината, в която получава първата си роля във филм: "Големият взрив".  През 1988 се снима и във филма "Микроб".
Първия сериал, в който се снима е "1001 лица" през 1994. Следват: "Не гледай нея, гледай мен"-2000, "Бялата роза"-2002, "Много добър екип"-2007, "Между два свята"-2014, "Назови ме по име"-2016.

Последна редакция: вт, 14 апр 2020, 16:31 от diziler

# 125
Спойлер:

Лейля умира! Кемал има нова жена, с която много се обичат!

# 126
Серията, която даваха вчера, харесвам много. Емоции, осъзнаване и признаване на чувства, страхотна актьорска игра, позитивизъм, от всичко по много.
Миналата седмица актьорите, които играят главните роли, загатнаха за връзката си, почти потвърдиха, че живеят заедно. И вчера като гръм от ясно небе, излезе инфото, че Озге Яъз напуска сериала заради друг проект. Днес в 16 ч мениджърът и е обявил пряк ефир и се очаква да даде точна информация за това.

# 127
Серията, която даваха вчера, харесвам много. Емоции, осъзнаване и признаване на чувства, страхотна актьорска игра, позитивизъм, от всичко по много.
Миналата седмица актьорите, които играят главните роли, загатнаха за връзката си, почти потвърдиха, че живеят заедно. И вчера като гръм от ясно небе, излезе инфото, че Озге Яъз напуска сериала заради друг проект. Днес в 16 ч мениджърът и е обявил пряк ефир и се очаква да даде точна информация за това.
Тоест Рейхан и  Емир в реалния живот също са двойка ?

# 128

Те се казват в реалния живот по съвсем друг начин. "Рейхан и Емир" са единствено в ТОЗИ сериал. Иначе можете да ги гледате вечер от 21.00 по Диема Фемили със съвсем други имена, пак двамата в "Назови ме по име"

# 129

Те се казват в реалния живот по съвсем друг начин. "Рейхан и Емир" са единствено в ТОЗИ сериал. Иначе можете да ги гледате вечер от 21.00 по Диема Фемили със съвсем други имена, пак двамата в "Назови ме по име"

Наясно съм ,че в реалния живот не се казват така..🙂
В бързината написах имената с които се подвизават в "Обещание". Искаше ми се наистина да е така.(да са двойка и в реалния живот)
Прикачвам и една статия за напускането на Озге...дано ви е интересна.

https://tvnovellas.blogspot.com/2020/04/blog-post_84.html

# 130
Актьорите, които играят Емир и Рейхан  са Гьокберк Демирджи и Озге Въз. В разстояние на две седмици и двамата имаха открит ефир в Инстаграм и недвусмислено показаха, че са двойка в реалния живот. Еуфорията на феновете трая твърде кратко, защото журналистка разкри плановете на актрисата да напусне сериала след края на 2 сезон. В интервю преди 10 дни актьорът заяви, че остава в 3 сезон. Днес вече има публикации, че и той го напуска. Днес от 17 ч мениджърът на Озге Въз е обявил отворен ефир в Инстаграм и всички очакват, че той ще разсее всички съмнения. Що се отнася до 2 сезон, финалните серии са заснети по бързата процедура, останали са да снимат една седмица след всички други. Снощи беше 230 серия, казват че са 239.

# 131
Благодаря за информацията която сте споделили, Flowers Cherry Blossomмного е интересна,незнаех за тези факти.

Много се изненадах че са истинска двойка и в живота.Много ги харесвам,много са сладки и двамата. Purple Heart Sparkling Heart Revolving Hearts

# 132
  • Добрич
Жалко,че напускат.Сериалът няма да е същия без тях.

# 133
Актьорите, които играят Емир и Рейхан  са Гьокберк Демирджи и Озге Въз. В разстояние на две седмици и двамата имаха открит ефир в Инстаграм и недвусмислено показаха, че са двойка в реалния живот. Еуфорията на феновете трая твърде кратко, защото журналистка разкри плановете на актрисата да напусне сериала след края на 2 сезон. В интервю преди 10 дни актьорът заяви, че остава в 3 сезон. Днес вече има публикации, че и той го напуска. Днес от 17 ч мениджърът на Озге Въз е обявил отворен ефир в Инстаграм

Имаш предвид Йозге Яъз (Özge Yağız), няма име Въз Wink
Дано не гледа с този кравешки поглед и в реалния живот.

# 134
Не знаех че Гьокберг Демирджи и Ѝозге Яъз са заедно. Историята се повтаря както при главните артисти от "Назови ме по име" - Еркан Мерич и Хазал Субашъ, които също бяха двойка в сериала, напуснаха след втория сезон,
 но за съжаление след това се разделиха. Дано тези актьори запазят отношенията си. Сценаристката няма късмет
 или на актьорите им писва от бавно развитие на действието?

Общи условия

Активация на акаунт