👶Готините мамчета на месец юни, учат се от 4 да са ранобудни! 2020 - 🌞Тема 10

• 36 826
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря ви за съветите момичета! Heart Ще пробвам малко да си пооправя менюто и ще видим какво ще излезе. Пратих резултатите на докторката, каза да направя обременяване с глюкоза. Моля някоя, която вече го е правила да ми пише на лични да я поразпитам, че ми е тъмна Индия, а пък да не занимавам цялата тема с моите изследвания. Благодаря! Hug

# 151
BundleOfLove, ами по 1 шейк само. 1 мерителна лъжичка. Явно ще трябва да увеливачам дозата. Имам спомен, обаче че моя позната с доста нисък общ белтък и слагаха системи в Надежда. Та в тази връзка се интересувам какво се прави, ако падне още Thinking

Май се влива албумин, но вдигай сега дозите и яйцата и най-вероятно няма да се наложи Simple Smile

Аз редувам прегнако и суроватъчен протеин

# 152
Здравейте и от мен в новата ни, все толкова страхотна темичка! Дрийм, ама и с тези заглавия всеки път си толкова актуална и оригинална! 🥰

Чета ви за съня и не смея да говоря, защото аз си спя като пор - 10 часа минимум, но при мен безсънието мина в първия триместър, когато ми беше и 24-часовото гадене 🤢 Кошмари сънувам и един път се събудих с рев, та добре че ММ си беше вкъщи и имаше в кой да се гушна и да ме успокои че всичко ще бъде наред. Тази нощ не помня какво съм сънувала, но помня как се събудих от един оргаз*м 😂🤣😂🤣😂 Иначе ставам поне по 2 пъти до тоалетна, а в 4 часа си имам аларма за Л-тироксина и след това ставане заспивам малко по-трудно, но намерих решението - препрочитам си Хари Потър поредицата и това не ми позволява да се впускам в проблеми и мисли, които ще ми попречат да заспя отново.

На мен ММ ми беше поръчал една приставка за колан от Амазон, но нещо хич не ми е удобна, а и не ми се струва много надеждна, та мисля и аз да си поръчам това на BeSafe и да не го мисля толкова.

Кайлин, сега ще кача един скрийншот на храната, която съм приела за един ден (беше през януари последния път когато си проследих какво хапвам, а иначе аз от време на време го правя, но не всеки ден, защото става много досадно)...

Това е един мой примерен ден на хранене, като аз не обичам много да разнообразявам и си въртя едно и също през няколко дни 😂 Виж, че дори без месо и млечни продукти, пак се набавят над 90гр. чист протеин от другите храни (е, не е от плодове и зеленчуци разбира се). А и ти си съвсем малко под долната граница, защото при бременност референтните стойности са различни (пак благодаря за линка към този великолепен сайт 😘)

# 153
Омче, кое е това приложение? Толкова много протеин в соевото мляко? Я дай да го разгледам, искам и аз Simple Smile

Обаче калориите са 2200, малиииии

# 154
Ommm, може ли да кажеш кое е приложението, което използваш за храната, която приемаш през деня? Много полезно ми се струва.

# 155
Сега се сещам,че белтъка в кръвта влияе и на хемоглобина.

Смутитата на Омчето са божествени.От както даде "базата",аз пробвах няколко вариации.Бадемово мляко,обаче какаово пробвах,намерих Олимпус с чия и боровинки и другите неща са същите като в нейната рецепта,даже не слагам захар заради фурмите.
Сега пак съм на обикновено бадемово и днес си направих смутито с пресни ягоди-нещо уникално просто!
Сещам се между другото за рецепта с много извара,но е подходяща за момичетата,които могат да ядат сладко.Става дума за чийзкейк,на който крема му е със сладкарска извара(има я в Лидъл 1кг),също става страхотен.Сладкарската извара не е подсладена,просто е гладка като текстура и е с всичките си полезни качества.

# 156
  • Sofia, Bulgaria
Нямате изчитане,
представям си ако се съберем всички в едно затворено място. Кокошарник😁 ама най-готиния Heart . И аз да се оплаче,цяла нощ не спах. При мене от зъбобол. Тази бременост ми се разказа играта със зъбите. В 3 месец ми извадиха кътник, сега точно от горната страна над него ме боли, утре съм на зъболекар. Малко ми е притеснено с упойката, макар че и АГ и личната казаха че няма проблем.

# 157
На мен любимо ми е на Олимпус с шам фъстък млякото! 😋
Ох, тая извара на какво има вкус? Винаги ми е изглеждала отвратително и не съм опитвала в съзнателна възраст.. Ама като ви слушам колко е полезна почвам да се замислям дали да не опитам.
Не ми се смейте ама и с киселото мляко бях така до скоро и питах ММ дали наистина е кисело на вкус 😂

# 158
  • Варна
Моето най-любимо е соевото с ванилия на Alpro. 😋 Аз си го пия така направо от кутията 😂 много ми е вкусно.
От както съм бременна съм заменила сиренето вкъщи с извара. На всичко 😂
Преди също ядях, ама сега на всичко слагам извара. Според мен е вкусно, все едно сирене само, че не толкова солено. Така най-просто мога да обясня 😂

# 159
Влизам, за да ви развеселя малко с една снимчица и то най-вече чакащите девойки...

# 160
На мен любимо ми е на Олимпус с шам фъстък млякото! 😋
Ох, тая извара на какво има вкус? Винаги ми е изглеждала отвратително и не съм опитвала в съзнателна възраст.. Ама като ви слушам колко е полезна почвам да се замислям дали да не опитам.
Не ми се смейте ама и с киселото мляко бях така до скоро и питах ММ дали наистина е кисело на вкус 😂

Ооо,Мистик,ще го търся това мляко,интересно звучи😊
Истината е,че изварата е гадна😂Безвкусна е,че чак гадна,съжалявам ама е така!
Сега и друга рецепта се сещам,в която не и се усеща вкуса.Разядка със извара,варени яйца,счукан чесън и майонеза принципно,която може да се замени с кисело мляко примерно,но малко.Слага се по желание червен и черен пипер и е много вкусно,намазано на печена филийка.

# 161
mystic193, сладкарската извара от Лидъл има вкус между крема сирене и заквасена сметана, но е много по-лека, не мазна и по-не калорична. Аз тествах за вдин чийзкейк и се получи доста добре. Дори натурална като я пробвах ми допадна. На мен ски/ър-а от Лидл ми е доста тежък.

# 162
Здравейте,
Много неспящи и болни! 🥺 Бързо да влизате в релси💞💋
Аз пък откакто паднах нещо не усещам така активно бебо🥺
Бях при АГ-ВСИЧКО е ОК. Какво ли му става 😏
Добре че последният път ми беше стерилен секретът. Като ви чета и настръхва! Така да ги мразя тия гадини🤮
Дрим, щом искаш стой си вкъщи. Вземи си болничен и...мързелувай си, отдай се на бременността💞✌

# 163
Момичета, това да си държите коланите изобщо не е безопасно. По-добре или ги слагайте нормално или само горната част. Просто като ги държите отпуснати, не могат да абсорбират силата и стават като въже, което прорязва. Това наистина ми се струва най-опасния вариант.

# 164
здравейте момичета ,
стигнах и до вас , но нещо съм сдухана , изследванията ми не са никак ок , всичко продължава да ми пада на фона на шепата лекарства която пия. Хемоглобин за съжаление под 100 , желязо , белтък под нормата . За капак и албумина ми е паднал и аз съвсем се филмирах.АГ каза белтъчна диета - зор ще е ама ще се тъпча няма как.
 Отгоре на всичко на едното бебе , доктора видя разширено легенче на единия бъбрек , но каза че обикновено това е функционално изменение и  често изчезва, но като отида на ФМ да го обсъдим там и още по - голям филм .

Гет риъл , чудесни новини , ама си мисля че това с матката е малко крайно и няма  да се стигне до там .
Благи добре дошла , потвърждавам и аз за магнезия , след като започнах да го пия 2х2 сякаш съвсемс спрях да усещам каквото и да е
Относно суеверията , и аз не съм от тезси дето вярват  , единственото което не искам да споделям е имената на бебета , иска ми се да има и доза изненада , не толкова от суеверие.

П.С. сега докато пиша , видях много добри съвети относно белтъчно хранене, та ссега и аз ще си изготвя режим

Общи условия

Активация на акаунт