👶Готините мамчета на месец юни, учат се от 4 да са ранобудни! 2020 - 🌞Тема 10

• 36 696
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте и от мен днес ,
моя Борис се събуди с кашлица и ни се размина градината тази сутрин. Сложихме по една маска и занесохме смао бисквитките на другарчетата в градината , после на преглед , за съжаление червенио гърло и по грубо дишане на слушалка , АБ не ни се размина , винаги накрая на зимата се разболява. Точно една година не е пил АБ и ето че не ни се размина . Но поне не е отпаднал и няма Т , дано така го преборим вируса.
На Борис козметичния комплект беше на Чико, намерих го наскоро , четката е уникално мека , а нокторезачката я ползвахме много дълго. Имаше и гребенче , но липсва , та ще купувам ново.

# 571
Пеперудена билирубин се изследва чрез урина. Преди години приятел се разболя от Хепатит А (този на мръсните ръце) и съответно, няколко дни подред ходих да ми следят билирубина дали се покачва, основен показател за хепатит А е, както жълтия тен и жълти очи. Не знам дали се касае при теб за това, но според мене във всяка лаборатория го изследват и на 100% в инфекциозна болница.

Билирубина е лесен.Говоря за някакъв ензим на еритроцитите-г6фдх,така се казва,или цялото му название е Глюкозо-6-Фосфат Дехидрогеназа😁
Тук е голямата специфика и изобщо не знам от къде му дойде на акъла да го пуска това.Не ме притеснява,че нещо ще излезе от това изследване,а че не намирам лаборатория,в която да го правят.

# 572
  • София
Погледни в токуда или александровска.

# 573
Момичета аз не се включвам, че сме малко в Пампорово Simple Smile
Чакам прегледа в петък, че нещо ми е търсене. Тогава сигурно ще пускаме и месечните ПКК и урина отново.
Поздрави 🌞🌞🌞
Скрит текст:

# 574
Погледни в токуда или александровска.

Благодаря,Брайда,добре че ми каза,проверих в Токуда-правят го!

# 575
И аз напоследък по-рядко се включвам в темата, че нямам много много какво да споделям.
С покупките засега сме в застой и смятам март месец да не се занимавам с тях.
Гледаме да пооправим стаята, но и там нещата стават бавно .
Тази седмица съм на преглед, а утре трябва да пускам изследвания и както винаги ми е леко напрегнато.

Bryda, аз още бия Клексана в корема, въпреки че започнах да изпитвам липса на място.
Днес не успях да се посиня, но за сметка на това така ме боли там където сложих инжекцията!

Dream, супер сте! Flowers Hibiscus
И на мен ми се ходи някъде на почивка, но ММ е в такива смени този и другия месец, че ще е трудно да се организираме за повече от 2-3 дена.

# 576
Днес е хубаво време и затова темата е в затишие Simple Smile ние ходихме са си харесаме вана, че още не сме поставили, после на разходка в южния, малко духа, но като спре вятъра е супер

# 577
Иуху! Аз цял ден бях навън, беше много приятно времето. Аз упорито не купувам нищо, нека мине и април и ще се развихря. Не купувам нищо за бебето де, за мен пак си направих една сериозна поръчка с дрешки, чанти и сандалки Joy
Утре съм на преглед при друга АГ в Щерев. Стискайте палци да се окаже някоя нормална, че ми писна!

# 578
Здравейте и от мен 😊 Аз също Ви чета от доста време, но все не се решавам да се включа. На 26 години съм от гр. Враца. Термин - 12.06.2020 г., очакваме момченце 💙

# 579
Не се ли харесахте с др. Богданова? На мен ми вдъхва много спокойствие след прегледите. Още я опознавам, но на нея си се спрях
Стискам палци за Щерев 👍
Иуху! Аз цял ден бях навън, беше много приятно времето. Аз упорито не купувам нищо, нека мине и април и ще се развихря. Не купувам нищо за бебето де, за мен пак си направих една сериозна поръчка с дрешки, чанти и сандалки Joy
Утре съм на преглед при друга АГ в Щерев. Стискайте палци да се окаже някоя нормална, че ми писна!

# 580
Не се ли харесахте с др. Богданова? На мен ми вдъхва много спокойствие след прегледите. Още я опознавам, но на нея си се спрях
Стискам палци за Щерев 👍
Аа допадна ми и на мен, но нали съм с пакет и за да не гори ще ходя при нова там, а при Богданова отделно Grinning

# 581
  • Варна
ОФФ аз пък днеска буквално откачих в нас! 🤪
Много тъпо ми пропаднаха плановете, а се бях настроила да изляза и цял ден гледам колко е яко времето пък аз стоя в нас на дивана и даже филм не ми се гледа, книга не ми се чете, ходи ми се навън 😂
Утре със сигурност ще чертирам някъде, няма да си го причиня втори ден.
Аз пък никакви дрехи не съм купувала за себе си, лятото кво ще нося не знам. Как си поръчваш като не знаеш кой размер ще си? 😁.
Дано да харесаш докито утре 😉

# 582
Аз си поръчвам уж Maternity, обаче съм мерила и преди да ми порасне корема и реално седят съвсем нормално. Така че ще мога да си ги нося и с корем и без корем, а моделите са такива, че няма проблеми колко ще дебелея :grinn това са последните ми поръчки

# 583
  • Варна
Аааа ASOS-че 😉
 Я да разгледам аз,  току виж съм се почувствала по-добре 😂

# 584
  • Plovdiv, Bulgaria
Страхотни рокли!
Нещо такова ще търся и аз Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт