👶Готините мамчета на месец юни, учат се от 4 да са ранобудни! 2020 - 🌞Тема 10

• 36 661
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
Привет и от мен Stuck Out Tongue Winking Eye
И аз прекарах деня навън. Майка ми е на гости и цял ден обикаляхме. Много беше приятно времето. Сега съм като разглобена на дивана така се уморих. От няколко дни забелязвам, че ме заболяват много стъпалата като вървя повече. Сигурно се подуват Smirk
Майка ми от сега ми дава акъли как трябвало да бъде облечено бебето... Ще си имаме разправии усещам. Thinking

# 586
Пеперудена, и аз я гледах тази количка!
Как е? Лека ли е? Някой ако има линк към нея може ли линка?

Благодаря!

# 587

Благодаря!

Мариана,на българския пазар не видях в никой сайт тази конкретно марка,има я в някакви немски.Ако искаш ще ти потърся и пратя линк,мисля че правят доставка и до БГ,а цената е около 300лв,без пари е за качеството си!
За лека не знам колко точно тежи,защото никъде не пише.Като я пробвах ми се стори уж лека,ама ще видим с бебе и багаж как ще е😁Но съм впечатлена от гумите и здравата рамка.

# 588
  • Варна
Привет!
Аз пък нали имах записан час при друго АГ и днес мина. От декември насам задържам урина в десния бъбрек/или поне тогава го установихме, понеже ме болеше доста/, но в това състояние няма как да се лекуваме. Каза, че съм между 2ра и 3та степен на хидронефроза и ако се стигне до 4та степен ще се наложи стент. Най-вероятно след 30г.с да се усложни. Но ще ме следи на всеки преглед. Засега положението е ок. Доволна съм, защото обърна внимание на неща, които следящата не взе под внимание, а беше запозната. Погледна бебка, за две седмици е пораснала със 70гр Grinning, наистина каза, че главичката и коремчето са една идея по-малки, но ако така е била през цялата бременност няма от какво да се притесняваме, а и че по принцип момиченцата били с по-малки главички. След две седмици ще ходя пак, дано от регистратурата са ме прехвърлили при него вече, че им се доплака, нали трябва да свършат нещо Rolling Eyes ММ настина нещо уикенда и днес си остана вкъщи, беше с мен, само ме яде, че бил мъж, прави се на ревнив Grinning След това ходихме до Шумен, че имах лекция, после се видяхме с брат му навън, времето беше направо лятно/20градуса/, а утре го дават още по-топло Nature High Brightness
Пеперудена, честито за количката, цветовете са супер и изглежда лека!
Дрийм, големи сте симпатяги, завиждам ви благородно за близките планини! Cry
Flower3, добре дошла при нас! Доста се събираме с този термин Wink Ето още кой не е спал Grinning
Кайлин, прекрасни рокли, аз много харесвам такива, дай линкче нещо Relieved

# 589
Wigzi, Лимончето веднага разконспирира asos.com Blush

# 590
Wigzi,доста сериозно звучи това с бъбрека,стискам ти палци да се разминеш по най-лекия начин и без усложнения!Добре,че си намерила добър лекар да те следи.🍀
Роклите са супер,много искам да нося такива,представям си какъв бидон ще съм с някоя от тях🤪🤣Хем ми е смешно,хем като се гледам и не се харесвам...
Кайлин,като ти дойде доставката ще ни направиш ли едно ревю?🥰

# 591
Привет и от мен, това в температурата и болките в костите продължи 1 ден при мен на др ден нищо ми нямаше, много странно. Днеска ми се запиши носа ама всички вкъщи са болни та е нормално. Иначе харесахме с ММ една количка от айко онзи ден ама е 25кг и се разубеждавам иначе лесно се буташе в магазина доста маневрена ми се стори не знам, има още време 😂 Днес минах през комсет, нищо намалено не видях или аз нещо съм в грешка че намалението е до 03.03, ама и не бързам има още време, постоянно някъде има някакви намаления.

# 592
Дени, до 1.03 беше намалението в Комед.
Мистик, естествено че ще имате разправии за обличането. Моята майка облича дребния като ескимос, но след няколко караници разбрах, че това няма да се промени и се отказах. Все пак е единствената баба на която мога да го оставя с преспиване, така че стискам зъби 😁

# 593
  • Варна
Пеперудена, благодаря ти! Не изпадам в паника, защото каза, че е нормално и от бременността да се получи така, а и аз от малка имам проблеми с бъбреците, така че не е нещо ново, но не го очаквах де.
Кайлинче, верно, някъде мярнах асос, но явно съм забравила Grinning И аз съм за ревютооо Heart Eyes

# 594
  • София
Доста гадно с хидронефрозата, но е странно че искат да чакат 4-та степен.
Приятелка е с 2-ра. Прави вече 2-ро възпаление, имаше кръв и гной в урината. Натискат я за стент от сега, а е 12гс.
Две мнения за стент и едно за изчакване получи.

Аз имам начална хидронефроза също, но при мен си е направо нищо спрямо при вас!
Дано всичко е на ред, щом има и кой да те следи.

# 595

Благодаря!

Мариана,на българския пазар не видях в никой сайт тази конкретно марка,има я в някакви немски.Ако искаш ще ти потърся и пратя линк,мисля че правят доставка и до БГ,а цената е около 300лв,без пари е за качеството си!
За лека не знам колко точно тежи,защото никъде не пише.Като я пробвах ми се стори уж лека,ама ще видим с бебе и багаж как ще е😁Но съм впечатлена от гумите и здравата рамка.

https://moni.bg/products/product_id/4930/ я виж? Или бъркам

# 596
Maria_nna,
Прилича,но не е тя😊Ето да ги сравниш:

Казва се Casiloo,модел 535-Q3.Цъкни в Гугъл,ще ти излязат няколко сайта на немски и още някакви,можеш да си включиш автоматичен превод на български за повече инфо.Тази ,която си гледала също изглежда добре и ако я видиш и пробваш на живо май ще е по-добър вариант,за да си сигурна дали е точно каквото искаш.Аз мога много да похваля тази немската и определено си реших проблема с лутането,но тя отговаря на моите критерии,не е сигурно,че и за теб ще е добра.😊

# 597
Здравейте и от мен!

Радвам се за хубавите ви покупки и за хубави резултати от прегледи! За не чак толкова хубавите ще стискаме палци да е наред всичко! Flowers Four Leaf Clover
Аз днес бях 7 часа на работа и нещо ме заболяха костите долу, сякаш вече се отварят костите... Полежавам си сега и се наслаждавам на трепетите в корема. Усещам, че докато съм на работа нямам време да обърна внимание на бебчо... Но ще издържа още около 10 смени до края на март.
На 12ти имам обременяване с глюкоза и нямам и търпение да разбера с колко грама е наддало бебчето. Heart И пак ще питам, дали си остава момиченце... Малко съм скептична към това. Animal Hear No Evil Grinning

# 598
Здравейте Мамии след моята ЖК. вчера се очертава от 5 ти да ме приемат в болница имам трагнала е да ми се отваря матката и ще трявба да лежа на системи от риск за преждевременно раждане а иначе бебока е наред 💓

# 599
  • София
Radostina, ще стискаме палци! Полежи си, не мърдай много и стискай зъби. Ще мине времето и ще е наред всичко 🌞🌹☀🌷

На мен ми казаха да изкарам до 28 седмица и също ще влизам за задържане и даже подготовка за изваждане, но след 28 г.с. шансовете за здраво и без никакви проблеми дете са много добри. А малко по-рано също, но с малко повече грижа. Аз сега съм в 20+6, значи най-най-ранните от вас са в 23+0. А с термин в края на юни - почти 27 г.с. Дръж фронта още малко!

Честит празник!

Общи условия

Активация на акаунт