👶Готините мамчета на месец юни, учат се от 4 да са ранобудни! 2020 - 🌞Тема 10

• 36 652
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
И аз в кюпа, детето сънува кошмари цяла нощ и рев, и гушкане, точно заспах и звънна будилникът

# 91
Добро утро и от мен.
Тази нощ и аз бях будна от 2:00 до 4:00.
Сутринта, си спах сладко сладко, но ММ ме събуди, тръгвайки за работа.

# 92
Добро утро!

Някоя от вас има ли опит с продължително пиене на Биозин мама?

Аз няколко пъти се разболях вече този сезон, но стравнително леко изкарах настинките/вирусите. Пия Бизоин мама почти от самото начало на бременността по лекарска препоръка.

Аз съм на принципа - колкото по-малко хапчета, толкова по-добре. Иска ми се вече да спра биозина, въпреки че според лекарката ми е ок да го пия през цялата бременност, но и не смея сега с тези грипове, коронавируси и подобни...

# 93
Аз си го пия, с дете в градинска възраст ме е страх да го спра.

# 94
Добро утро!
Суит бейби, добре сте си Simple Smile До седмица-две, като заякне бебето, ще започнеш да го усещаш повече.
Хаха, според мен активността не зависи от пола, а от самата индивидуалност на бебето. Grinning Майка ми ми е разказвала, че съм била супер мързелива. Не случайно и съм се родила след термин. Хич не ми се е излизало...
Уигзи, честити покупки! Няма ли да ни ги покажеш? Simple Smile
Домби, имам си сърцебиене, когато се опитвам да заспя на сила и без да ми се спи. Но аз не пия никакви хапчета за кръвно - моето е ниско. Може да споделиш на твоя лекар и да чуеш и неговото мнение.
Гет риъл, болките в тазобедрените стави са на пикове и отшумяване при мен, но не съм установила някаква закономерност да се влияят от нещо. Обяснявам си го, освен с хормонът релаксин, че и тазът се разширява. Успех днес на ФМ и очакваме да разказваш!
Тази вечер явно доста момичета не сме успели да спим добре... Към 2 и нещо ставах до тоалетната и като се започна едно въртене, не мога да заспя до сутринта.
И на всичкото отгоре още не са ми излезли резултатите от микробиологията! Ако не ги качат до обяд, ще звъня в Бодимед да разбера какво става и защо ги бавят.

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 09:21 от Анонимен

# 95
  • София
Добро утро, прекрасни 🙂
Като слушам ретроградния Меркурий се е отразил добре на всички 🤗 сутринта баткото се събуди с пресипнал глас, което е предвестник на ларингита, та го спрях от градина.
На моменти малката госпожица в корема ми има странни желания за позицията, та само рита докато не се наместя.
За паник атаките някой сподели, единственото нещо, което сега можем да взимаме за успокоение е от рескю капките на бах. Имах лош момент началото на февруари и се консултирах 🙂
Гет риъл, успех с ФМ и с дългоочакваното посещение на половинката ❤️ да наваксате 😉
За биозина ще го пия до края. Освен иминостимулиращи действие, най-вече за гъбички и бактерии, помага за усвояване на желязото. И аз не обичам много хапчета, но предпочитам една шепа лекарства и да не мисля постоянно днес как съм, това добре ли е, онова как е...
За бебеносенето някой беше писал, аз ще изчакам да видя какво ще стане. До месец знам, че може само в обикновен слинг или този с халки. След това мисля да наема, за да видя дали ми е удобен от слинготека, че все пак покупката е над 200лв. Зависи и от бебето, много неща са, мен затова не ми се инвестират много пари в количка. Първоначално може да се носим повече, след 6 месеца със сигурност една лятна количка е много по - добър избор според мен, но времето ще покаже.
Стана дълго... Хубав ден и дано ни предстои прекрасна седмица 🌞

# 96
Добро утро и от мен. И аз не се наспах. Ококорих се в 5 и въртене цяла сутрин, а наляво, а надясно. После се замъкнах в Бодимед да дам кръв за изследване и само мен ме нямаше там. Лудница! Някои вече почти в 7ми месец ще влизате, аз от днес съм в 6ти. Йе!

# 97
Добро утро и от мен. Аз днес съм на работа, че бях миналата болничен. Оххх все повече искам да си седя вкъщи, че не е готино на компютъра седнала по цял ден... Като стана права обикновено получавам втвърдяване, а като лежа и седя съм окей... Нямам търпение да чукна 30 седмица - не знам, но това ми е някакво число, което чакам с нетърпение - а това ще се случи на 12 април Bowtie
Кайлин и аз съм в 6-ти.. така ми се иска да заспя и хоп да се събудя здрава и прекрасна в 9 месец Grin
Или поне да съм преполовила 8 месец, че да съм спокойна.
ГетРиъл Много слънчев и хубав понеделник със страхотни новини от ФМ !!!

# 98
  • Варна
Добро утро, дами Simple Smile
Сънчи Пънчи И аз си пия биозин мама от началото на бременността. Разболях се само веднъж, но то беше настинка, понеже стоях дълго време на студено. Според мен ми помага и не мисля да го спирам. Той не е лекарство, а добавка Wink
Кайлинче, споко и аз също утре влизам 6-ти месец (календарен, щото аз така си ги броя, иначе по гестационни седмици вече съм в 6-ти) Wink

# 99
Морнинг и от мен! ☀️
И аз в списъка на недоспалите. Не знам колко часа беше като се събудих и почна голямото въртене. Дясно, ляво и няма наместване. Господина така ме риташе ниско долу в мехура ли къде не знам, ама едвам се търпеше. Толкова ниско го усещах, че все едно ще излезе всеки момент.. А само преди няколко дни щеше да ми изрита ребрата. Grinning
Много болни дечица.. Дано бързо оздравяват! Да се махат вече тия вируси и настинки, че аман! 😷

# 100
  • Варна
Добро утро и от мен! Ами Пламъче, веднага прикачвам снимка, щом толкова настояваш Joy да ти кажа взимам 0-3 и малко по-големи 3-6, да има! Grinning

Дрийм, и аз нямам търпение да видя 30-ската, че срещата с малката кукла наближава все повече Heart Eyes
ГетРиъл, само хубави новини да чуеш и да споделиш днес!🧸

# 101
Кайлинче, къде гледаш месеците, аз едно тикерче си гледам и по него се ориентирам, че в шести уж се влизало в 22+2. Три дни имам още Grinning

# 102
Кайлинче, къде гледаш месеците, аз едно тикерче си гледам и по него се ориентирам, че в шести уж се влизало в 22+2. Три дни имам още Grinning
Ами ползвам един апп Pregnancy и ми дава, че 6-ти започва в 22ра седмица, а аз от днес съм 22ра.

# 103
В 6 месец се влиза в 23 г.с.
Виж началната страница,май Дрийм беше качила таблицата.

Риъл,айде,стана 10.30ч,разказвай за прегледа😊

# 104
  • София
Хахах, върви със закъснение, още чакам Simple Smile

Ето един калкулатор на седмици в месеци.

https://calcuworld.com/pregnancy-calculators/convert-weeks-into-months/

Общи условия

Активация на акаунт